2023-03-13 08:03Pressemelding

VIVA Cruises starter 2023 med cruise i både januar, februar og mars.

Mens de fleste cruiserederiene fortsatt er i vinterdvale, starter VIVA Cruises sesongen allerede i januar med å sende de første skipene på elven. For de som ønsker å starte det nye året med en avslappende ferie på vannet, er VIVA Cruises det perfekte valget, da de er de eneste elvecruiseoperatører som tilbyr cruise hele året.

VIVA ONE og VIVA Moments er de første som legger til kai i hjemmehavnen i Düsseldorf 19. januar 2023 med 4-netters korte cruise. Fra januar til mars vil VIVA ONE ha flere «velvære»-programmer, med velvære-temaer både på VIVAs All-inclusive program, på utflukter, og med en 30-minutters massasje inkludert for alle om bord. Gjestene kan reise på "Rheingau Wellness"-turen som går gjennom Boppard, Rüdesheim, Bonn og Köln, og "Rhein-Hesse Wellness"-turen med stopp i Koblenz, Frankfurt og Speyer. Begge turene har flere muligheter for å slappe av og samtidig oppleve Europa på vinterstid. 

På VIVA MOMENTS kan gjestene komme på byturer i Holland og Belgia i januar, februar og mars. Det vil være skreddersydde programmer hvor cruisene i Holland har ostesmaking inkludert i prisen og i Belgia kan VIVA-gjestene komme på en eksklusiv ølsmaking.

«For andre år på rad er beleggsprosenten på våre reiser i de tre første månedene av 2023 meget god, og vi er mer enn fornøyd med dagens etterspørsel. Vi har mange gjester som har oppdaget elvereiser i begynnelsen av året og som ønsker å starte 2023 på best mulig måte – med litt time-out. Vi er de eneste elvecruiseoperatørene som tilbyr dette alternativet» sier Andrea Kruse, COO i VIVA Cruises

Alle VIVA Cruises-programmene inkluderer VIVA All-Inclusive, som inkluderer kost og losji, snacks, drikkevarer - både med og uten alkohol, minibar, skjønnhetsprodukter fra det luksuriøse kosmetikkmerket Rituals, Wi-Fi og drikkepenger.

For mer informasjon om VIVA Cruises, besøk www:

www.viva-cruises.com

SLUT

Om VIVA Cruises

VIVA Cruises inviterer deg til å oppleve det aller beste av Europa, og på den beste måten å oppdage det på – i godt selskap, unike perspektiv og prisbelønt service og fasiliteter. VIVA Cruises vet at alle gjester ikke er like og ser det om deres oppdrag å gi gjestene bekvemmelighet, fleksibilitet og valgmuligheter. De har tiår med erfarenhet innenfor cruise til Europas mest populære destinasjoner og stolte over å kunne tilby cruiseopplevelser uten like, skapt for å berike, inspirere og fornye. Du som gjest kan følge med på alle de store elvene – Donau, Elbe, Mosel, Rhinen, Rhone, Seinen og Main-Donau kanalen – og oppleve de mange historiske landsbyer og noen av verdens mest blomstrende hovedsteder. Ombord på VIVA cruises moderne skip blir mange store reiseopplevelser skapt, hver elvesving bringer et nytt vidunder og hvert øyeblikk ombord byr på flere herligheter skal nytes.

 


Om United Spirit Nordic

Som representasjonsfirma er målet vårt å inspirere folk til å reise. Gjennom PR, salg og markedsføring hjelper vi globale merkevarer innen turisme, hotell, livsstil og flybransje til å nå dette målet. Vi er tilhenger av proaktive, praktiske metoder samlet fra flere års erfaring, som vi bruker til å løfte frem dine sterke sider, forbedre ditt omdømme og øke salget i virksomheten din. Det nordiske reisemarkedet er vår spesialitet. Vi skaper forbindelser mellom våre kunder og den nordiske reisebransje, reisemedier og influencers. Vårt hovedkontor er i København, Norden er vårt hjem, og verden er vår lekeplass.


Kontaktpersoner

Christine Engen
CEO & Creative Director
Christine Engen
Lotte Kühn Laugesen
PR Executive
Lotte Kühn Laugesen

Relatert lenker