2023-11-21 09:07Press release

VIVA Cruises aloittaa ‘LGBTQ+ & Friends’ -jokiristeilyt Belgiassa ja Alankomaissa

LGBTQ+ & Friends Cruise

VIVA Cruises aloittaa ‘LGBTQ+ & Friends’ -jokiristeilyt Belgiassa ja Alankomaissa

Uudella all-inclusive-risteilyllä on muun muassa DJ-setti joka ilta. 

Euroopan johtava jokiristeily-yhtiö VIVA Cruises on ylpeä The International LGBTQ+ Travel Association (IGLTA) - verkoston jäsen ja käynnistää nyt uuden LGBTQ+ & Friends -risteilyn.

28. helmikuuta–3. maaliskuuta 2024 järjestettävä risteily kulkee Antwerpeniin, Rotterdamiin ja Amsterdamiin – rennossa LGBTQ+-ystävällisessä ympäristössä. Uuden risteilypaketin voi varata täältä

Viiden päivän ja neljän yön matka taitetaan modernilla VIVA MOMENTS -laivalla, johon mahtuu 176 matkustajaa. Risteilyn lähtö- ja päätepiste on Belgian Antwerpen, tyylikkäiden indie-muotiliikkeiden ja museoiden kotikaupunki.

Toisena päivänä saavutaan Alankomaiden Rotterdamiin, modernin arkkitehtuurin ja luovuuden keskukseen ja Euroopan suurimpaan satamaan.

Kaupunkikävelyllä vierailijat saavat kokea monipuolisen kaupungin tunnelmaa, kiinnostavia museoita ja lukuisia taidegallerioita. 

Kolmantena ja neljäntenä päivänä VIVA MOMENTS pysähtyy Alankomaiden pääkaupungissa Amsterdamissa.

Oleskeluun kuuluu erillinen kanavaristeily, joka kulkee pitkin kaupungin kuuluisia kanavia ja esittelee perinteisiä harjakattoisia ja kapeita taloja.

Ainutlaatuinen kohde on myös maailman laajin LGBTQ+-historian arkisto IHLIA LGBTI Heritage – puhumattakaan Amsterdamin vilkkaasta yöelämästä ja lukuisista LGBTQ+-baareista ja -klubeista.

Suosittuja alueita ovat esimerkiksi Reguliersdwarsstraat, Zeedijk ja Warmoesstraat.

Paluumatkalla kohti Rotterdamia voi rentoutua VIVA MOMENTSin hyvinvointialueella tai jatkaa hauskanpitoa kannella, jossa DJ soittaa uusimpia biittejä joka ilta. 

LGBTQ+ & Friends -risteilyn hinta on alkaen £795 per henkilö.

Hinta sisältää VIVA Cruisesin upean VIVA All-Inclusive -paketin, johon kuuluu välipaloja, täysylläpito, laadukkaat alkoholi- ja alkoholittomat juomat, minibaari, Rituals-luksusbrändin kosmetiikkatuotteita, Wi-Fin ja juomarahat. 

Lue lisää VIVA Cruises -risteilyistä: www.viva-cruises.com

Toimittajille tiedoksi:

VIVA Cruises

VIVA Cruises kutsuu matkailijat kokemaan Euroopan sillä tavoin, kun se pitääkin kokea: Hyvässä seurassa, ainutlaatuisesta näkökulmasta, palkitun palvelun siivittämänä. Koska kaikki matkailijat eivät ole samanlaisia, VIVA Cruises haluaa tarjota asiakkailleen joustavuutta, helppoutta ja valinnanvaraa matkoillaan. Risteily-yhtiöllä on vuosikymmenten kokemus Euroopan suosituimmista kohteista, ja se on ylpeä voidessaan tarjota ainutlaatuisen, inspiroivan ja energiaa tuovan risteilykokemuksen. Matkailijat pääsevät seilaamaan pitkin Euroopan suurimpia jokia (Tonava, Elbe, Mosel, Rein, Rhône, Seine ja Mainin-Tonavan kanava) ja tutustumaan ajattomien kaupunkien, viehättävien kylien sekä vetovoimaisten pääkaupunkien sydämeen. 

VIVA Cruises on International LGBTQ+ Travel Association (IGLTA) -verkoston sekä European Regional Affiliate member of Cruise Lines International Association (CLIA) Europe -yhdistyksen jäsen.

VIVA-INKLBILDMARKE-002-1024x501.jpg


About United Spirit Nordic

United Spirit Nordic on riippumaton matkailualan myynti-, markkinointi- ja PR-yritys. Pääkonttorimme sijaitsee Kööpenhaminassa, Tanskassa. Palvelumme kattavat Skandinavian ja Suomen sekä Baltian maat. Innovatiivisuus, toiminnallisuus, tavoitteellisuus ja johdonmukaisuus kuvaavat United Spirit Nordicin toimintaa, kuten myös käytännönläheisyys ja ystävällisyys. Sekä meidän että yhteistyökumppaneidemme tavoitteena on pitkän tähtäimen menestys. Olemme pieni tiimi, mutta laajan kokemuksemme avulla toteutamme menestyksekkäitä kampanjoita ammattitaitoisesti. Tarjoamme luotettavuutta, työmoraalia, jatkuvuutta ja motivaatiota.


Contacts

Lotte Kühn Laugesen
PR Executive
Lotte Kühn Laugesen

Related links