2022-04-13 14:49Pressemelding

VIVA Cruises lanserer sitt første nybygde skip, VIVA ONE

Det splitter nye skipet skal seile på elvene Rhinen og Mosel i hele 2022

 

(12. april 2022) Elvecruisespesialisten, VIVA Cruises, ønsker sitt første nybyggede skip velkommen til familien. VIVA ONE ble døpt i sin hjemmehavn i Düsseldorf (Tyskland) forrige uke, i en seremoni med over 160 gjester. VIVA ONE vil tilby en rekke spennende reiseruter på elvene Rhinen og Mosel gjennom dette året og flere i 2023.

 

VIVA ONE, hvis navn refererer til at det er det aller første skipet bygget av VIVA Cruises, har 88 moderne lugarer for 176 gjester – inkludert dobbeltlugarer og juniorsuiter (de fleste utstyrt med franske balkonger) og fire suiter med balkong med bord og to stoler. Det nye skipet har VIVA Cruises utseende og preg, inkludert et moderne design i blåtoner, tremøbler og en uformell atmosfære.

 

 

Gjester om bord på VIVA ONE vil blant annet kunne nyte skipets romslige soldekk, spa- og velværeområde og dets to restauranter: Riverside og VIVAs Bistro. Riverside er VIVA ONEs hovedrestaurant, med et bredt utvalg av frokost-, lunsj- og middagsmenyer – inkludert vegetariske og veganske måltider. På den annen side tilbyr VIVAs Bistro en uformell atmosfære og et bredt utvalg av snacks og mindre retter tilgjengelig fra tidlig morgen til sent på kveld – inkludert salater, sandwicher og burgere.

 

VIVA ONE er også det første skipet i VIVA Cruises-flåten som bruker toppmoderne hybridteknologi som er vennligere mot miljøet. Skipet har 68 solceller fordelt over hele soldekket; bruker svovelfritt GTL (Gas to Liquid) drivstoff, noe som reduserer CO²-forbruk og utslipp betydelig; og har en forbedret autopilotfunksjon som ikke bare forenkler navigasjonen, men som også bidrar til å redusere drivstoffforbruket. VIVA ONE ser også en viktig reduksjon av plast om bord med installasjon av to vannstasjoner i lobbyen, slik at gjestene kan fylle på gjenbrukbare vannflasker og redusere bruken av kopper.

 

 

Det splitter nye skipet vil tilby en rekke fem- og syv-netters reiseruter på elvene Rhinen og Mosel gjennom 2022 og 2023 – de fleste av dem har avgang fra havnen i Düsseldorf, hvor VIVA Cruises er basert. Alle 2022 og 2023 reiseruter er allerede tilgjengelig på VIVA Cruises nettside.

 

Dåpen til VIVA ONE forrige uke hadde et stort antall gjester, inkludert Andrea Kruse, COO i VIVA Cruises; Arno Reitsma, administrerende direktør i det sveitsiske rederiet, Scylla AG, VIVA Cruises morselskap; Josef Hinkel, ordfører i Düsseldorf; og Judith Rakers, en kjent tysk journalist og TV-programleder som er gudmoren til VIVA ONE.

 

 

Andrea Kruse, COO i VIVA Cruises, sa: «Etter mye hardt arbeid og et par usikre år, er vi henrykte over å ha lansert vårt første nybyggede skip. VIVA ONE er nøye utformet ved å bruke VIVA Cruises etos og miljøvennlige teknologi for å bringe unike øyeblikk og eksklusive opplevelser til våre gjester – uten å glemme vårt VIVA All-Inclusive-produkt. Vi ser virkelig frem til å ønske nordmenn velkommen på vårt nye skip – de vil få en helt ny elvecruiseopplevelse som aldri før.»

 

Alle VIVA ONE reiseruter vil inneholde VIVA Cruises' signatur VIVA All-Inclusive-produkt, som inkluderer snacks, helpensjon, alkoholholdige og alkoholfrie drikkevarer, selvbetjente kaffestasjoner og vannstasjoner, minibar, skjønnhetsprodukter fra det luksuriøse kosmetikkmerket Rituals, Wi-Fi og alle tips og drikkepenger.

 

For mer informasjon om VIVA Cruises, vennligst besøk:

www.viva-cruises.com/en

 

- SLUTT-

 

Merknader til redaktører:

 

Om VIVA Cruises

VIVA Cruises inviterer deg til å oppleve det aller beste av Europa, slik det var ment å bli oppdaget: med godt selskap, unike perspektiver og prisvinnende service og fasiliteter. VIVA Cruises vet at ikke alle reisende er like, og har gjort det til deres misjon å gi kundene større brukervennlighet, fleksibilitet og valgmuligheter. Med flere tiårs erfaring med cruise til Europas mest populære destinasjoner, er de stolte av å tilby en cruiseopplevelse uten like, designet for å berike, inspirere og fornye. Etter alle de største elvene (Donau, Elbe, Mosel, Rhinen, Rhône, Seine og Main-Donau-kanalen) og Østersjøen, vil gjestene fordype seg i hjertet av tidløse byer og landsbyer, så vel som verdens mest blomstrende hovedsteder. VIVA Cruises tilbyr også ekspedisjonsreiser i Nord- og Vest-Europa, samt arktiske cruise om bord på SEAVENTURE.

 

Høyoppløselige bilder kan lastes ned fra presserommet

 


Om United Spirit Nordic

Som representasjonsfirma er målet vårt å inspirere folk til å reise. Gjennom PR, salg og markedsføring hjelper vi globale merkevarer innen turisme, hotell, livsstil og flybransje til å nå dette målet. Vi er tilhenger av proaktive, praktiske metoder samlet fra flere års erfaring, som vi bruker til å løfte frem dine sterke sider, forbedre ditt omdømme og øke salget i virksomheten din. Det nordiske reisemarkedet er vår spesialitet. Vi skaper forbindelser mellom våre kunder og den nordiske reisebransje, reisemedier og influencers. Vårt hovedkontor er i København, Norden er vårt hjem, og verden er vår lekeplass.


Kontaktpersoner

Christine Engen
CEO & Creative Director
Christine Engen