2020-02-14 07:30Pressmeddelande

Biljetterna släppta till Nya Roslagsmarschen 2020

Foto: Fanny HornwallFoto: Fanny Hornwall

Nu är biljetterna släppta till Nya Roslagsmarschen, som äger rum den 12 september 2020. Det populära vandringseventet anordnas årligen längs olika delar av Roslagsleden. I år går starterna från Råda, via Brölunda och Gräfsta. Gemensam målgång för samtliga vandrare blir vid Sjötullstorget i Norrtälje Hamn.

Nya Roslagsmarschen har kommit att bli ett uppskattat vandringsevent med många återkommande deltagare. Här väljer deltagaren själv att gå 1, 2 eller 3 mil vilket gör att eventet passar både vana vandrare och vardagsmotionärer som önskar en social vandringsupplevelse.

  Årets deltagare kan räkna med en härlig naturupplevelse längs Roslagsleden! Att målgången blir i Norrtäljes nya stadsdel Norrtälje hamn är förstås extra roligt! Här ser vi fram emot att skapa en härlig målfest för våra vandrare, säger Therese Carlström, Visit Roslagen.

Längs med leden finns fika- och matstationer och för den som önskar förlänga sin upplevelse lite extra finns också möjlighet att boka in sig på årets marschmiddag som äger rum på restaurang Den Gyllene Räven i anslutning till målområdet.

De senaste åren har de 500 platserna sålt slut, vilket vi förstås är jätteglada för! Att många deltagare väljer att återkomma ser vi förstås som ett kvitto på att det här är en uppskattad tillställning längs Roslagsleden, säger Therese Carlström.

Sedan 2019 är Nya Roslagsmarschen ett miljödiplomerat evenemang, vilket innebär att vi strävar efter att evenemanget ska ha så liten påverkan på miljön som möjligt.

Vid bokning innan 2 mars 2020 erbjuds en boka-tidigt-rabatt. 

Här kan du läsa mer om Nya Roslagsmarschen 2020


Om Visit Roslagen

Visit Roslagen AB arbetar för utveckling, marknadsföring och försäljning av turistbaserade tjänster och produkter i Roslagen. Denna pärla omfattar de fyra skärgårdskommunerna Vaxholm, Österåker, Norrtälje och Östhammar. Roslagen är havet, skärgården, bruken och småstäderna.

Kontaktpersoner

Anna Järnebeck
Kommunikatör
Anna Järnebeck
Therese Carlström
Bokningsansvarig
Therese Carlström