2021-03-26 09:51Pressemeddelelse

Golfen blomstrer under pandemien

Golf har den store fordel, at det spilles udendørs, i et miljø med minimal risiko for infektion. Det har ført til, at interessen for golf er eksploderet under Corona krisen. De seneste statistikker fra Golfforbundet i Norge, der udkom i juni 2020, viser en stigning på 16.000 nye medlemmer, og i løbet af sommeren var der et stort pres på starttiderne på de norske golfbaner. Svensk Golf har oplevet en stigning på 11,2% i 2020 og har for første gang nogensinde mere end en halv million medlemmer. Ligeledes rapporterer Dansk Golf Union om det højeste antal medlemmer i mange år.

Det er måske ikke så underligt, at drømmen om en golfferie står højt på dagsordenen, og det er Spanien, vi foretrækker at rejse til.  En af ​​de øer, som vi nordboere foretrækker at rejse til, er Tenerife.

Det femstjernede Las Terrazas de Abama, på den sydlige del af Tenerife, blev for nylig udnævnt til "Det bedste internationale golfhotel i verden" ved den seneste udgave af International Hotel Awards (IHA). Det skal også nævnes, at dette femstjernede feriested også modtog yderligere nomineringer i kategorierne: «Bedste golfhotel i Spanien», «Bedste golfhotel i Europa» og «Bedste luksushotel i Spanien». Også tidligere på året modtog de prisen Spaniens bedste feriested fra World Travel Awards, en pris kaldet "turisme Oscar", da den betragtes som rejsebranchens mest prestigefyldte pris.

Abama Golf er flagskibet, når det kommer til golf på Tenerife. Det er en verdenskendt golfbane, designet af den berømte banebygger David Thomas, banen beskrives som en sand mesterskabsbane, den ligger med en smuk udsigt over Atlanterhavet.

Jesper Black Jensen og Kristian Gottlieb Munck fra Caddy Golf Travel, siger følgende om Abama Golf: ”Et fantastisk feriested bestående af hotellejligheder af absolut højeste kvalitet med en storslået udsigt over golfbanen og den imponerende kyststrimmel. De forskellige hotellejligheder spænder fra 1-værelses lejligheder til 4-værelses Penthouse med en fantastisk panoramaudsigt - alt sammen er moderne og smagfuldt indrettet. Og hvis det ikke var nok, er det gåafstand til klubhuset ved Abama Golf, omend i kuperet terræn, der er stadig mulighed for en tur. Efter vores mening er Abama Golf en af ​​Tenerifes bedste golfbaner. Banens standard, layout, naturoplevelse og ikke mindst serviceniveau er af højeste kvalitet, så vi forstår, at Golf Digest har udråbt Abama Golf som redaktørens valg både 2019 og 2020. ”

Las Terrazas de Abama består af 151 lejligheder, alle med en vidunderlig udsigt over Atlanterhavet og den nærliggende ø la Gomera. Hotelgæster har alle eksklusive adgang til sportskomplekset, Abama Golf, da de ejes af den samme investeringsgruppe. Komplekset har tre opvarmede pools, fitnesscenter, børneklub og en gourmetbutik. Abama Resort Tenerife har også gjort sig kendt for sin høje gastronomiske standard gennem sin restaurant Melvin og dens berømte manager, Martín Berasategui.

Pandemien har også skabt muligheder for et mere fleksibelt arbejdsmiljø. Trend-ord som "workcation" og "digital nomade" inkluderer meget mer idag. Så hvis du vil forbedre dit handicap, arbejde "hjemmefra" og samtidig nyde solen og mere behagelige temperaturer - så er der mulighed for at købe en lejlighed eller villa på Abama Resort Tenerife. Prospekt fås hos flere mæglere, og her finder du boliger til salgs hos Mäklarringen på Tenerife


Om United Spirit Nordic

United Spirit Nordic vil som repræsentationsbureau inspirere folk til at rejse. Gennem PR, salgsaktiviteter og markedsføring hjælper vi globale brands inden for bl.a. turisme, livsstil, luftfart og hoteller med at nå vort mål. Via proaktive metoder, baseret på flere års praktisk erfaring fremhæver vi kundernes fordele, styrker deres omdømme og øger forretningen. Den nordiske rejsebranche er vores speciale. Vi skaber forbindelserne mellem vores kunder og den nordiske rejseindustri, rejsemedier og influencere. Vores hovedkvarter ligger i København, Norden er vores hjem, og verden er vores legeplads.


Kontaktpersoner

Christine Engen
CEO & Creative Director
Christine Engen