2023-02-28 09:48Pressemelding

Nytt portrett-teleobjektiv for Fuji X fra Samyang

Samyang_AF 75mm F1.8 XSamyang_AF 75mm F1.8 X

Samyang presenterer AF 75mm F1.8 X for Fuji X-mount, et lett portrettobjektiv som gir overlegen bildekvalitet med vakker naturlig bokeh.

 

Med en vekt på bare 257g og en lengde på 69,3mm gir det nye 75mm portrettobjektivet (tilsvarende 112,5mm fullformat) en perfekt balanse mellom bærbarhet og enestående ytelse, og passer perfekt til Fujifilm-kameraenes slanke design.

Det har en mikromønstret fokusring som føles fantastisk å bruke, og værforsegling sikrer bruk i tøffe værforhold, og beskytter objektivet mot lett regn, snø og støv. Objektivet har Samyangs raske lineære STM (trinnmotor), som gir fotografer og videografer roligere og mer presis kontroll over fokuseringslinsene.

 

Linsekonstruksjonen til det nye objektivet består av 10 elementer i 9 grupper, med 2 HR- og 3 ED-spesialglasselementer integrert i det optiske designet for å minimere kromatisk aberrasjon og forvrengning for skarpere bilder.

UMC (Ultra Multi Coating) er påført linseelementene for å redusere overflaterefleksjoner, forhindre gjenskinn og ghosting, og gi bedre lystransmisjon og kontrast. En blenderåpning med 9 lameller gir en myk, kremaktig bokeh som fremhever motivet og skaper en følelse av dybde i bildet.

En egendefinert bryter på siden av objektivet lar brukeren stille inn funksjoner. Flere funksjoner kan legges til senere med en fastvareoppdatering.

 

Takket være objektivets enestående optiske ytelse kombinert med Fujifilm X-trans-sensorer, lar Samyang AF 75mm F1.8 X motivet ditt skille seg ut mot en myk, uskarp bakgrunn med vakker bokeh.

 

Den nye Samyang AF 75mm F1.8 X vil være tilgjengelig fra mars 2023.

Anbefalt salgspris er kr 5.199,- inkl. mva.

 

For mer informasjon, vennligst kontakt karsten.rath@focusnordic.com

 

Viktige spesifikasjoner

  • Kompakt og lett
  • Ideell for portrett- og livsstilsfotografering
  • Utmerket optisk ytelse
  • Rask, lydløs autofokus
  • Kremaktig naturlig bokeh
  • Værsikret
      


Om Focus Nordic – Norway

Focus Nordic er den største distributøren av foto- og videorelaterte produkter i Europa. I sortimentet finnes mange sterke varemerker representert, både når det gjelder kameraer, optikk, lyd og lys, samt kikkerter og tilbehør. Focus Nordic er representert med egne salgskontor i 9 land i Europa. Vi er medlem i BSCI som jobber for rettferdige vilkår. Les mer på ​www.focusnordic.no


Kontakter

Veronica Sand
Markedskoordinator Norway
Veronica Sand