2021-10-11 13:00Pressmeddelande

Pavotube II - en magisk ljusuppsättning

Med introduktionen av Pavotubes, revolutionerade Nanlite hur vi ljussätter video och öppnade en helt ny dimension för content creators över hela världen. Nu är det dags för en efterlängtad uppgradering: Pavotube II.

 

De nya Pavotubes har samma åttkantiga form som tidigare modellen 6C. De har flera nya funktioner och nya storlekar, extremt brett justerbart färgtemperaturintervall 2700 K till 12000 K, nytt gränssnitt och mycket annat.
Nanlites nya Pavotube är en otroligt mångsidig LED-belysning som har 0 till 100% dimning med maximal belysning på 746 lux vid 5600 K, fullspektrum RGB-kontroll och förprogrammerade

belysningseffekter.

En mängd praktiska simuleringseffekter ger din kreativitet nya valmöjligheter. Varje pixeleffekt kan fritt definieras och omformas med hastighet, mättnad och fjärrkontroll, så den blir exakt rätt och skapar härliga effekter.

 

De är perfekta för användning både i studio och i fält, finns i tre olika storlekar och är T12-kompatibla. Alla modeller har tre 1/4-20-fattningar. Höljet är tillverkat av lätt aluminium.

 

Nya Pavotube stöder trådbunden DMX/RDM för stabilare kontroll och trådlös kontroll via Bluetooth 2,4 GHz med nya Nanlink-appen.

 

Med den nya appen kan användaren styra det mesta av sin utrustning från Nanlite och Nanlux och ha snabb kontroll över alla aspekter av ljusdesignen genom att helt enkelt flytta skjutreglage på skärmen, lägga till förinställningar för enstaka armaturer eller grupper av armaturer och mycket annat. När appen är ansluten till den nya Nanlink-boxen kan användaren även styra 2,4 GHz-moduler via appen.


Den nya Nanlink-boxen, WS-TB-1, är en liten kompakt låda som har två inbyggda moduler för Bluetooth och 2,4 GHz. Den utökar omfånget av mobila Bluetooth-enheter som kan styras och gör att du kan styra armaturer som använder 2,4 GHz-modulen via Nanlink-appen. Boxen har ett inbyggt batteri som kan räcka upp till 15 timmar.

 

Nanlite Pavotube II finns i både singel och multipack.

 

Frakt och pris

Nya Pavotube II är tillgänglig för omedelbar leverans.

Rekommenderat försäljningspris är:

Nanlite Pavotube II 15x - 1 Light kit           SEK 4.499,- inkl. moms
Nanlite Pavotube II 30x - 1 Light kit           SEK 6.699,- inkl. moms
Nanlite Pavotube II 60x - 2 Light kit           SEK 23.090,- inkl. moms  

 

För mer information kontakta odd.bergsto@focusnordic.no

 

Specifikationer:

  • Brett justerbart färgtemperaturintervall 2700 K till 12000 K
  • Kablad DMX/RDM för stabilare kontroll och trådlös kontroll
  • 15 förprogrammerade belysningseffekter
  • Tre storlekar – 15X (2’), 30X (4’), 60X (8´)
  • T12-kompatibel
  • Tre 1/4-20-fattningar
  • Kan enkelt styras via den nya Nanlink-appen
  • Nya Nanlink-boxen WS-TB-1 kan styra enheter via både Bluetooth och 2,4 GHz
  • RGBWW LED-rör


Om Focus Nordic – Sweden

Focus Nordic i Göteborg är Europas största fotodistributör. Sortimentet innehåller en rad starka varumärken som Panasonic, Ricoh/Pentax, Kodak, Lowepro, Lexar, Transcend, Delkin, Steiner, Hähnel, Tamron, Ilford, Velbon, Sirui, Samyang, GePe, Joby, Kowa, Celestron, LumeCube, Nanlite, Azden, Saramonic, Nissin, Kenko, Polaroid, Novoflex, Zeiss, NiSi, Ledgo, Zhiyun, B&W Outdoor Cases, Chasing, Feelword, Hollyland, Kuvrd, Nanlite, SmallRig och Rotolight. Dessutom finns egna produkter under namnet Focus och Focus Sport Optics. Focus Nordic är medlem i BSCI som jobbar för rättvisare arbetsvillkor. Se vidare på: www.focusnordic.se


Kontaktpersoner

Karin Moberg
Marketing Communicator
Karin Moberg