2023-11-21 08:56Pressmeddelande

VIVA Cruises lanserar sin första "LGBTQ & Friends" kryssning

VIVSA Cruises LGBTQ+ & Friends Cruise

VIVA Cruises lanserar sin första "LGBTQ & Friends" kryssning i Belgien och Nederländerna

Den nya kryssningen är all inclusive och kommer att ha en DJ som spelar på kvällarna.

Som stolt medlem i International LGBTQ+ Travel Association (IGLTA) har den europeiska flod kryssningsspecialisten VIVA Cruises lanserat sin första "LGBTQ & Friends"-kryssning.

Denna 4-nätters kryssning äger rum mellan 28 februari och 3 mars 2024 och kommer att utforska städerna Antwerpen, Rotterdam och Amsterdam - allt i en avslappnad HBTQ+-vänlig miljö. Kryssningen kan redan nu bokas online. 

Den fem dagar långa resan kommer att äga rum ombord VIVA MOMENTS, ett modernt fartyg med plats för 176 gäster. Kryssningen börjar och slutar i Antwerpen, där det finns eleganta och spännande modehus och museer.

Dag två får gästerna möjlighet att utforska den holländska staden Rotterdam, känd för sin moderna arkitektur och kreativa scen - och för att ha den största hamnen i Europa.

En stadsvandring ger gästerna möjlighet att uppleva atmosfären i staden, som erbjuder ett brett utbud av museer och konstgallerier.

Dag tre och fyra lägger VIVA MOMENTS till i Amsterdam, Nederländernas huvudstad, där vi övernattar. 

Som en del av resan ingår en kanalkryssning, som går längs stadens berömda kanaler och visar upp Amsterdams traditionella smala kanalhus med sina vackra gavelfasader.

Det kommer också att finnas möjlighet att besöka IHLIA LGBTI Heritage - världens största arkiv för HBTQ+-historia - innan man utforskar Amsterdams nattliv, känt för sina HBTQ+-barer och klubbar. Populära områden är Reguliersdwarsstraat, Zeedijk och Warmoesstraat.

På vägen tillbaka till Rotterdam finns det möjlighet att koppla av i wellnessavdelningen på VIVA MOMENTS - eller bara fortsätta ha trevligt ombord och glöm inte att vår  DJ ombord spelar varje dag. 

Kostnaderna för kryssningen LGBTQ & Friends börjar från 795 euro per person och innehåller VIVA All-Inclusive, som inkluderar snacks, helpension, högkvalitativa alkoholhaltiga och alkoholfria drycker, minibar, skönhetsprodukter från lyx kosmetikmärket Rituals, Wi-Fi och all dricks.

För mer information om VIVA Cruises, vänligen besök: www.viva-cruises.com

Kommentarer till redaktörerna:

Om VIVA Cruises

VIVA Cruises bjuder in dig att uppleva det allra bästa av Europa, på det sätt som det var tänkt att upptäckas: med gott sällskap, unika perspektiv och prisbelönt service och bekvämligheter. VIVA Cruises vet att inte alla resenärer är likadana och har gjort det till sitt uppdrag att ge kunderna större enkelhet, flexibilitet och valfrihet. Med decennier av erfarenhet av kryssningar till Europas mest populära destinationer är de stolta över att kunna erbjuda en kryssningsupplevelse som inte liknar någon annan, utformad för att berika, inspirera och förnya. Genom att följa alla de största floderna (Donau, Elbe, Mosel, Rhen, Rhône, Seine och Main-Donau-kanalen) kommer gästerna att njuta av tidlösa städer och byar såväl som världens mest blomstrande huvudstäder.

VIVA Cruises är medlem i International LGBTQ+ Travel Association (IGLTA) och en europeisk regional affiliate-medlem i Cruise Lines International Association (CLIA) Europe.

VIVA-INKLBILDMARKE-002-1024x501.jpg


Om United Spirit Nordic

Som ett representationskontor är vårt mål att inspirera människor att resa. Genom PR, försäljningsaktiviteter och marknadsföring hjälper vi globala varumärken inom t.ex. turism, hotell, livsstil och luftfart att uppnå sina mål. Genom proaktiva tillvägagångssätt, baserat på år av praktisk erfarenhet, lyfter vi fram kundernas fördelar, stärker deras rykte och förbättrar deras försäljning. Den nordiska resebranschen är vår specialitet. Vi skapar förbindelser mellan våra kunder och den nordiska resebranschen, resemedier och influencer. Vårt huvudkontor finns i Köpenhamn, Norden är vårt hem och Världen är vår lekplats.


Kontaktpersoner

Lotte Kühn Laugesen
PR Executive
Lotte Kühn Laugesen

Relaterade länkar