2021-02-25 13:20Tiskové zprávy

Focus Nordic rozšiřuje portfolio o popřední značku DataVideo

Jsme hrdí na to, že můžeme představit Datavideo jako novou značku v naší řadě produktů pro fotografii, video, zvuk, osvětlení a streamování.

Vysílací prostředí se v roce 2020 zásadně změnilo, říká Jonas Wernbo, generální ředitel společnosti Focus Nordic. "Potřeba osobních schůzek klesá s každým dalším dnem, zatímco potřeba interaktivních schůzek a prezentací se stále více zvyšuje. Současně s tím, jak se interaktivní schůzky stávají stále důležitější, zvyšuje se poptávka po přístupnosti a schopnosti sledovat obsah na různých platformách."

Spolu se značkami jako YoloLiv, Hollyland, Small Rig, Feelworld, Seetec jsou produkty od Datavideo dokonalým doplňkem portfolia produktů společnosti Focus Nordic pro fotografii, profesionální video, streamování, osvětlení a zvuk. Focus Nordic získal oprávnění distribuovat značku Datavideo ve Švédsku, Dánsku, Norsku, Finsku, na Islandu, v Estonsku, Lotyšsku a Litvě v roce 2020. Nyní se k těmto trhům přidávají Česká republika a Slovensko.

Datavideo začalo v 80. letech a bylo prvním výrobcem produktů pro rozhlasový průmysl. Dnes jsou jednou z předních světových a inovativních značek pro profesionální technologii živého videa. Jsou známí cenově dostupnými komplexními řešeními pro streamování, vysílání, AV a mají řadu více než 150 produktů včetně PTZ kamer, mobilních a virtuálních studií, přepínačů, kodérů, interkomů, rekordérů, převaděčů, čtecích zařízení a mnohem více.

Ať už streamujete první živý koncert vaší kapely na Instagram a Facebook současně, vytváříte virtuální redakci, vysíláte velkou událost v aréně, komunikujete se zákazníky a jiným publikem, prezentujete roční finanční výkaz nebo jen chcete ukázat dětský fotbalový pohár zbytku klubu, Datavideo má pro vás řešení. Datavideo je dnes jediným výrobcem na světě, který může nabídnout kompletní řešení pro všechny aspekty tvorby a streamování živého videa.

Pro více informací nás kontaktujte na matej.sumka@focusnordic.cz

 

 


O nás Focus Nordic – Czech Republic & Slovakia

Focus Nordic, s centrálou v Gothenburgu je největším distributorem fotografické techniky v Evropě. Sortiment obsahuje řadu silných značek jako jsou Panasonic, Kodak, Lexar, Transcend, Delkin, Sirui, LumeCube, Polariod Originals, Azden, Polaroid, NiSi, Ledgo, Zhiyun, Rotolight, Saramonic, Lenspen, Pro-mounts, . Existuje také řada produktů pod vlastní značkou Focus. Focus Nordic je členem organizace BSCI, která se zavázala ke zlepšení pracovních podmínek v celosvětovém dodavatelském řetězci. Přečtěte si vice na www.focusnordic.cz


Kontakty

Matej Sumka
Country Manager
Matej Sumka