2023-11-21 09:01Pressemelding

VIVA Cruises lanserer sitt første "LGBTQ+ & Friends" elvecruise

VIVA Cruises LGBTQ+ Cruise

VIVA Cruises lanserer sitt første "LGBTQ+ & Friends" elvecruise til Belgia og Nederland.

Det nye cruiset er all inclusive, og det vil være en DJ som spiller hver kveld.

Som stolt medlem av International LGBTQ+ Travel Association (IGLTA) har den europeiske elvecruisespesialisten VIVA Cruises lansert sitt første "LGBTQ+ & Friends"-cruise.

Cruiset, som går fra 28. februar til 3. mars 2024, varer i fire netter og går til byene Antwerpen, Rotterdam og Amsterdam - alt i et avslappet og LGBTQ+-vennlig miljø. Det nye cruiset kan allerede bestilles på nettet. 

Den fem dager lange reisen foregår om bord på VIVA MOMENTS, et moderne skip med plass til 176 gjester.

Cruiset starter og slutter i Antwerpen, som er hjemsted for elegante, uavhengige motehus og museer. På dag to kan gjestene utforske den nederlandske byen Rotterdam, som er kjent for sin moderne arkitektur og kreative scene - og for å ha Europas største havn.

På en spasertur får gjestene oppleve atmosfæren i byen, som byr på et bredt utvalg av museer og kunstgallerier.

Dag tre legger VIVA MOMENTS til kai i Amsterdam, Nederlands hovedstad, og overnatter der.  En del av turen består av et kanalcruise der du seiler gjennom byens berømte kanaler og ser Amsterdams tradisjonelle smale hus med gavlfasader.

Du får også anledning til å besøke IHLIA LGBTI Heritage - verdens største arkiv for LHBTQ+-historie - før du utforsker Amsterdams natteliv, som er kjent for sine mange barer og klubber. Populære områder er Reguliersdwarsstraat, Zeedijk og Warmoesstraat.

På vei tilbake til Rotterdam kan du slappe av i velværeavdelingen på VIVA MOMENTS - eller fortsette å ha det gøy om bord, der en DJ spiller de nyeste rytmene hver kveld.

Prisen for LGBTQ+ & Friends-cruiset starter fra ca 10.750 NOK per person og inkluderer VIVA Cruises' velkjente VIVA All-Inclusive, som inkluderer snacks, helpensjon, alkoholholdige og alkoholfrie drikkevarer av høy kvalitet, minibar, skjønnhetsprodukter fra det luksuriøse kosmetikkmerket Rituals, Wi-Fi og alle drikkepenger.

Du finner mer informasjon om VIVA Cruises på www.viva-cruises.com.

Om VIVA Cruises

VIVA Cruises inviterer deg til å oppleve det aller beste av Europa slik det var ment å bli oppdaget: med flott selskap, unike perspektiver og prisbelønt service og fasiliteter. VIVA Cruises vet at ikke alle reisende er like, og har gjort det til sin misjon å gi kundene større enkelhet, fleksibilitet og valgmuligheter. VIVA Cruises har flere tiårs erfaring med cruise til Europas mest populære destinasjoner, og de er stolte av å kunne tilby en cruiseopplevelse uten sidestykke, designet for å berike, inspirere og fornye. På alle de store elvene (Donau, Elben, Mosel, Rhinen, Rhône, Seinen og Main-Donau-kanalen) får gjestene oppleve tidløse byer og landsbyer samt verdens mest pulserende hovedsteder.

VIVA Cruises er medlem av International LGBTQ+ Travel Association (IGLTA) og et europeisk regionalt medlem av Cruise Lines International Association (CLIA) Europe.

VIVA-INKLBILDMARKE-002-1024x501.jpg


Om United Spirit Nordic

Som representasjonsfirma er målet vårt å inspirere folk til å reise. Gjennom PR, salg og markedsføring hjelper vi globale merkevarer innen turisme, hotell, livsstil og flybransje til å nå dette målet. Vi er tilhenger av proaktive, praktiske metoder samlet fra flere års erfaring, som vi bruker til å løfte frem dine sterke sider, forbedre ditt omdømme og øke salget i virksomheten din. Det nordiske reisemarkedet er vår spesialitet. Vi skaper forbindelser mellom våre kunder og den nordiske reisebransje, reisemedier og influencers. Vårt hovedkontor er i København, Norden er vårt hjem, og verden er vår lekeplass.


Kontaktpersoner

Lotte Kühn Laugesen
PR Executive
Lotte Kühn Laugesen

Relatert lenker