2023-12-14 08:36Pressemelding

Desemberhilsener fra United Spirit Nordic

St Martin hvalsafari

Desember betyr hvalsafari på St. Martin!

Fra desember til juni samles hvalene i de varme farvannene rundt Anguilla, St. Martin og St. Barths. Dette naturskjønne reservatet er rammen rundt parringssesongen og fødselen av hvalungene. Hvalene vender tilbake hit etter 11 måneder på reise,  for å føde.

Det er magisk å være vitne til dette årlige fenomenet, men det er viktig å følge noen regler for å beskytte hvalene.

Beskytt og bevar hvalene

For å se hvalene må forholdene være ideelle med rolig sjø og mild vind.

Profesjonelle hvalsafari-eksperter fra AGOA guider deg til de beste stedene for å se hvalene, samtidig som de ivaretar både din og hvalenes sikkerhet. 

Les mer om dette og La Sanctuaire AGOA her.

Respekt 

Respekt for disse majestetiske sjødyrene er avgjørende, noe de kvalifiserte guidene sørger for. 

Hvalenes melodiske sang kan høres med båtens toppmoderne lydutstyr. Det er helt utrolig å oppleve hvalsangen “live” og direkte.

Tro oss, hvalsafari er ikke bare en ferieaktivitet, det er en unik gave fra naturen og en opplevelse du vil huske resten av livet!

Les mer om Saint Martin her.

VIVA CRUISES

Har du ingen planer for det nye året ennå?

Hva med et nyttårscruise? Hvert år inviterer VIVA Cruises sine gjester til å feire nyttår om bord på et av sine eksklusive skip, med utsøkt servering og massevis av kulturelle opplevelser.

Flusskreuzfahrten Silvesterreisen Avignon

Et nyttårscruise gjennom Frankrike er en helt spesiell opplevelse. Si "Au revoir" til det gamle året på en av Europas vakreste elver og nyt årsskiftet på en av de over 2000 restaurantene i Lyon, Frankrikes kulinariske hovedstad.

VIVA Voyage sejler til Tain-l'Hermitage, en vakker landsby med bare 6025 innbyggere, som er mest kjent for sin utmerkede vin fra produsenter som blant annet Chapoutier.

Deretter går ferden videre til Arles og Avignon, en av de mest populære byene i det sørøstlige Frankrike.

I historiske Arles kan du se monumenter og relikvier fra romertiden, og i Avignon er det enorme pavepalasset, de middelalderske bymurene og Avignon-broen et must.

VIVA Cruises' All Inclusive-pakke er alltid inkludert og består av: 

  • Helpensjon med frokostbuffé, lunsj, middag (flerretters gourmetmenyer servert av de hyggeligste kelnerne) og snacks. 
  • Hele dagen fri tilgang til alkoholholdige og alkoholfrie drikkevarer av høy kvalitet fra barmenyen hele dagen.
  • High Tea: En gang per cruise serveres et utvalg av søte og salte godsaker som scones, smørbrød, cupcakes, sjokolade, makroner og ulike typer te.
  • I tillegg er det velkomstchampagne i lugaren ved ankomst, en daglig påfylt minibar i lugaren, en gjenbrukbar VIVA-vannflaske, samt WLAN og alle drikkepenger inkludert.

VIVA Cruises er derfor den perfekte løsningen for deg som vil feire nyttårsaften i utlandet uten å tenke på alt det praktiske. Så husk at med VIVA Cruises får du oppleve et vell av spennende europeiske destinasjoner fra ditt helt eget flytende hotell.

Les mer her

Saudi-Arabia

Will Smith har besøkt NEOM-prosjektet i Saudi-Arabia.

Bakgrunnen for besøket var filmfestivalen Red Sea Film Festival, som fandt sted i Jeddah ved Rødehavskysten. Andre kjente skuespillere som Johnny Depp var også til stede.

Du kan lese mer om festivalen HER og delprosjektet Red Sea Souk HER. Red Sea Souk er et parallelt prosjekt til festivalen som fokuserer på lokal saudiarabisk og regional filmskaping, og er også en plattform for nye lokale og regionale talenter.

Will Smith benyttet anledningen til å besøke det berømte NEOM-prosjektet. Ta en titt på Will Smiths instagram for å se hvordan han opplevde prosjektet. 

Om NEOM

NEOM-prosjektet i Saudi-Arabia, en omfattende økonomisk og teknologisk utviklingssone som strekker seg over deler av Saudi-Arabias nordvestlige region, fikk besøk av selveste Fresh Prince of Bel-Air, Will Smith.

NEOM er en forkortelse for "New Future" og ble kunngjort som en del av Saudi Vision 2030 - planen for å diversifisere Saudi-Arabias økonomi og redusere avhengigheten av oljeinntekter.

Innovasjon og turisme

NEOM har som mål å bli et globalt senter for innovasjon, handel og turisme ved å integrere avansert teknologi innen kunstig intelligens, bærekraft og fornybar energi.

