2023-03-17 06:05Press release

VIVA Cruises aloittaa vuoden 2023 jokiristeilyillä tammi-, helmi- ja maaliskuussa

Kun useimmat risteilijät ovat vielä talviteloilla, VIVA Cruises käynnistää uuden kautensa tammikuussa lähettämällä ensimmäiset jokiristeilijänsä vesille. VIVA Cruises on loistovalinta heille, jotka haluavat aloittaa uuden vuoden rentouttavalla lomalla vesillä, sillä se on ainoa risteilyjä ympärivuotisesti tarjoava jokiristeilyjen järjestäjä.

VIVA ONE ja VIVA MOMENTS lähtevät ensimmäisinä Düsseldorfin kotisatamastaan 19. tammikuuta 2023 neljän yön mittaisille lyhytristeilyille. Tammikuusta maaliskuuhun VIVA ONE tarjoaa hyvinvointiohjelmaa – VIVA:n all-inclusive-risteilyillä ja retkillä on hyvinvointiteemoja, ja kaikki matkailijat saavat laivalla puolen tunnin hieronnan. Rheingaun hyvinvointimatka -vaihtoehdot kulkevat Boppardin, Rüdesheimin, Bonnin ja Kölnin kautta, ja Rhein-Hessen hyvinvointimatka pysähtyy Koblenzissa, Frankfurtissa ja Speyerissa. Rentoutumista kaipaavilla matkailijoilla on siis runsaasti valinnanvaraa.

VIVA MOMENTS vie vieraansa koupunkimatkoille Alankomaihin ja Belgiaan tammi-, helmi-, ja maaliskuussa. Varta vasten laadittuihin matkaohjelmiin (ja kokonaishintaan) sisältyy juustonmaistelua Alankomaissa, ja Belgiassa VIVA-vieraat pääsevät nauttimaan ainutlaatuisesta oluenmaistelusta.

”Kävijämäärät risteilyillämme vuoden 2023 ensimmäisinä kolmena kuukautena ovat erittäin hyvät jo toista vuotta peräkkäin, ja olemme enemmän kuin tyytyväisiä nykyiseen kysyntään. Meillä on paljon vieraita, jotka tutustuivat jokiristeilyihin alkuvuodesta ja haluavat aloittaa vuoden 2023 parhaalla tavalla – rennosti vesillä. Olemme ainoa tämän mahdollisuuden tarjoava jokiristeilyjen järjestäjä”, sanoo VIVA Cruises -yhtiön operatiivinen johtaja Andrea Kruse.

Kaikkiin VIVA Cruises -risteilyohjelmiin sisältyy VIVA Cruisesin oma All-Inclusive-paketti: välipalat, kaikki ateriat, laadukkaat alkoholi- ja alkoholittomat juomat, minibaari, luksuskosmetiikkabrändi Ritualsin kauneudenhoitotuotteet, wifi-verkko ja kaikki juomarahat.

 

Lisätietoa VIVA Cruises -risteilyistä saat osoitteesta:

www.viva-cruises.com

 

- PÄÄTTYY -

Huomautus medialle:

Tietoa VIVA Cruises -risteilyistä

VIVA Cruises kutsuu sinut kokemaan Euroopan parhaat kohteet niin kuin ne on tarkoitus kokea: hyvässä seurassa, ainutlaatuisin perspektiivein ja palkituilla palveluilla ja mukavuuksilla. VIVA Cruises tietää, että matkailijat ovat kaikki erilaisia, joten sen tavoitteena on tarjota asiakkailleen lisää helppoutta, joustavuutta ja valinnanvaraa. Sillä on vuosikymmenien kokemus risteilyjen järjestämisestä Euroopan suosituimpiin kohteisiin, ja sen tarjoaman ylivertaisen risteilykokemuksen on määrä inspiroida, uudistaa ja rikastaa elämää. Matkalla pitkin suurimpia jokia (Tonava, Elbe, Mosel, Rhein, Rhône, Seine ja Reinin–Mainin–Tonavan kanava) ja Itämerta vieraat pääsevät tutustumaan ajattomiin kyliin ja kaupunkeihin sekä maailman kukoistavimpiin pääkaupunkeihin.


About United Spirit Nordic

United Spirit Nordic on riippumaton matkailualan myynti-, markkinointi- ja PR-yritys. Pääkonttorimme sijaitsee Kööpenhaminassa, Tanskassa. Palvelumme kattavat Skandinavian ja Suomen sekä Baltian maat. Innovatiivisuus, toiminnallisuus, tavoitteellisuus ja johdonmukaisuus kuvaavat United Spirit Nordicin toimintaa, kuten myös käytännönläheisyys ja ystävällisyys. Sekä meidän että yhteistyökumppaneidemme tavoitteena on pitkän tähtäimen menestys. Olemme pieni tiimi, mutta laajan kokemuksemme avulla toteutamme menestyksekkäitä kampanjoita ammattitaitoisesti. Tarjoamme luotettavuutta, työmoraalia, jatkuvuutta ja motivaatiota.


Contacts

Lotte Kühn Laugesen
PR Executive
Lotte Kühn Laugesen

Related links