2023-01-16 10:16Tiskové zprávy

Nanlite aktualizuje oblíbené série LED světel FORZA a PavoTube

NanliteNanlite

 

 

Společnost Nanlite vydává rozsáhlou aktualizaci svých nejoblíbenějších sérií produktů PavoTube a Forza.

 

V uplynulém roce se společnost Nanlite zúčastnila několika průmyslových veletrhů a vyslechla si zpětnou vazbu od komerčních produkčních týmů, filmových štábů a fotografů z celého světa. To vše vyústilo v několik vylepšení jejich nejoblíbenějších produktů.

 

PavoTube II

 

PavoTube 15C/30C využívá technologii míchání barev RGBWW s vynikajícím podáním barev a přesnou reprodukcí barev. Získávají širší rozsah barevných teplot 2700-7500K s nastavením G/M±150, což umožňuje komplexnější možnosti osvětlení v různých denních dobách. To usnadňuje pořizování fotografií a videí v různých prostředích.

 

Tyto dvě světelné trubice mají ve srovnání s předchozími verzemi vyšší výkon, přestože mají téměř stejné rozměry. PavoTube II 15C a PavoTube II 30C jsou o 10 %, resp. 20 % jasnější. Optimalizováno bylo také ovládání PavoTube II 15C/30C s mnohem intuitivnějším ovládáním pomocí dvou knoflíků. Světelné trubice nyní umožňují také nabíjení PD3.0, napájení a aktualizaci firmwaru prostřednictvím portu USB-C.

 

Forza

 

Forza 60/60B II má stejně jako její předchůdce ohromující výkon v ultrakompaktním těle, přičemž výkon osvětlení dosahuje 3 420 lx/2 096 lx na 1 metr pouze se světlem.

 

Forza 60B II má dva režimy výstupu: běžný režim maximálního výkonu a novější režim konstantního výkonu pro malé LED diody. Při přepnutí do režimu konstantního výstupu je povolena relativně stabilní intenzita. Řízení hluku bylo vylepšeno, aby se světla odlišovala od konkurence snížením hladiny hluku na 20dbA

 

Všechny inovace a vylepšení použité v řadě 60W byly integrovány také do nových modelů Forza 300W a 500W.

 

Řada Forza II obsahuje nový nastavitelný systém chlazení se 4 provozními režimy: Smart, Plná rychlost, Nízká rychlost a Vypnuto. Hladina hluku se v režimu Smart sníží na 23 dBA. Řízení hluku je oproti minulé generaci výrazně optimalizováno také v režimu Plná rychlost. Nebudete mít obavy z rušivého hluku v prostředí citlivém na zvuk při fotografování, například při rozhovorech.

 

Schopnosti barevného podání světel Forza 300/300B II a 500/500B II byly komplexně vylepšeny, takže jsou spolehlivým doplňkem nástrojů filmařů. Model Forza 300/500 II poskytuje hodnoty CRI/TLCI 96/97 a model Forza 300B/500B II poskystuje průměrné hodnoty CRI/TLCI 96/97.

 

Ovládací box má nový kompaktní koncept s integrovaným napájecím adaptérem, čímž se celková velikost řídicí jednotky u Forza 300/300B II zmenšila o 37 % a u Forza 500/500B II o 16 %. Bateriové desky pro V-mount baterie na obou stranách, zakřivený třmen s jednostranným uzamykacím mechanismem a integrované rychloupínací zařízení - to vše poskytuje větší pohodlí na place.

 

 

 

PavoTube i nová Forza nabízí komplexní způsoby ovládání, včetně ovládání na samotném těle světla, 2.4G, Bluetooth, DMX/RDM a prostřednictvím aplikace Nanlink.

 

 

Klíčové specifikace PavoTube II

  • O 10 %, resp. 20 % jasnější než předchozí verze
  • Širší rozsah barevných teplot 2700K-7500K
  • Možnost nastavení G/M±150
  • Větší výkon při stejné velikosti s PavoTube II 15C/30C o 10 %, resp. 20 % jasnější
  • Dva knoflíky a jedno tlačítko pro intuitivní ovládání
  • Počet vestavěných efektů v PavoTube II 15C/30C se zvýšil na 15 z původních 6

 

 

Klíčová specifikace Forza 300/500 II

 

  • Více světla - lepší výkon
  • Nižší spotřeba energie, která prodlužuje dobu provozu na baterie
  • Komplexní způsoby ovládání, včetně ovládání na těle světla, 2.4G, DMX/RDM a NANLINK aplikace
  • Balíček 11 efektů ve Forza 300/500 II a 12 efektů ve Forza 300B/500B II s možností nastavení parametrů pro každý efekt
  • Řešení napájení ze dvou i jedné baterie umožňující připojení za provozu i výměnu mezi střídavým a stejnosměrným napájením pro Forza 300/300B II a 500/500B II

 

 

Klíčové specifikace Forza 60 II

 

-Vynikající regulace ventilátoru s úrovní hluku sníženou na 20 dBA i při otáčení ventilátoru.

-Dva režimy výstupu pro Forza 60B II, režim maximálního výkonu a režim konstantního výkonu

-Více způsobů ovládání, včetně ovládání na těle světla, 2,4G, Bluetooth, DMX/RDM


O nás Focus Nordic – Czech Republic & Slovakia

Focus Nordic, s centrálou v Gothenburgu je největším distributorem fotografické techniky v Evropě. Sortiment obsahuje řadu silných značek jako jsou Panasonic, Kodak, Lexar, Transcend, Delkin, Sirui, LumeCube, Polariod Originals, Azden, Polaroid, NiSi, Ledgo, Zhiyun, Rotolight, Saramonic, Lenspen, Pro-mounts, . Existuje také řada produktů pod vlastní značkou Focus. Focus Nordic je členem organizace BSCI, která se zavázala ke zlepšení pracovních podmínek v celosvětovém dodavatelském řetězci. Přečtěte si vice na www.focusnordic.cz


Kontakty

Matej Sumka
Country Manager
Matej Sumka

Související články