2023-11-15 12:37Pressemelding

Seil julen inn med VIVA Cruises

Seil julen inn med VIVA Cruises

Julestemning om bord på VIVA CRUISES' adventscruise

Flere reiseruter tar deg med til Europas mest ikoniske julemarkeder

VIVA CRUISES

VIVA Cruises, et velrenommert navn innen premiumreiser, går nå inn i julesesongen.

Det brede utvalget av advents- og julecruise er skreddersydd for skandinaviske reisende som ønsker en unik og problemfri opplevelse, rik på europeiske høytidstradisjoner.

Legg ut på en minneverdig reise:

VIVA Cruises' julemarkedscruise gir deg tilgang til noen av Europas mest ikoniske julemarkeder, og bringer et snev av magi til høytiden. Utforsk fire bemerkelsesverdige destinasjoner, hver med sin egen unike sjarm:

1. Köln, Tyskland (Rhinen): Adventscruiset på Rhinen gir deg det beste av tyske juletradisjoner fra det flotte skipet VIVA ONE.

På turen besøker du blant annet julemarkedet i Kölns domkirke, som har en fantastisk kulisse og lokale tradisjoner.

Her kan du utforske håndlagde gaver, smake på lokale delikatesser og nyte en varm kopp Glühwein (gløgg), en favoritt blant både besøkende og lokalbefolkningen.

2. Wien, Østerrike (Donau): Wiens Christkindlmarkt er et must å besøke, og er kjent for sin prakt og tradisjon. Markedet byr på vakkert dekorerte boder, lokalt håndverk og kulinariske herligheter.

Wiens lokale tradisjon med å tenne adventskranser bidrar til den festlige stemningen. Adventscruiset på Donau med det flotte skipet VIVA TWO tar deg med hit og videre inn i det østerrikske julelandskapet og de østerrikske tradisjonene. 

3. Lyon, Frankrike (Rhône-elven): Lyons Marché de Noël våkner til live under lysfestivalen (Fête des Lumières) fra 8. til 10. desember. Dette skaper en unik og fortryllende atmosfære med sjarmerende gater, lokale spesialiteter og et fantastisk lysspill som er en del av de lokale juletradisjonene.

I løpet av hele sesongen er det en fantastisk opplevelse å besøke dette vakre hjørnet av Frankrike fra den rolige Rhône-elven. Adventcruiset tar deg med hit, om bord på det flotte skipet VIVA VOYAGE.

4. Strasbourg, Frankrike (Rhinen): VIVA MOMENTS tar deg med til Strasbourgs Christkindelsmärik, et av Europas eldste og vakreste julemarkeder.

Markedet byr på en historisk ramme med en blanding av alsaciske og tyske tradisjoner. Det er en drøm som går i oppfyllelse for alle juleentusiaster.

Komfort og underholdning med alt inkludert:

VIVA Cruises tilbyr all-inclusive-pakker for alle lugarer, som dekker måltider, alkoholholdige og alkoholfrie drikkevarer og drikkepenger, noe som sikrer en problemfri opplevelse for de reisende.

Innkvarteringen tilsvarer luksuriøse hotellrom, noe som gir et komfortabelt og hyggelig opphold.

Restauranten byr på kulinariske herligheter hver dag. VIVA tilbyr et stort utvalg av frokostbuffé og flerretters måltider til både lunsj og middag, med en blanding av lokale og internasjonale smaker.

Det imøtekommende personalet er alltid klar til å imøtekomme eventuelle ønsker om spesialkost.

High tea serveres en ettermiddag, og hver kveld sørger musikere om bord for live-underholdning. På hvert cruise arrangeres det engasjerende aktiviteter, blant annet quizkvelder og festlige kveldsarrangementer.

Hvis du vil ha mer informasjon om VIVA Cruises, er du velkommen til å kontakte Lotte på lotte@unitedspiritnordic.com.

 -ENDS-

Merknader til redaksjonen:

Om VIVA Cruises

VIVA Cruises inviterer deg til å oppleve det beste av Europa, slik det var ment å bli oppdaget: med godt selskap, unike perspektiver og prisvinnende service og fasiliteter. VIVA Cruises vet at ikke alle reisende er like, og har derfor gjort det til sin misjon å gi kundene større enkelhet, fleksibilitet og valgmuligheter. VIVA Cruises har flere tiårs erfaring med cruise til Europas mest populære destinasjoner og er stolte av å kunne tilby en cruiseopplevelse uten sidestykke, designet for å berike, inspirere og fornye. Ved å følge alle de største elvene (Donau, Elben, Mosel, Rhinen, Rhône, Seinen og Main-Donau-kanalen) får gjestene oppleve både tidløse byer og landsbyer og verdens mest pulserende hovedsteder.

VIVA Cruises er medlem av International LGBTQ+ Travel Association (IGLTA) og et europeisk regionalt medlem av Cruise Lines International Association (CLIA) Europe.

VIVA-INKLBILDMARKE-002-1024x501.jpgOm United Spirit Nordic

Som representasjonsfirma er målet vårt å inspirere folk til å reise. Gjennom PR, salg og markedsføring hjelper vi globale merkevarer innen turisme, hotell, livsstil og flybransje til å nå dette målet. Vi er tilhenger av proaktive, praktiske metoder samlet fra flere års erfaring, som vi bruker til å løfte frem dine sterke sider, forbedre ditt omdømme og øke salget i virksomheten din. Det nordiske reisemarkedet er vår spesialitet. Vi skaper forbindelser mellom våre kunder og den nordiske reisebransje, reisemedier og influencers. Vårt hovedkontor er i København, Norden er vårt hjem, og verden er vår lekeplass.


Kontaktpersoner

Lotte Kühn Laugesen
PR Executive
Lotte Kühn Laugesen

Relatert lenker