2021-12-06 05:14Pressmeddelande

VIVA Cruises startar 2022 med nya temakryssningar

Flodkryssnings-specialisten,  VIVA Cruises, startar upp med helt nya kryssningar från januari nästa år – och blir det enda flodkryssnings-företaget som är verksamma under årets alla månader under 2022. Ny tema-kryssningar med fokus på konst, kultur och välmående introduceras första kvartalet 2022 ombord på VIVA TIARA, VIVA MOMENTS och SWISS RUBY.

VIVA TIARA, som blev helt renoverad i fjol, startar med sin nya kryssning "Arts, Culture and Culinary Delights" den 20 januari – med 13 avgångar från januari till och med mars. Det fyra nätter långa programmet startar i Düsseldorf och besöker Amsterdam, Rotterdam och Antwerpen, innan de kryssar tillbaka till Düsseldorf. På denna kryssning får gästerna möjligheten att besöka bland annat Rijksmuseum i Amsterdam, tillägnat nederländsk konst och kultur, Museum Boijmans Van Beuningen, Rotterdam berömda konstmuseum, och som extra bonus får gästerna njuta en öl- och chokladavsmakning i Antwerpen. Priset för denna kryssning startar från 3,500 kr (€ 350) per person i en dubbelhytt.

VIVA MOMENTS kommer erbjuda två nya fyra nätters kryssningar längs Rhen med fokus på välmående och avslappning – med start och avslut i Düsseldorf. Kryssningen“Wellness trip Middle Rhine”  tar med gästerna till de charmiga tyska städerna Boppard och Bonn; medan kryssningen “Wellness trip Rhein-Main”  kommer att besöka de gamla städerna Koblenz, Frankfurt och Speyer. Alla dessa wellness-kryssningar kommer att ha ett bredare utbud av mat- och dryck menyer med lågkalori-måltider, ekologisk te och detox vatten; ett spapaket med gratis massage i 30 minuter och obegränsat bruk av tränings-och spa faciliteter; gratis cykeluthyrning och speciella utflykter. Priset för en kryssning startar från 3,900 kr (€ 395) per person i dubbelhytt.

Och till slut kommer vi till SWISS Ruby, som endast har kapacitet för 88 gäster och som kommer erbjuda den lite speciella  "Krimcruise" till Berlin och Düsseldorf. Man kryssar 7 nätter och kommer att ha ett stort antal deckarförfattare ombord, som kommer dela med sig av spännande upplösningar på sina kriminalromaner för gästerna. Priset på denna kryssning startar från 9,700 kr (€ 995) per person och del i dubbelhytt.

Andrea Kruse, COO för VIVA Cruises, säger: ”Medan många flodkryssningsföretag tar ett vinteruppehåll efter julhelgen kommer VIVA Cruises att erbjuda nya och spännande temakryssningar längs Europas största floder. Oavsett om det är konst, kultur, välbefinnande eller till och med kriminalromaner som de är intresserade av, vill vi ge våra kunder möjlighet att tillbringa en trevlig och intressant kryssning med oss.”

Alla VIVA Cruises kryssningar erbjuder VIVA Cruises ”signatur VIVA All-Inklusive-produkter”, som inkluderar snacks, helpension, högkvalitativa alkoholhaltiga och alkoholfria drycker, minibar, skönhetsprodukter från det lyxiga märket Rituals, Wi-Fi och all dricks ombord.

För mer om VIVA Cruises, vänligen besök länken här

Note til redaktörerna: 

Om VIVA Cruises

VIVA Cruises inbjuder dig till att uppleva det bästa i Europa, som det var tänkt att upptäckas: med gott sällskap, unika perspektiv och prisbelönt service och faciliteter. Genom att veta att inte alla resenärer gillar samma saker har VIVA Cruises gjort det till sitt varumärke att ge kunderna större användarvänlighet, flexibilitet och valmöjligheter. Med decennier av erfarenhet av att kryssa till Europas mest populära destinationer, är de stolta över att kunna erbjuda en kryssningsupplevelse utan motstycke, utformad för att berika, inspirera och förnya. Genom att följa de största floderna (Donau, Elbe, Mosel, Rhen, Rhône, Seine och Main-Donau-kanalen) och Östersjön kommer gästerna att kunna fördjupa sig i tidlösa städer och byar samt världens mest välmående huvudstäder. VIVA Cruises erbjuder också expeditionskryssningar i norra och västra Europa, samt kryssningar i Arktis ombord på SEAVENTURE

 


Om United Spirit Nordic

Som ett representationskontor är vårt mål att inspirera människor att resa. Genom PR, försäljningsaktiviteter och marknadsföring hjälper vi globala varumärken inom t.ex. turism, hotell, livsstil och luftfart att uppnå sina mål. Genom proaktiva tillvägagångssätt, baserat på år av praktisk erfarenhet, lyfter vi fram kundernas fördelar, stärker deras rykte och förbättrar deras försäljning. Den nordiska resebranschen är vår specialitet. Vi skapar förbindelser mellan våra kunder och den nordiska resebranschen, resemedier och influencer. Vårt huvudkontor finns i Köpenhamn, Norden är vårt hem och Världen är vår lekplats.


Kontaktpersoner

Christine Engen
CEO & Creative Director
Christine Engen