2020-10-30 12:21Tiskové zprávy

Nový video monitor pro Live Stream - SEETEC ATEM156 - 4 HDMI 15.6"

Monitor pro vysílání živé produkce

SEETEC ATEM156 - 4 HDMI 15.6" je cenově dostupné řešení pro tvorbu neuvěřitelných programů přímo z živě natáčených událostí! Je velmi vhodný pro vysílací studia, živé natáčení sportu, koncertů, přednášek a seminářů, eSportovních a herních soutěží, vysílání přes internet a další obrazovou produkci. Dokáže naplnit vaše požadavky na interiérové a exteriérové multikamerové natáčení.

 

 

Profesionální monitorovací funkce

SEETEC ATEM156 má nastavené profesionální monitorovací funkce podle aktuálních potřeb pro přednatáčenou a post produkci za účelem zlepšení efektivity natáčení. Protože je vybaven 4K HDMI vstupy, podporuje funkce pro čtyřnásobný, dvojnásobný i jednotkový formát náhledu a díky jim získáte dokonalý multipřístrojový monitoring kdekoliv! Obsahuje funkce na kontrolu zaostření, jako Peaking Focus, False Color a Pixel to Pixel pro zajištění ostrého obrazu. Dále je vybaven funkcemi seřízení obrazu jako Center Marker, Safety Marker a Grid Marker, aby nedošlo během živého vysílání ke střihu obrazovky a byl zajištěn odpovídající prostor pro ostatní funkce během živé produkce. Kromě toho také obsahuje další užitečné funkce jako Image Zoom, Check Field, Image Freeze, Color Temperature Adjustment apod.

15,6” LCD, Full HD 1920x1080

SEETEC ATEM156 je vybaven 15,6“ IPS LCD panelem. Samotný IPS LCD panel má rozlišení 1920 x 1080 s kontrastním poměrem 800:1 a LED podsvícením s jasem 250cd/m² pro přesnou reprodukci videa. Kombinuje širokoúhlý náhled v úhlu 170° v horizontálním a vertikálním směru. Snadné prohlížení je zajištěno redukcí barevných změn v náhledovém úhlu.

True Color . Profesionální kalibrace barev

Používá profesionální barevnou normu Rec.709

SEETEC využívá profesionální barevný standard Rec.709 HD a používá technologii kalibrace barev, s profesionální kalibrací přístroje z výroby lze efektivně nakalibrovat monitor a snadno dosáhnout přesné reprodukce barev bez barevného zkreslení a zobrazit skutečný obraz při natáčení videa.

Přesná reprodukce barev

Monitor SEETEC podporuje standardy ITU a standardně konzistentní barevný prostor normy HD video Rec.709, pokročilou technologii zpracování obrazu, takže obraz je jasně prezentován, barva je mimořádně přirozená, čímž je zajištěna přesná reprodukce barev a reprodukován fyzický charakter záběru, což uživatelům umožňuje přesné vyhodnocení kvality různých vstupních video signálů.

Snadné ovládání tlačítek

Když jste při natáčení v plné práci, potřebujete k tomu mít snadné ovládání zařízení a monitor ATEM156 splní vaše požadavky. Je vybaven jednoduchým ovládacím panelem, který vám usnadní práci během natáčení. Díky 4 samostatným HDMI tlačítkům můžete rychle přepínat zdroje HDMI signálů; se 4 klávesovými zkratkami (F1 ~ F4) si můžete nastavit funkce klávesových zkratek a rychle si je potom spustit.

4 X 4K HDMI vstupy a výstupy

Můžete připojit až 4 fotoaparáty, kamery, herní konzole nebo počítače!

ATEM156 4 X 4K HDMI vstupy a výstupy, na které je možné připojit až 4 fotoaparáty, kamery, herní konzole, počítače a další zařízení. A zároveň umí přesmyčkovat 4 HDMI výstupní signály na ostatní zařízení jako je ATEM Mini nebo ATEM Mini Pro. To je velmi užitečné pro studiové a multikamerové natáčení.

Realizujte ATEM Mini Multiview Monitoring

Když váš přepínač nemá funkci pro více náhledů jako ATEM Mini, tak potřebujete ATEM156. Při natáčení větších živých produkcí s více kamerami, můžete připojit nejdříve kameru nebo fotoaparát k monitoru ATEM156, zkontrolovat natáčený obraz každého přístroje na monitoru ATEM156 a potom vysílat, takže není důvod si dělat starosti s obsahem vysílání. Pomoc s náhledem obrazu a eliminace stavu kanálu „slepého střihu“.

Multiview - Čtyřnásobný náhled/duální náhled

Když tvoříte živý program z více kamer nebo fotoaparátů, je velmi důležité mít možnost náhledu na více zdrojů videa najednou. ATEM156 je vybaven 4K HDMI vstupy, podporuje funkce pro čtyřnásobný, dvojnásobný i jednotkový formát náhledu a díky jim získáte dokonalý multipřístrojový monitoring kdekoliv!

Flexibilní napájení

Zadní strana ATEM156 je opatřena napájecím vstupem 12V DC, V držákem s deskou pro baterii. Vstup 12V DC můžete připojit ke stejnosměrnému zdroji nebo můžete nasadit dobíjecí baterie na V držák a realizovat mobilní aplikace. Pro natáčení v exteriérech můžete použít externí baterii a připojit standardní střídavý zdroj napájení, pokud zařízení používáte v postprodukční místnosti nebo ve stanu.

Připevněte k podpěře fotoaparátu nebo zavěste kdekoliv

Na konzoli ve tvaru U jsou 3 montážní body. Standardizované montážní body se snadno upevňují a jsou kompatibilní s rigy a vybavením třetích stran. Díky otvorům 1/4“ můžete monitor zavěsit nebo upevnit na stojan fotoaparátu a používat jako monitor pro celý tým. Nebo ho můžete ustavit na stůl a používat jako stolní monitor.

VESA montážní body

Vestavěné montážní body VESA slouží k tomu, že ATEM156 nemusíte jako mnoho ostatního hardware vsazovat do rámů či stojanů, pokud potřebujete umístit vysílací monitor do kójí, na zdi nebo vlastně kamkoliv!

Hliníkový rám

Rám ATEM156 je vyroben z vysoce odolného a odlehčeného hliníku určeného pro letecký průmysl, hmotnost zařízení ATEM156 je pouhých 1,57 kg (bez konzole) a přitom má má tento kov vysokou odolnost a trvanlivost a je vhodný pro vysoce intenzivní produkce, jako je mobilní natáčení, živé vysílání nebo natáčení v exteriérech.

 

MOC cena: 15.990 Kč/ 600 EUR.

 

Pro více info nás kontaktujte na info@focusnordic.cz.

 

 


O nás Focus Nordic – Czech Republic & Slovakia

Focus Nordic, s centrálou v Gothenburgu je největším distributorem fotografické techniky v Evropě. Sortiment obsahuje řadu silných značek jako jsou Panasonic, Kodak, Lexar, Transcend, Delkin, Sirui, LumeCube, Polariod Originals, Azden, Polaroid, NiSi, Ledgo, Zhiyun, Rotolight, Saramonic, Lenspen, Pro-mounts, . Existuje také řada produktů pod vlastní značkou Focus. Focus Nordic je členem organizace BSCI, která se zavázala ke zlepšení pracovních podmínek v celosvětovém dodavatelském řetězci. Přečtěte si vice na www.focusnordic.cz


Kontakty

Matej Sumka
Country Manager
Matej Sumka