2021-06-07 16:11Presse meddelelse

To sejre til D-Link i prestigefyldte iF Design Awards

null

[Stockholm - 7. juni, 2021] – D-Link, en global leder inden for sikkerhed i hjemmet og smart overvågningsteknologi, er blevet anerkendt ved dette års udgave af de internationalt anerkendte iF Design Awards for to af sine hjemmesikkerhedskameraer - et udendørs Wi-Fi-kamera med panorering & zoomfunktion og 2K QHD-opløsning (DCS-8635LH) og et udendørs Wi-Fi-kamera med fuld HD-opløsning (DCS-8302LH).

Begge kameraer blev kåret som vindere i tv- og kamerakategorien ved dette års konkurrence, som er designet til at fremhæve verdens førende, ekstraordinære design.

D-Link's full HD udendørs Wi-Fi-kamera har sofistikerede funktioner såsom person detektering med AI edge teknologi og kan præcist identificere menneskelig bevægelse i realtid for at minimere falske alarmer. Med fuld HD 1080p opløsning og infrarød nattesyn, som giver dig mulighed for at se op til fem meter i fuldstændig mørke, DCS-8302LH giver en høj kvalitet skarphed overvågning løsning.

Med den indbyggede mikrofon og højttaler med tovejs lyd- og sirenefunktion kan kameraet afskrække ubudne gæster og advare, når der er bevægelse. Det indbyggede Wi-Fi-support og vejrbestandige design betyder, at den kan monteres og installeres hvor som helst i hjem, haver eller forretningsmiljøer.

D-Link's udendørs Wi-Fi-kamera med panorerings- og zoomfunktion og 2K QHD-opløsning, som vil være tilgængelig i tredje kvartal i år, giver en overvågningsløsning til præcist og nøje at overvåge hjem og kontorer. Det vejrbestandige kamera, hvis chassis er IP65-klassificeret, har fremragende 2K QHD-opløsning samt 360-graders dækning takket være dens sofistikerede, motoriserede panorrigs-funktion. Med avancerede funktioner som personlig detektion, ansigtsgenkendelse, automatisk bevægelsessporing, detektion af glassknudsning og højttaler sirene kan ubudne gæster registreres og afskrækkes.

Kevin Wen, President, D-Link Europe, sagde: "Vi er så stolte af at blive anerkendt med to prestigefyldte iF Design Awards i år, og vores smarte hjem kameraer skiller sig ud blandt tusindvis af globale bidrag. Priserne er et bevis på vores engagement som en global virksomhed, i at skabe og udvikle produkter af fremragende kvalitet inden for design, funktionalitet og ydeevne."

IF Design Awards er arrangeret af verdens ældste uafhængige designorganisation, iF International Forum Design GmbH, med base i Hannover. I år gennemgik en jury med 98 medlemmer næsten 10.000 bidrag fra 52 lande.


Om D-Link

D-Link designer, udvikler og producerer prisbelønnede netværk og trådløse produkter, videoovervågning og automatiseringsløsninger til hjem og forretning. Som en verdensledende virksomhed skaber D-Link betingelserne for fremtidens kommunikation. D-Link er også en vigtig del af det smarte hjem, så det er let og overkommeligt for mennesker over hele verden at være i stand til at overvåge, automatisere og kontrollere deres hjem, uanset hvor de er, når som helst via en smartphone eller tablet. D-Links omfattende serie af innovative, højtydende og intuitiv teknologi er tilgængelige for både virksomheder og enkeltpersoner gennem sit globale netværk af forskellige detailhandlere, detailhandlere og tjenesteudbydere.


Kontaktpersoner

Roger Jarleswärd
Product and Marketing Manager
Roger Jarleswärd
Camilla Herrera
Marketing Coordinator
Camilla Herrera