2021-04-19 09:12Press release

VÄRLDSSTJÄRNA I FRIKLÄTTRING MATILDA SÖDERLUND INVESTERAR I PHARMA WAY

Matilda Söderlund blir delägare i Pharma WayMatilda Söderlund blir delägare i Pharma Way

Matilda Söderlund är första nordiska kvinnan att klara svårighetsgrad 9A i friklättring. Att vår produkt Dot Shot kan hjälpa Matilda i jakten på att bli världens bästa professionella friklättrare tycker vi är fantastiskt.

Att Matilda väljer att investera i vårt bolag ser vi som ett tecken på hennes förtroende för bolaget och Dot Shot.  Vi välkomnar Matilda som ny aktieägare och ser fram emot att följa hennes fortsatta professionella klättrarkarriär. Matilda är en av flera elitidrottare som blivit hjälpta av Dot Shot och som beslutat att bli delägare i Pharma Way exempel på andra är Magdalena Fjällström (alpin världscupåkare) och Linda Wessberg (professionell på Europatouren i golf).

Pharma Way AB har tagit beslut om att genomföra en nyemission på 15 miljoner SEK för att finansiera lansering av Dot Shot i USA och Europa genom e-handel. Bolaget har under 2020 etablerat helägt dotterbolag i USA, Pharma Way North America LLC, samt gjort alla förberedelser för lansering av Dot Shot under april/maj månad 2021.

”Jag har provat Dot Shot under hösten 2020, allt sedan jag började dricka Dot Shot har jag förbättrat min klättring, varit fri från inflammationer och har inte samma träningsvärk och ömhet i musklerna som tidigare. Jag har under min professionella karriär som friklättrare spenderat mycket tid i USA, och när nu bolaget lanserar Dot Shot på USA marknad ser jag en stor potential för Dot Shot och dess kommande Dot Shot produkter, säger Matilda Söderlund."

Bolaget kommer att ha informationsmöte via zoom den 21/4 kl 17 där vi presenterar bolaget och svarar på frågor, även VD för vårt USA bolag kommer närvara vid mötet. Anmälan görs till marten.osterlund@pharma-way.com så skickar vi länk.


About Pharma Way AB

Pharma Way har ett internationellt team med många års erfarenhet inom läkemedelsprodukter, utveckling, försäljning och marknadsföring. Tillsammans med våra partners marknadsför och distribuerar vi Lifestyle samt egenvårdsprodukter så som Dot Shot och Go´KiD serien, se även www.dotshot.se samt www.gokid.nu på Europa och USA marknaden.


Contacts

Mårten Österlund
PhD
Mårten Österlund
 Joacim Folkesson
EVP Marketing & Sales
Joacim Folkesson