2022-02-08 10:20Press release

Fler och fler idrottare går nu in som delägare i Pharma Way

Elit idrottarnsa favorit Dot Shot - The Do You Good ShotElit idrottarnsa favorit Dot Shot - The Do You Good Shot

Hannes Puman, en av Sveriges bästa professionella klättrare, samt Sara Rask, en av de alpina åkarna i svenska alpina landslaget, väljer att investera i vårt bolag baserat på egna erfarenheter av bolagets produkter och bolagets framtidsutsikter.

Pharma Way är ett foodtech bolag med unik kunskap att utveckla vattenbaserade växtextrakt till drycker, för effektivare och bättre hälsoeffekter. Vi marknadsför och säljer unika, innovativa hälsoprodukter på den europeiska och nordamerikanska marknaden.

Många professionella idrottare dricker företagets produkt Dot Shot framför allt för att minska träningsvärk samt få en snabbare återhämtning. Dot Shot förbättrar möjligheterna för hårdare träning och tävling och kan på detta sätt öka möjligheterna för framtida mästerskapsmedaljer.

Fler och fler idrottare, som t ex Kristoffer Jakobsen, Magdalena Fjällström, Matilda Söderlund, Jonna Andersson och Linda Wessberg, ser Pharma Way som ett intressant bolag att investera i då bolaget nu lanserar sina produkter på Europa och USA marknaden. Man ser det också som viktigt att investera i bolag som har produkter man har positiva erfarenheter av samt kan stå bakom.

”Jag har valt att investera i Pharma Way eftersom jag fått känna på fördelarna av Dot Shot. Därför vet jag att den kommer göra succé runt om i världen!”, säger Sara Rask

”På två år har vi etablerat försäljning i Norden samt påbörjat etableringen på den amerikanska marknaden. Potentialen för våra produkter är stor. För att finansiera den fortsatta etableringen har Pharma Way's startat en nyemissionsrunda via Fundedbyme. Tillsammans vill vi bygga ett företag som erbjuder ett hälsosammare och mer aktivt liv för våra kunder.”, säger Pharma Ways VD Mårten Österlund

Investera i framtidens hälsoprodukter – länk Fundedbyme


About Pharma Way AB

Pharma Way är ett Foodtech bolag som utvecklar, marknadsför och säljer innovativa och effektiva hälsoprodukter på den Europeiska och Nordamerikanska marknaden. Produkterna baseras på unik kunskap att utveckla och formulera vattenbaserade växtextrakt med förbättrade hälsoeffekter till dryck med goda smak. Målsättningen är att med våra produkter bli marknadsledande inom detta område.


Contacts

Mårten Österlund
PhD
Mårten Österlund
 Joacim Folkesson
EVP Marketing & Sales
Joacim Folkesson

Related news