2021-07-29 10:59Pressemeddelelse

Ferie inspiration fra United Spirit Nordic

Floriade Expo 2022 International Horticultural Expo

En gang hvert tiende år åbnes portene til den internationale haveudstilling Floriade i Holland. I seks måneder vil Almere være scenen for Floriade Expo 2022, der åbner den 14. april og lukker den 9. oktober 2022. Besøgende på udstillingen kan nyde duftene og farverne af blomster, planter, grøntsager og frugt. Endvidere vises nye innovative teknologier udviklet til at gøre vores samfund mere bæredygtigt. Expo 2022 byder på 40 inspirerende præsentationer fra forskellige lande, et spektakulært drivhuskompleks, en svævebane over Floriadeparken, pavilloner, og et livligt kunst- og kulturprogram.

I løbet af Floriade vil den hollandske havebrugssektor i samarbejde med nationale og internationale deltagere fremvise grønne løsninger, der kan gøre vores byer sjovere, grønnere at leve i og mere bæredygtige.

Florade tema:

* Greening the City,

* Feeding the City

* Healthying the City

* Energizing the City.

For mere information om Floriade Expo 2022

 

VIVA Cruises nyheder til 2022

Flodkrydstogtspecialisten, VIVA Cruises, præsenterer spændende nyheder for sæsonen 2022: To helt nye skibe og yderligere to skibe får et nyt udseende og sejler udelukkende for VIVA Cruises næste år. Med disse nye tilføjelser vil VIVA Cruises kunne tilbyde i alt 238 afgange med syv skibe i sæsonen 2022. Disse krydstogter kan allerede bookes online.

VIVA Cruises vil fortsætte sine krydstogter langs Europas mest populære floder (Rhinen, Donau, Main, Moselle, Seine og Rhône) og Nord- og Østersøen i 2022. Rækken af ​​natflodkrydstogter fra de tyske byer Düsseldorf, Frankfurt og Koblenz vil udvides betydeligt næste år. Disse kortere krydstogter er meget efterspurgte, da de har vist sig at være meget populære hos dem, der ikke er vant til krydstogter.

Særlige rabatter for familier er tilgængelige på alle 2022 afgange. Børn op til tre år kan rejse gratis i deres forældres hytte. 50% rabat anvendes på børn mellem fire og ti år; og 30% rabat for dem mellem 11 og 15 år.

For mere information om VIVA Cruises

 

Fitness i centrum under Abama Wellness Week

Wellness week er en del af det program, som Abama Luxury Resort på Tenerife lancerede i 2021, med fokus på trivsel, og som hver sæson bliver videreudviklet med nye discipliner. Ugen, er til for at lære dig at slappe af, udvide og udvikle din træning -  og som vil hjælpe dog med at leve et bedre og sundere liv. Wellnes ugen denne gange havde havet som tema og der blev inkluderet gastronomi, skønhed og hvile. Ugen var åben for ejere og gæster på Las Terrazas de Abama Suites Hotel.

For mere information om den aktuelle wellnessuge inklusive programmer se Abama sin blog

OM ABAMA LUXURY RESORT

Hvis du er interesseret i at købe en lejlighed på Abama Luxury Resort, består området af topudstyrede lejligheder og villaer af højeste standard. De sidste forventes at blive færdigbygget i sidste del af 2021. Du kan vælge mellem 1-2 eller 3 værelses lejligheder på Las Terrazas, hus i Bellevue-området, større villaer ved Las Atalyas de Abama, Las villas del Tenis og Los Jardines de Abama.

For mere information: info@abamaluxuryresidences.com

 

St. Martin - den venlige ø med 37 strande

St. Martin, strækker sig fra Atlanterhavet til det Caribiske Hav og er en magisk ø med utroligt naturskønne landskaber og over 70 km kystlinje. Fra uberørte, stille strande til mere livlige turiststrande, hver er unik, og et vidnesbyrd om øens rigdom og mangfoldighed. Disse 37 strande er ægte perler, og nogle af dem blandt de mest berømte i Caribien. Uanset om du nyder dybhavsdykning, surfing, wakeboarding, windsurfing, kitesurfing eller bare dejlige strandture og solbadning på det varme sand, er du sikker på at finde en strand, der passer til din stil. Og du behøver ikke være bange for at være overfyldt - der er plads nok! Hvis du vil finde din specielle strand, kan du læse mer her 

The Cliff Hotel – Jamaica

Smuk, men stadig afslappet. Elegant, men alligevel beskeden. Chic men stadig på en måde uhøjtidelig. Fra det øjeblik du går ind i lobbyen på The Cliff Hotel og indånder følelsen og udsigten, ved du, at dette bliver fantastisk.

The Cliff Hotel ligger i West End i Negril og er en blanding af autentisk jamaicansk gæstfrihed og luksuriøs kosmopolitisk stemning. Med kun 22 suiter og 4 private villaer er den lille nok til at være intim, men alligevel stor nok til at tilbyde alle de femstjernede faciliteter, du forventer af et luksuriøst øresort. Med en verdensklasse restaurant, yogapavillon, fitnesscenter, skønhedssalon, saltvandspool og spa er The Cliff Hotel mere end bare et sted at lægge hovedet. Det er en komplet destination. En filosofi om afslapning og have det sjovt. Det perfekte sted at flygte med venner, elskere eller familie.

For mere information om Jamaica

Description

 


Om United Spirit Nordic

United Spirit Nordic vil som repræsentationsbureau inspirere folk til at rejse. Gennem PR, salgsaktiviteter og markedsføring hjælper vi globale brands inden for bl.a. turisme, livsstil, luftfart og hoteller med at nå vort mål. Via proaktive metoder, baseret på flere års praktisk erfaring fremhæver vi kundernes fordele, styrker deres omdømme og øger forretningen. Den nordiske rejsebranche er vores speciale. Vi skaber forbindelserne mellem vores kunder og den nordiske rejseindustri, rejsemedier og influencere. Vores hovedkvarter ligger i København, Norden er vores hjem, og verden er vores legeplads.


Kontaktpersoner

Christine Engen
CEO & Creative Director
Christine Engen

Relaterade nyheter