2022-12-21 12:36Nyheder

D-Link afslører AI-understøttede Wi-Fi-kameraer med 2K QHD-opløsning til indendørs og udendørs brug

DCS-8350LH & DCS-8620LHV-H: 2K QHD indendørs Wi-Fi-kamera (DCS-8350LH) og 2K QHD udendørs Wi-Fi-kamera (DCS-8620LH)

[Stockholm – 21. december, 2022] - D-Link, en global leder inden for netværks- og kommunikationsteknologi, har tilføjet to nye overvågningskameraer med 2K QHD-opløsning til mydlink-familien™, et indendørs Wi-Fi-kamera (DCS-8350LH) og et udendørs Wi-Fi-kamera (DCS-8620LH). De nye produkter er nemme at installere og giver fjernovervågning til brugere, der ønsker at overvåge og beskytte det indre og ydre af deres hjem eller lille kontor.

Begge kameraer tilbyder 2K QHD-opløsning, 4x højere end standard HD-opløsning, for at give døgnet rundt overvågning og videooptagelse ved begivenheder med fremragende skarphed og gengivelse i detaljer. Ekstra vigtigt i vintersæsonen er det integrerede nattesyn, der giver brugerne mulighed for at se op til 7 meter, selv i fuldstændigt mørke.

De nye kameraer bruger integreret AI-understøttet bevægelses- og lyddetekteringsteknologi til at behandle information i realtid. Da intelligensen er integreret i kameraerne, er detektionen hurtigere og kræver mindre båndbredde samt er abonnementsfri.

Når DCS-8350LH indendørs kamera registrerer mennesker, kulilte- eller røgdetektor lyder, advarer det straks brugeren, starter videooptagelse eller alarmer for at beskytte nogen indeni. Det udendørs kamera (DCS-8620LH) kan bruge kunstig intelligens til at skelne mellem mennesker og køretøjer takket være dets integrerede AI-understøttede teknologi, og hvis det registrerer glas, der knuses, underretter kameraet brugeren og starter videooptagelse eller starter en alarm for at afskrække ubudne gæster og beskytte lokaler. Kameraets vejrbestandige IP65-klassificerede design gør det muligt at placere det enten indendørs eller udendørs.

Med den indbyggede mikrofon og højttaler i begge modeller kan brugerne tale med familiemedlemmer, mens de ser dem på skærmen. Højttaleren i DCS-8620LH fungerer også som en høj sirene med en lydstyrke på 90 dB for at skræmme ubudne gæster, når kameraet registrerer usædvanlig aktivitet.

Installationen af kameraerne sker hurtigt og nemt med mydlink-appen™ til smartphones eller tablets. Når den er konfigureret, kan brugeren se og administrere deres kameraer fra ethvert sted med internetforbindelse. Funktionen "Scener" giver også brugerne mulighed for hurtigt at slå detektionsadvarsler til / fra og optage, når de er hjemme, ude af byen eller sover.

 Om D-Link

D-Link designer, udvikler og producerer prisbelønnede netværks- og trådløse produkter, videoovervågning og automatiseringsløsninger til hjem og forretning. Som en verdensledende virksomhed skaber D-Link betingelserne for fremtidens kommunikation. D-Link er også en vigtig del af det smarte hjem, så det er let og overkommeligt for mennesker over hele verden at være i stand til at overvåge, automatisere og kontrollere deres hjem, uanset hvor de er, når som helst via en smartphone eller tablet. D-Links omfattende serie af innovative, højtydende og intuitiv teknologi er tilgængelige for både virksomheder og enkeltpersoner gennem sit globale netværk af forskellige forhandlere, detailhandlere og tjenesteudbydere. For mere information, besøg: http://www.dlink.dk


Kontaktpersoner

Roger Jarleswärd
Product and Marketing Manager
Roger Jarleswärd
Camilla Herrera
Marketing Coordinator
Camilla Herrera