2023-06-21 10:38Pressmeddelande

VIVA Cruises lanserar sitt tredje nybyggda fartyg i 2024

De europeiska flodkryssningsspecialisterna VIVA Cruises kommer att lansera sitt tredje nybyggda fartyg i september 2024. VIVA ENJOY:s design är i stil med VIVA Cruises tidigare iår nybyggda fartyg (VIVA TWO). VIVA ENJOY kommer huvudsakligen att segla på floden Donau under perioden september till december 2024. Dessa kryssningar kan redan nu bokas online.

Efter lanseringen av de nybyggda fartygen VIVA ONE och VIVA TWO under 2022 respektive 2023 fortsätter VIVA Cruises att expandera sin flotta med ett ytterligare fartyg vilken är en betydande milstolpe på sin ambitiösa 5 års plan.

I linje med företagets motto "Enjoy the Moment" har VIVA Cruises valt att bryta med det nuvarande mönstret och istället namnge sitt tredje fartyg VIVA ENJOY. Det nyaste fartyget kommer att segla sin sin första 12-nätterskryssning den 22 september 2024, från Frankfurt till Wien.

"Vi har vuxit mycket snabbt under de senaste fem åren, och det har även vår kundbas och efterfrågan på kryssningar på Donau - vårt tredje nybyggda fartyg ger oss ett bredare utbud av alternativ – nu med avgångar från Wien för att tillgodose våra internationella gäster." säger Andrea Kruse, COO på VIVA Cruises.

VIVA ENJOY blir systerfartyg till den nyligen lanserade VIVA TWO och kommer att ha identisk design. VIVA ENJOY kommer att ha 95 hytter med plats för 190 passagerare, tre restauranger, en lounge med öppen planlösning, ett rymligt soldäck samt en fitness- och wellnessavdelning. Fartyget kännetecknas av VIVA Cruises avslappnade feelgood-atmosfär.

Gästerna kan redan nu boka VIVA ENJOYs kryssningar för september till december 2024.

VIVA ENJOY kommer att segla 4-, 5- och 7-nätters kryssningar på Donau, till exempel 7-nätters Charming Danube från Wien till Budapest (från €1,395 - ca. 16,172,- SEK ) och 4-nätters Cityhopping Danube med stopp i Budapest och Bratislava (från €650 - ca. 7535,- SEK). Gästerna har också möjlighet att ta en 5-nätters advents- och julkryssning som besöker några av de vackraste julmarknaderna i Bayern och Österrike (från €895 och €995 - ca. 10,375,- SEK och 11,535,- SEK).

Alla VIVA Cruises resor inkluderar VIVA CRUISEs VIVA All-Inclusive-produkt som inkluderar snacks, alla måltider, alkoholhaltiga och alkoholfria drycker av hög kvalitet, minibar, skönhetsprodukter från lyxkosmetikmärket Rituals, Wi-Fi och alla dricks.

För mer information om VIVA Cruises, besök www.viva-cruises.com

Not till redaktörer:

Om VIVA CRUISES:

VIVA Cruises bjuder in dig att uppleva det bästa av Europa som det borde utforskas: med fantastiskt sällskap, unika perspektiv och prisbelönt service och bekvämligheter. VIVA Cruises vet att alla resenärer är olika och har gjort det till sitt uppdrag att ge kunderna mer sinnesro, mer flexibilitet och fler valmöjligheter. VIVA Cruises har årtionden av erfarenhet av att kryssa runt Europas mest populära destinationer. De är nu stolta över att kunna erbjuda en kryssningsupplevelse som inte liknar någon annan, utformad för att berika, inspirera och förnya. Längs de stora floderna (Donau, Elbe, Mosel, Rhen, Rhône, Seine och Main-Donau-kanalen) och Östersjön får gästerna tidlösa städer och byar såväl som några av världens mest pulserande huvudstäder.

För ytterligare mediainformation, vänligen kontakta Lotte Kühn Laugesen: lotte@unitedspiritnordic.com

VIVA-INKLBILDMARKE-002-1024x501.jpg

 Om United Spirit Nordic

Som ett representationskontor är vårt mål att inspirera människor att resa. Genom PR, försäljningsaktiviteter och marknadsföring hjälper vi globala varumärken inom t.ex. turism, hotell, livsstil och luftfart att uppnå sina mål. Genom proaktiva tillvägagångssätt, baserat på år av praktisk erfarenhet, lyfter vi fram kundernas fördelar, stärker deras rykte och förbättrar deras försäljning. Den nordiska resebranschen är vår specialitet. Vi skapar förbindelser mellan våra kunder och den nordiska resebranschen, resemedier och influencer. Vårt huvudkontor finns i Köpenhamn, Norden är vårt hem och Världen är vår lekplats.


Kontaktpersoner

Lotte Kühn Laugesen
PR Executive
Lotte Kühn Laugesen

Relaterad media

Relaterade länkar