2021-05-07 15:18Tiskové zprávy

Značka Rhino nyní u Focus Nordic

 

 

Mezi profesionálními filmaři je značka Rhino oblíbená již dlouho pro své stylové přechody a pohyby otáčení a náklonu.

 

„Máme velkou radost, že můžeme výrobky Rhino přidat do našeho kreativního portfolia značek pro fotografy, filmaře a tvůrce obsahu.“ říká Lasse Ericsson, produktový manažer značky Rhino ve společnosti Focus Nordic.

 

Společnost Rhino Camera Gear je americký výrobce profesionálního vybavení pro filmaře a tvůrce obsahu. V řadě výrobků společnosti Rhino najdete 4osé ovladače pohybu a slidery pro profesionály. Slidery a ovladače pohybu Rhino jsou dokonalými nástroji pro všechny, kteří chtějí vytvářet úžasná videa a přechody videí pomocí kompaktních bezzrcadlových fotoaparátů, digitálních zrcadlovek nebo videokamer. Slidery jsou velice kompaktní, snadno se s nimi pracuje a mají několik skvělých funkcí, díky kterým vaše video všechny ohromí!

 

 

Značka Rhino dobře doplní naše další značky pro tvůrce obsahu a příběhů, jako jsou Zhiyun, SmallRig, Sirui, Saramonic, Hollyland, Feelworld a mnohé další.

 

V sortimentu Rhino naleznete u Focus Nordic více než 50 skvělých výrobků.

 

 

Další informace naleznete na webu www.focusnordic.cz a www.focusnordic.sk  nebo vám je poskytneme prostřednictvím e-mailové adresy matej.sumka@focusnordic.cz.


O nás Focus Nordic – Czech Republic & Slovakia

Focus Nordic, s centrálou v Gothenburgu je největším distributorem fotografické techniky v Evropě. Sortiment obsahuje řadu silných značek jako jsou Panasonic, Kodak, Lexar, Transcend, Delkin, Sirui, LumeCube, Polariod Originals, Azden, Polaroid, NiSi, Ledgo, Zhiyun, Rotolight, Saramonic, Lenspen, Pro-mounts, . Existuje také řada produktů pod vlastní značkou Focus. Focus Nordic je členem organizace BSCI, která se zavázala ke zlepšení pracovních podmínek v celosvětovém dodavatelském řetězci. Přečtěte si vice na www.focusnordic.cz


Kontakty

Matej Sumka
Country Manager
Matej Sumka

Související články