2023-02-28 11:55Presse meddelelse

D-Link afslører nyt sæt 5G O-RAN, M2M tilslutnings- og netværksløsninger til erhverv og hjem ved MWC 2023

[MWC BARCELONA, Spanien: 28. februar 2023] D-Link, en global leder i at forbinde mennesker, virksomheder og byer med netværksløsninger og -teknologier, viser en ny række af løsninger til 5G O-RAN, M2M-forbindelse og virksomheds- og hjemmenetværk ved MWC 2023 i Barcelona (27. februar – 2. marts 2023). De seneste produkter og innovationer omhandler hotte emner inden for netværk i dag, med det formål fuldt ud at realisere potentialet ved tilslutning og forme morgendagens IoT-verden.

 

Omfattende koncept for O-RAN løsninger

Open RAN er bygget til at imødekomme krav til ydeevne, kapacitet og latens med færre omkostninger og mere fleksibilitet. D-Link tilbyder et end-to-end koncept for omfattende private 5G-løsninger til virksomheder baseret på tilpasset O-RAN-infrastruktur og 5G-kernenetværk sammen med DU (Distribution Unit), CU (Centralized Unit) og RU (Radio Unit).

Ved at integrere den nye O-RAN-serie med eksisterende industriprodukter, såsom M2M-gateways, switches, trådløse access points og cloud-baserede administrationsløsninger (D-ECS), hjælper D-Link virksomheder med nemt at opbygge forbindelse, for at skabe betingelserne for succes cases inden for fremstilling, transport, skoler, energisektoren samt en bred vifte af smart city-applikationer.

 

4G/5G M2M AIoT-løsninger

For at løse industrielle netværksudfordringer såsom omkostninger, internetustabilitet og mangel på fast bredbåndsadgang, leverer D-Link en bred vifte af 4G/5G-gateways, routere og brugervenlige administrationsværktøjer (D-ECS) til fjernmaskine-til -maskine - og sikre VPN-implementeringer. Ved at omfavne både kunstig intelligens (AI) og maskinlæring (ML), kan virksomheder træffe gode beslutninger med den enorme mængde data, der indsamles fra et netværk af industrielle sensorer.

D-Links pålidelige og højtydende M2M-løsninger bruges i vid udstrækning i forskellige industrielle IoT-baserede applikationer, herunder EV-ladestationer, højhastighedstog, pengeautomater og salgsautomater, for at sikre og øge kapaciteten og for at bygge en intelligent forbundet by.

 

Forbedrede netværksløsninger til SMB'er og skoler

D-Link introducerede en bred vifte af Wi-Fi 6E og Wi-Fi 7 access points sammen med de fleksible overvågnings- og administrationsløsninger, Nuclias Connect og D-View 8, til SMB'er (små og mellemstore virksomheder), skoler, detailkæder og Hotel. Den opgraderede D-View 8 er et omfattende kablet og trådløst netværksadministrationsværktøj baseret på server- og probearkitekturen. Det giver udvidet support til at administrere op til 5000 enheder og kan downloades med 90 dages gratis prøveperiode.

AQUILA PRO AI, AI-Power Home Wi-Fi med Matter-integration

Den nye AQUILA PRO AI-serie – Wi-Fi 6/6E mesh-routere og forlængere – er designet til at optimere tilslutningsmuligheder og pålidelighed til smarte hjemmenetværk. Dette banebrydende Wi-Fi-system vil overholde den nye brancheforenende Matter-standard og har en indbygget AI-algoritme for at sikre fremragende Wi-Fi-dækning og en forbedret Smart Home-oplevelse.

 

For mere information, besøg D-Links MWC-begivenhedsside.Om D-Link

D-Link designer, udvikler og producerer prisbelønnede netværks- og trådløse produkter, videoovervågning og automatiseringsløsninger til hjem og forretning. Som en verdensledende virksomhed skaber D-Link betingelserne for fremtidens kommunikation. D-Link er også en vigtig del af det smarte hjem, så det er let og overkommeligt for mennesker over hele verden at være i stand til at overvåge, automatisere og kontrollere deres hjem, uanset hvor de er, når som helst via en smartphone eller tablet. D-Links omfattende serie af innovative, højtydende og intuitiv teknologi er tilgængelige for både virksomheder og enkeltpersoner gennem sit globale netværk af forskellige forhandlere, detailhandlere og tjenesteudbydere. For mere information, besøg: http://www.dlink.dk


Kontaktpersoner

Roger Jarleswärd
Product and Marketing Manager
Roger Jarleswärd
Camilla Herrera
Marketing Coordinator
Camilla Herrera