Målet er å skape et banebrytende samfunn med høy levestandard og tiltrekke seg investeringer og internasjonale talenter. Du kan se en kort video som forklarer hva det handler om ved hjelp av visuelle illustrasjoner her.

Sindalah

Luksusøya Sindalah ved Rødehavskysten blir den første fysiske destinasjonen i NEOM, og skal etter planen åpne i 2024. Øya vil omfatte en golfbane og flere strandresorter, i tillegg til et sterkt fokus på yachting.

NEOM har inngått et samarbeid med JLS Yachts og har også valgt BWA Yachting fra Monaco til å åpne et kontor i marinaen i Sindalah.

Mer om Saudiarabien her.

Nye hotellåpninger i Oman

Vakre Oman åpner snart dørene for flere nye hoteller. Her er to av dem:

Byens oase i Muscat: Mandarin Oriental Muscat

Mandarin Oriental Muscat, som ligger i hjertet av Shatti Al-Qurum, vil snart invitere reisende til å oppleve sjarmen i Muscat. Den strategiske beliggenheten gjør det enkelt for gjestene å utforske byens kulturskatter.

På dette unike hotellet står omansk gjestfrihet i sentrum, sammen med Mandarin Orientals velkjente service.

Gjestene kan glede seg til spa, service og eksepsjonelle spisesteder i verdensklasse, og Mandarin Oriental lover sine gjester en blanding av luksus, ro og kulinariske opplevelser.

I tillegg vil Mandarin Oriental Muscat ha et spa med et tradisjonelt persisk hamam.

Hotellet åpner i løpet av vinteren. Les mer om Oman her.

Strandhotell i verdensklasse: The St. Regis Al Mouj Muscat

En like spennende nyhet er The St. Regis Al Mouj Muscat, som åpner i vinter.

Regis Al Mouj Muscat, et kommende 5-stjerners strandhotell som ligger i utkanten av den pittoreske 18-hulls golfbanen Al Mouj Muscat.

Det overdådige hotellet ligger i boligområdet Al Mouj og har det som skal til for å tilby sofistikert stil og komfort i alle de 271 rommene og suitene.

The St. Regis Al Mouj Muscat har frodige, grønne omgivelser og en over 360 meter lang strandlinje som garanterer en unik opplevelse for gjestene. Hotellet vil også huse et velværesenter.

Prosjektets fasade er formet som en elegant buet linje, inspirert av havets og bølgenes flytende bevegelser.

De horisontale elementene i fasaden understreker den lave arkitekturen i prosjektet, som strekker seg langs stranden i Al Mouj. Hver eneste detalj i utformingen av dette prosjektet er inspirert av en organisk form i konstant bevegelse.

Les mer om St Regis her, å om Oman her.

Tampa Bay er pyntet opp til juletiden

I Tampa Bay er det litt varmere i jula, men det er ikke mindre innsats for å feire og pynte opp. Den berømte Tampa Riverwalk er ferdig pyntet, og det er til og med lysdekorasjoner i form av alle slags julefigurer på vannet rundt promenaden, så du kan virkelig komme i julestemning mens du nyter shorts- og t-skjorteværet.

Tampa Riverwalk har faktisk gjort det så bra i år at de har blitt nominert av USA Today til å ha den beste juledekorasjonen!

Men utover det byr Tampa Bay i Florida også på noen helt spesielle juleattraksjoner i julesesongen. For eksempel:

  • Festival of Lights på Hillsborough County Fairgrounds har innslag av jul, Hannukah og Kwanzaa i ekte multikulturell amerikansk stil og fortryller besøkende med mer enn en million lys. En tre kilometer lang drive-thru tar deg gjennom glitrende utstillinger og morsomme dekorasjoner med Florida-tema. Du kan også oppleve Santa's Village med morsomme karuseller, et vintermarked og Hometown Hillsborough Historical Village.
  • Curtis Hixon Park's Winter Village byr på utendørs skøyteløping (i Florida!), julemarked og kafeer, samt silent disco hver fredag.
  • Fornøyelsesparken Busch Gardens har også laget en julelandsby der barn og barnlige sjeler kan møte julenissen eller Rudolf og se et spektakulært fyrverkeri om kvelden.

Les mer om Tampa Bay og vintersesongen her.


Om United Spirit Nordic

Som representasjonsfirma er målet vårt å inspirere folk til å reise. Gjennom PR, salg og markedsføring hjelper vi globale merkevarer innen turisme, hotell, livsstil og flybransje til å nå dette målet. Vi er tilhenger av proaktive, praktiske metoder samlet fra flere års erfaring, som vi bruker til å løfte frem dine sterke sider, forbedre ditt omdømme og øke salget i virksomheten din. Det nordiske reisemarkedet er vår spesialitet. Vi skaper forbindelser mellom våre kunder og den nordiske reisebransje, reisemedier og influencers. Vårt hovedkontor er i København, Norden er vårt hjem, og verden er vår lekeplass.


Kontaktpersoner

Lotte Kühn Laugesen
PR Executive
Lotte Kühn Laugesen