2021-04-23 08:00Pressemelding

Ny kompakt og dynamisk vidvinkel for Sony APS-C

Samyang utvider sitt objektiv-sortiment for Sony sin E-mount. Denne gangen med verdens minste og letteste ultravidvinkel i sin klasse, Samyang AF 12mm f/2.0 Sony E.

Objektivet sin brennvidde og høye optiske kvalitet gjør at det passer perfekt for landskap, reise, interiørdesign og arkitektonisk fotografering. Med en lysstyrke på f/2.0 er det også utmerket for astrofotografering.

Samyang AF 12mm f/2.0 er et representativt objektiv som lenge har vært elsket av astrofotografi og landskapsfotografer. Nye AF 12mm f/2.0 Sony E har tatt til seg autofokus-systemet og har et nytt moderne design. Det har en enestående bildekvalitet og god kant-til-kant-skarphet, slik at du kan fange en vidåpen og stjerneklar natt.

Objektivet veier bare 213g og måler 59,2mm i lengde, og har perfekte balanse mellom bærbarhet og enestående ytelse. Det er det letteste og minste AF 12mm-objektivet som for tiden er på markedet.

Konstruksjonen består av tolv elementer i ti grupper, hvorav fem med spesialglass (én H-ASP, én ASP og tre ED). Objektivet har tre XLD (ekstra lave dispersjonselementer) og to asfæriske (H-ASP & ASP) elementer som inngår i den optiske konstruksjonen for å minimere kromatiske aberrasjoner og forvrengninger, slik at du får skarpere bilder.

UMC (Ultra Multi Coating) er tilført linseelementene for å redusere overflaterefleksjoner og redusere gjenskinn, og får å gi bedre lysgjennomgangen og større kontrast.

Takket være den optiske konstruksjonen leverer objektivet en utrolig bildekvalitet over hele bildeflaten, selv med en maksimal blenderåpning på f/2.0.

Huset er laget av metall og objektivet er værsikret, noe som gjør at det også kan brukes under tøffe værforhold.

 

Pris og levering:

Det nye objektivet kommer på markedet i slutten av mai 2021. Anbefalt salgspris er ca. kr 3.799,- inkl. mva.

For mer informasjon, vennligst kontakt karsten.rath@focusnordic.dk

 

Viktige spesifikasjoner:

  • God optisk ytelse
  • Tilsvarer 18mm objektiv på 35mm fullformat
  • Veier kun 213g og måler 59,2mm
  • Autofokus
  • Passer til astrofotografi og landskap

 


Om Focus Nordic – Norway

Focus Nordic er den største distributøren av fotografiske produkter i Europa. I sortimentet finnes mange av de sterkeste varemerkene representert, både når det gjelder kameraer, optikk, kikkerter og tilbehør. Dessuten finnes mange produkter under vårt eget varemerke Focus. Focus Nordic er medlem i BSCI som jobber for rettferdige vilkår. Les mer på ​www.focusnordic.no


Kontakter

Veronica Sand
Markedskoordinator Norway
Veronica Sand