2020-08-27 11:46Tiskové zprávy

Malé zařízení na live streaming se vším, co potřebujete

Od letošního jara svět už není tím, čím býval. Zcela zásadně se změnil způsob, kterým pracujeme a už nejsme závislí na velkých kancelářích nebo studiích. Zároveň významně vzrostly požadavky na mobilitu a dostupnost.

Když už není možné se setkávat klasickým způsobem, tak digitální setkání a live streaming se pro mnoho lidí staly nepostradatelnými. YoloBox od výrobce YoloLiv velmi usnadnil live streaming. Vše, co potřebujete, je v malé krabičce.

YoloBox je kodér, přepínač, monitor a rekordér v jednom. Je to přenosné multi-zdrojové zařízení, které dokáže vysílat zároveň až na třech platformách najednou.

Nyní můžete streamovat své setkání na YouTube, Facebooku nebo RTMP najednou. Stačí připojit fotoaparát k této krabičce. YoloBox umí přepínat až mezi pěti video zdroji (2x HDMI, 1x USB, 1x SD karta a 1x RTMP) v plném HD rozlišení najednou.

Vše snadno ovládáte pomocí 7“ dotykové obrazovky, která také zároveň funguje jako monitor. Velký dotykový displej zobrazuje výstupní streamovaný obraz a k tomu i ostatní vstupní obrazy. LCD displej také zobrazuje ovládací rozhraní, které vám umožní přepínat mezi informačními zdroji prostým klepnutím.

V menu si můžete přidat grafické vrstvy, jako vodoznaky, napsat titulky nebo přidat výsledkovou tabulku fotbalového utkání vašich dětí!

Při streamování se stačí připojit jen k místní síti pomocí WiFi, Ethernetu nebo 4G (SIM karta není součástí balení) a nastavit vlastní kanál pro streaming. 

Dalším jedinečným rysem YoloBox je skutečnost, že vůbec nepotřebujete počítač ani jiné pomocníky pro spuštění online videa. Díky malé a kompaktní velikosti se snadno připevní na stativ nebo fotoaparát a lze jej využít jako monitor. Prostě už potřebujete jen sami sebe, fotoaparát a jednočlenný tým se může pustit do práce!

Pokud vaši příznivci nemohou sledovat vaše online vysílání, stačí ho zaznamenat na paměťovou kartu a zveřejnit později. Vestavěná baterie má přibližně tříhodinovou výdrž a lze ji dobít přes USB port z power banky.

 

Cena a dostupnost

YoloBox bude k dispozici v září a doporučená prodejní cena je 34.990,- Kč / 1.299 €. 

Pro další informace kontaktujte matej.sumka@focusnordic.cz.

 

Hlavní vlastnosti:

  • Přenosné multi-přístrojové zařízení pro live streaming
  • Dokáže přepínat až mezi pěti video zdroji
  • Kodér, přepínač, monitor, rekordér - YoloBox má všechny funkce v jednom zařízení
  • Ovládání přes dotykovou obrazovku
  • Snadné nastavení
  • Multi-cam nahrávání 
  • Rozlišení živého vysílání je 540p/720p/1080p
  • Jednoduché přidání grafických prvků


O nás Focus Nordic – Czech Republic & Slovakia

Focus Nordic, s centrálou v Gothenburgu je největším distributorem fotografické techniky v Evropě. Sortiment obsahuje řadu silných značek jako jsou Panasonic, Kodak, Lexar, Transcend, Delkin, Sirui, LumeCube, Polariod Originals, Azden, Polaroid, NiSi, Ledgo, Zhiyun, Rotolight, Saramonic, Lenspen, Pro-mounts, . Existuje také řada produktů pod vlastní značkou Focus. Focus Nordic je členem organizace BSCI, která se zavázala ke zlepšení pracovních podmínek v celosvětovém dodavatelském řetězci. Přečtěte si vice na www.focusnordic.cz


Kontakty

Matej Sumka
Country Manager
Matej Sumka