2020-08-31 06:01Tiskové zprávy

Sirui navazuje na svůj úspěch s anamorfním objektivem!

Minulý rok komunita filmařů s nadšením přivítala uvedení anamorfního 50mm objektivu od společnosti Sirui.

Konečně anamorfní objektiv umožňující filmařům a tvůrcům obsahu získání jedinečné kvality obrazu v kinematografickém provedení.

A nyní přišla chvíle pro novou a širší perspektivu, Sirui 35mm f/1.8 1.33x!

 

Anamorfní objektiv 35mm přináší kinematografický vzhled vytvořením snového pozadí s oválným efektem bokeh, stylově modravou horizontální září a změnou zorného pole.

Objektiv zvyšuje horizontální zorné pole až o 33 %, čímž dosahuje ekvivalentu FOV jako objektiv 26,3mmPo de-squeeze úpravě objektiv Sirui Anamorphic Lens 35mm f/1.8 1.33x vytváří plynulé kinematografické video 2.4:1 v nastavení 16:9.

 

Konstrukci objektivu tvoří 13 prvků v 9 skupinách. Sklo vyrábí německá firma Schott, která je celosvětově uznávána. Optická konstrukce minimalizuje zkreslení a dýchání objektivu při ostření. Výsledkem je kinematografický obraz ostrý jako břitva. 

Společně s 10 lamelovou clonou vytváří snový a oválný bokeh dodávající extra rozměr vašemu kinematografickému mistrovskému dílu.

Díky jedinečným anamorfním světelným vlastnostem objektiv tvoří horizontální modré pruhy s menším světelným rozptylem a poutavými prosvětlujícími efekty.

 

Kompaktní objektiv má pevnou konstrukci z hliníkové slitiny určené pro letecký průmysl, měří 117 mm a váží 700 g.

Profesionální využití usnadní dodávané ostřící a clonové kroužky.

 

Objektiv je opatřen bajonetem MFT.  Adaptéry pro Sony E, Canon EF-M a Nikon Z jsou k dispozici jako volitelné příslušenství.

 

Cena a dostupnost:

Objektiv bude k dispozici v září s doporučenou prodejní cenou 705 €.  

 

Pro další informace kontaktujte matej.sumka@focusnordic.cz

 

Hlavní vlastnosti:

 

  • Dodává kinematografický vzhled vašim záběrům
  • Vytváří horizontální flare efekty a snový oválný bokeh
  • Lehká robustní konstrukce
  • Vytváří plynulé kinematografické video 2.4:1 ve formátu 16:9.

 


O nás Focus Nordic – Czech Republic & Slovakia

Focus Nordic, s centrálou v Gothenburgu je největším distributorem fotografické techniky v Evropě. Sortiment obsahuje řadu silných značek jako jsou Panasonic, Kodak, Lexar, Transcend, Delkin, Sirui, LumeCube, Polariod Originals, Azden, Polaroid, NiSi, Ledgo, Zhiyun, Rotolight, Saramonic, Lenspen, Pro-mounts, . Existuje také řada produktů pod vlastní značkou Focus. Focus Nordic je členem organizace BSCI, která se zavázala ke zlepšení pracovních podmínek v celosvětovém dodavatelském řetězci. Přečtěte si vice na www.focusnordic.cz


Kontakty

Matej Sumka
Country Manager
Matej Sumka