2022-02-01 09:18Press release

Pharma Way öppnar nyemission via Fundedbyme - investera i bättre hälsa

Investera i framtidens hälsoprodukterInvestera i framtidens hälsoprodukter

Nu  startar Pharma Way's nyemission via Fundedbyme. Pharma Way är ett foodtech bolag med unik kunskap att utveckla vattenbaserade växtextrakt till drycker, för effektivare och bättre hälsoeffekter. Vi marknadsför och säljer unika, innovativa hälsoprodukter på den europeiska och nordamerikanska marknaden. På två år har vi etablerat försäljning i Norden samt påbörjat etableringen på den amerikanska marknaden. Potentialen för våra produkter är stor.

Vi har en stark global hälsotrend och intresset för livsmedel som kan bidra till bättre hälsa ökar rekordartat. Gurkmeja är en av de växterna som ökar mest på grund av sina beprövade hälsoeffekter. Vår första Dot Shot, ”The Equalizer”, baserad på vår unika vattenlösliga gurkmeja vilken ger snabbare och bättre hälsoeffekt än andra produkter med vanlig gurkmeja och som dessutom har en god smak av lime. Flera Dot Shot produkter är på väg med olika funktioner. 

Vi har idag ett stort antal användare som alla vittnar om den skillnad de erfarit vid regelbunden användning av produkten. Vi har även ett starkt växande antal professionella idrottare som dricker Dot Shot dagligen för att må bra och prestera bättre. Flertalet av dessa professionella idrottare har även blivit delägare i Pharma Way eftersom de tror på bolaget och dess produkter. Flera professionella idrottare kommer också delta i nyemissionen.

Investerarerbjudande:

  • Pharma Way har unik kunskap att utveckla vattenbaserade växtextrakt till goda drycker, för effektivare och förbättrade hälsoeffekter.
  • Redan etablerade på hemmamarknaden Sverige och påbörjat etablering på Europa och amerikanska marknaden
  • Stor potential att öka försäljningen på stora starkt växande marknader, Europa och USA.
  • Starka huvudägare med lång erfarenhet som besitter unika och kompletterande kunskaper.
  • Konfirmerade ”feedback” från större antalet idrottsprofiler som dricker Dot Shot dagligen samt valt att även investera i bolaget.
  • Stark produktportfölj under utveckling, vår nästa produkt ”The Protector” är klar för lansering.
  • En investering i Pharma Way innebär en investering i framtidens hälsoprodukter.

”Tillsammans med våra nuvarande aktieägare och ett antal kända idrottare som valt att investera i bolaget vill vi ha med fler aktieägare på vår resa. Tillsammans vill vi bygga ett företag som erbjuder ett hälsosammare och mer aktivt liv för våra kunder. Bolaget beräknar att bli lönsamt under 2022 samt planerar en IPO på en etablerad handelsplats under 2023–24 beroende på förutsättningarna på marknaden.” säger bolagets VD Mårten Österlund

Investera i framtidens hälsoprodukter – länk till Fundedbyme


About Pharma Way AB

Pharma Way är ett Foodtech bolag som utvecklar, marknadsför och säljer innovativa och effektiva hälsoprodukter på den Europeiska och Nordamerikanska marknaden. Produkterna baseras på unik kunskap att utveckla och formulera vattenbaserade växtextrakt med förbättrade hälsoeffekter till dryck med goda smak. Målsättningen är att med våra produkter bli marknadsledande inom detta område.


Contacts

Mårten Österlund
PhD
Mårten Österlund
 Joacim Folkesson
EVP Marketing & Sales
Joacim Folkesson

Related news