2021-02-18 06:55Pressmeddelande

Inbjudan till prisceremoni för Årets unga ledande kvinna 2020

Kollage av alla på listan för Årets unga ledande kvinna 2020Kollage av alla på listan för Årets unga ledande kvinna 2020

Den 4 mars är det dags för prisceremoni för Årets unga ledande kvinna 2020. Varmt välkommen att hänga med på en unik livesändning där vi lyfter förebilder och korar årets vinnare!

120 nominerade har blivit 20 kvinnor som nu tar plats på den prestigefyllda listan. Den 4 mars är du inbjuden att ta del av en unik livesändning där vi korar Årets unga ledande kvinna 2020 och Årets unga styrelsetalang 2020. 

Under prisceremonin får du möjligheten att lära känna samtliga nominerade ledarförebilder lite extra. Förra årets vinnare, Era Gerguri och Ida Jergell, kommer även bjuda på två inspirationsföreläsningar kopplat till ledarskap och Personal Branding.

Vem blir Årets unga ledande kvinna och Årets unga styrelsetalang? Häng med oss live den 4 mars.

Här hittar du alla motiveringar till de nominerade.

När

Torsdagen den 4 mars kl. 12 – 13.

Var

Online – en länk till livesändningen skickas till dig en dag innan eventet.

Anmälan

Anmäl dig här senast den 3/3.

Om utmärkelsen

Årets unga ledande kvinna är ett projekt som startades 2015 av Ridsportalliansen. Syftet är att öka andelen kvinnor bland länets ledare genom att lyfta fram förebilder under 35 år. Med årets nominerade har totalt 144 kvinnor tagit plats på listan genom åren.

År 2019 tog Science Park och Handelskammaren Jönköpings län över projektledarskapet.


Om Science Park

Science Park finns med affärsutvecklare och kreativa kontors- och mötesmiljöer på tretton orter i Jönköpings län. Genom att bidra till start och utveckling av fler framgångsrika företag är vi med och skapar Sveriges hetaste företagarregion 2025.

Kontaktperson

Linda Pålsson
Affärsutvecklare, ansvarig community
Linda Pålsson

Relaterade nyheter