2022-05-22 16:49Pressemelding

Reisenyheter fra United Spirit Nordic

Verden er åpen!

Nå kan vi igjen reise til Asia endelig. De fleste land har åpnet for turister fra alle land uten noen restriksjoner eller testing. Et par land har fortsatt en kort karantene tid som Japan og Hong Kong. Malaysia har litt forskjellige regler når det gjelder vaksinerte og uvaksinerte turister og Singapore har kun åpent for vaksinerte turister. På dette link kan du se alle oppdateringer fra de fleste land i Asia

 

 

Christine var for første gang på messe i utlandet på ATM i Dubai. Det var så hyggelig å være sammen med mange mennesker, møte kollegaer og kunder i en tett på normal tilstand med håndhilser og klemmer når man møtte hverandre.     

 

Det som vi opplever, er at munnbindet har overlevd. Det er steder som har regler om munnbind, og det er noen som kjenner seg tryggest med det på i større folkemengder. Så vi husker alltid å ha det med i håndbagasjen når vi reiser.

 

Her kommer noen oppdateringer fra våre destinasjoner som vi håper du kan inspireres av.

 

 

 

Jamaica Reggae Sumfest 18 – 23 juli

Jamaica Reggae Sumfest er tilbake igjen etter to år med avlysninger, og blir holdt i Montego Bay, som er Jamaicas nest største by. Festivalen starter med et stort beach party og fortsetter så hver kveld med en fest fullt med tempo og musikk. Det er mange store reggae musikere på listen i år med over 50 navn på plakaten, og Jamaica vet hvordan man laver en stor fest. Og om du vil ha en forandring fra festivalen – så kan du også henge ute på Pier 1 eller Margaritaville i Montego Bay, som har levende musikk og DJ’s.

 

 

                     

Cruise i Rødehavet starter i Jeddah

MSC Cruises fortsetter i 2022 med cruise i Rødehavet, med start i Jeddah. Og vi kan anbefale å komme et par dager innen cruiset starter, fordi byen har så mye å by på. Byen har alltid vært forbundet med kunst og musikk, og et samlingspunkt for mange kulturer. Dessuten er gamlebyen på UNESCO verdensarvliste, og en tur i historiske Jeddah er en oppdagelsestur blant antikk design, vakre fasader og utsmykkete balkonger, små smug med fantastiske kunstnere som sitter og maler, kafeer og tehus og et yrende folkeliv.

 

Og Jeddah ligger ved Rødehavet, og har nok det beste dykkemuligheter du kan finne i området. Urørt natur under vann og uendelige muligheter for fantastiske opplevelser om du snorkler eller dykker. Og vil du ha en hel stranddag i Jeddah – så book deg inn på noen av de mange Beach clubs som finnes. Her har du link til 8 Beach Clubs i Jeddah.

 

 

Christine har vært på Boho Beach Club, som har en Marbella-stil og vibe. Du kan komme inn som daggjest, det er restaurant som serverer alt fra frokost til middag, og kleskode er strandtøy. Link her

 

Når du søker om turistvisa til Saudi Arabia så betaler du en nominal avgift for en sykdomsforsikring for Covid-19, så både Visa og forsikring vil koste ca. NOK 280. Turistvisa kan nordmenn lett få gjennom e-visa portalen og normalt tar prosessen maks 30 min.

https://www.visitsaudi.com/en

 

 

 

Four Seasons Resort åpner i Muscat, Oman

En av verdens mest luksuriøse hotelbrands åpner nå i Oman for første gang. The Four Seasons Resort and Private Residences Muscat skal åpne i hovedstaden. Anlegget vil være en urban-style med havutsikt og Hajar-fjellene i bakgrunnen. Det vil bestå av 200 værelser og suiter, privat strand og hele fem restauranter.

 

Det vil være både innendørs og utendørs svømmebasseng, og turister vil få enda et femstjerners resort å bo på når de besøker Oman. Det er et familievennlig resort med barneklubb, masser med vannsportaktiviteter og tenåringene vil også ha sitt eget underholdningsområde. I tillegg til hotellet så vil det bygges 100 private boliger for turister som vil ha et luksuriøst sted å bo året rundt. Se pressemeldingen fra Four Seasons her

 

 

 

VIVA Cruises tilbyr flere korte cruise i Europa i sommer

Du kan oppleve mye på fire dager. VIVA Cruises tilbyr flere korte cruise, 4 netter, som gjør at du kan oppleve flere europeiske byer på kort tid. Du kan velge mellom start i Frankfurt for å seile langs Rhinen eller Coblenz for å oppleve den vakre naturen, pittoreske vingårder og historiske sus langs med Mosel se mer her

 

 

Har du en hel uke som du kan ta fri i sommer vi anbefale å ta turen langs med Seinen enten fra Paris eller Lyon. Seine og Normandie hvor du opplever Las Andelyes, Rouen og Le Havre. Eller vakre Provence, hvor du seiler forbi Viviers, Arles, Martigues og Avignon. Her har du link til alle cruisene som går i sommer

 

Når du seiler med VIVA Cruises, så behøver du ikke en negativ PCR test når du sjekker inn om du er ferdigvaksinert, dvs du har to vaksiner og en booster, eller hatt covid-19 og blitt frisk igjen. Om du ikke har det så må du ha en negativ antigen test 24 timer innen du går ombord. Reglene finnes på hjemmesiden og oppdateres løpende.

www.viva-cruises.com/en

 

 


Om United Spirit Nordic

Som representasjonsfirma er målet vårt å inspirere folk til å reise. Gjennom PR, salg og markedsføring hjelper vi globale merkevarer innen turisme, hotell, livsstil og flybransje til å nå dette målet. Vi er tilhenger av proaktive, praktiske metoder samlet fra flere års erfaring, som vi bruker til å løfte frem dine sterke sider, forbedre ditt omdømme og øke salget i virksomheten din. Det nordiske reisemarkedet er vår spesialitet. Vi skaper forbindelser mellom våre kunder og den nordiske reisebransje, reisemedier og influencers. Vårt hovedkontor er i København, Norden er vårt hjem, og verden er vår lekeplass.


Kontaktpersoner

Christine Engen
CEO & Creative Director
Christine Engen