2020-10-05 09:16Pressemelding

Brinno-kameraer nå tilgjengelig hos Focus Nordic

Vi har alle sett de kule filmene som viser et urbant landskap, der du ser hele dagen fra daggry til skumring passere på noen få sekunder. Konseptet kalles timelapse, og produsenten Brinno produserer timelapse-kameraer som er solide, enkle å bruke, og som fremfor alt har en ekstrem batteritid.

Vi er alle fascinert av begrepet timelapse. Vil man lage timelapse-filmer over lengre tidsperioder med vanlige kameraer der flere tusen bilder skal skape sluttresultatet krever det både kunnskap og tid.

Brinno forandrer alt dette!

Med et brukervennlig grensesnitt og smart design har det aldri vært lettere å produsere en timelapse-film.

Ta en sekvens med valgfritt intervall. Når du er ferdig med opptaket genereres timelapse-videoen automatisk, noe som betyr at du ikke trenger å bruke tid på etterbehandling. I tillegg kan produktet deles umiddelbart.

Brinno-kameraene har ekstremt god batteriytelse, noe som gjør at du kan skape film over veldig lange tidsperioder; dager, uker og t.o.m. måneder.

Perfekt hvis du vil dokumentere et byggeprosjekt eller lage en stop-motion-film med barna dine.

 

BRINNO TLC200PRO

Kamera med utskiftbare CS-monteringsobjektiver, inkludert et medfølgende objektiv på 19mm. Batteritid opptil 40 dager (avhengig av innstilling). Oppløsning 1280 x 720p. 

Anbefalt utsalgspris ca. kr 2.399,- inkl. mva.

 

BRINNO TLC2020

Kamera som bruker HDR- og FHD-sensorer som gir video i 1920x1080p oppløsning med et synsfelt på 118°. Batteritid opptil 82 dager (avhengig av innstilling).

Anbefalt utsalgspris ca. kr 4.599,- inkl. mva.

 

BRINNO BCC100 BUNDLE PACK

Pakke med værsikret kamerahus som beskytter kameraet utendørs. Synsfelt på hele 140 grader. Batteritid opptil 50 dager (avhengig av innstilling). Oppløsning 1280x720p.

Anbefalt utsalgspris ca. kr 2.299,- inkl. mva.

 

BRINNO BCC200 BUNDLE PACK

Pakke med kameraet TLC200PRO, IPX4 støvtett værsikret kamerahus og monteringsklemmer av industriell fly-aluminium-legering. Oppløsning 1280x720p. 

Anbefalt utsalgspris ca. kr 3.699,- inkl. mva.

 

BRINNO BCC2000 BUNDLE PACK

Pakke med kameraet TLC2000 - et profesjonelt konstruksjons-kamera; justerbar monteringsklemme og særsikret kamerahus. Batteritid opptil 70 dager (avhengig av innstilling). Oppløsning: 1920x1080p.

Anbefalt utsalgspris ca. kr 6.899,- inkl. mva.

 

Takket være Brinnos smarte strømforsyning er det mulig å fange den magiske overgangen mellom de ulike årstidene.

Er du nysgjerrig på hvor lenge du kan filme med Brinno-kameraet ditt? Bruk Brinno sin smarte kalkulator her:

http://www.brinno.com/support/time_setting_calculator

Kameraene finns for omgående levering.

For mer informasjon, kontakt henrik.wernbo@focusnordic.se

 

Viktige spesifikasjoner:

  • Lett å bruke
  • Timelapse-video genereres automatisk
  • Lett å feste
  • God bildekvalitet
  • Ekstrem batteritid


Om Focus Nordic – Norway

Focus Nordic er den største distributøren av fotografiske produkter i Europa. I sortimentet finnes mange av de sterkeste varemerkene representert, både når det gjelder kameraer, optikk, kikkerter og tilbehør. Dessuten finnes mange produkter under vårt eget varemerke Focus. Focus Nordic er medlem i BSCI som jobber for rettferdige vilkår. Les mer på ​www.focusnordic.no


Kontakter

Veronica Sand
Markedskoordinator Norway
Veronica Sand