2021-07-05 09:02Press release

VI VÄLKOMNAR JONNA ANDERSSON SOM NY DELÄGARE I PHARMA WAY

Jonna Andersson professionell fotbollsspelare i Chelsea och en del av svenska landslagetJonna Andersson professionell fotbollsspelare i Chelsea och en del av svenska landslaget

Jonna Andersson har beslutat att gå in som delägare i Pharma Way i samband med bolagets pågående nyemission. Bolaget lanserar Dot Shot i USA och Europa genom e-handel. Bolaget har under 2020 etablerat helägt dotterbolag i USA, Pharma Way North America LLC, och har nu startat försäljning av Dot Shot på den nordamerikanska marknaden.

 ”Jag är väldigt glad över att vara en del av företaget Pharma Way som jag tror starkt på och som kommer att växa på marknaden framöver. Jag har klarat mig från större skador under min fotbollskarriär och med hjälp av att dricka Dot Shot hoppas jag kunna fortsätta att hålla mig frisk, skadefri och i bra form.” Säger Jonna Andersson, Fotbollsproffs i Chelsea och svenska landslaget.

”Vi är väldigt glada att Jonna Andersson tagit beslutet att gå in som delägare i vårt bolag och ser fram emot att samarbeta med Jonna och följa hennes fortsatta karriär och önskar henne och övriga spelare i landslaget all lycka inför kommande landskamper och i OS. Jonna är en bra förebild för många fotbollsspelare och vi är väldigt glada att Dot Shot kunnat ge positiva reaktioner för henne i sin satsning med landslaget och i Chelsea.” Säger bolagets Vice VD Joacim Folkesson

DOT SHOT är en väl dokumenterad wellness shot baserad på vattenlösligt curcumin från gurkmeja med snabbare och bättre effekt vilket ger ett ökat värde för konsumenten jämfört med nuvarande produkter på Europa och USA marknaden.

Den amerikanska wellness shot marknaden är värderad till över 450 MUSD. Den ökar med 15–20 % årligen. Marknaden beräknas fortsätta sin starka tillväxt då amerikanska konsumenter letar efter produkter som hjälper dem att förbättra sin allmänna hälsa och välbefinnande. Marknaden förväntas ha en fortsatt stark tillväxt de närmsta åren.


About Pharma Way AB

Pharma Way har ett internationellt team med många års erfarenhet inom läkemedelsprodukter, utveckling, försäljning och marknadsföring. Tillsammans med våra partners marknadsför och distribuerar vi Lifestyle samt egenvårdsprodukter så som Dot Shot och Go´KiD serien, se även www.dotshot.se samt www.gokid.nu på Europa och USA marknaden.


Contacts

Mårten Österlund
PhD
Mårten Österlund
 Joacim Folkesson
EVP Marketing & Sales
Joacim Folkesson

Related news