2023-12-14 09:13Pressemeddelelse

VIVA Cruises fejrer 5-års jubilæum med flodkrydstogt

5 års jubilæum

VIVA Cruises fejrer 5 års succes med flodkrydstogt

Succeshistorien om flodkrydstogt-specialisten VIVA Cruises begyndte for præcis fem år siden.

Det fejrede virksomheden den 24.-26. November, ved at invitere de vigtigste nationale og internationale samarbejdspartnere med på en jubilæumstur for sammen at se tilbage på en imponerende virksomhedshistorie.

Begyndelsen

"Det startede med en idé og en drøm," husker Arno Reitsma, der er administrerende direktør for VIVA Cruises. I 2017 besluttede Arno Reitsma, CEO for VIVA Cruises, at etablere sit eget brand under hans Schweiziske shipping selskab, Scylla AG.

Konceptet og forretningsplanen hurtigt udarbejdet og han fandt også rejseeksperten Andrea Kruse, nu COO for VIVA Cruises, som var, hvad han kaldte "den bedste person til dette job." 

Det eneste der manglede, var et passende navn og efter mange ideer og kombinationer blev "VIVA Cruises" endelig født.

Den 3. november 2018 var tiden kommet og Savor, der var det første flodkrydstogtskib, der eksklusivt sejlede for VIVA Cruises, skulle sejle på Donau. Blot to år senere stod det klart, at det var tid til at få sit eget skib. Swiss Tiara blev renoveret og moderniseret, og skiftede navn til VIVA TIARA.

Dette skib lægger nu grundlaget for VIVA Cruises egen flåde, og for mange er skibet stadig det foretrukne medlem af flådefamilien.

Corona

Kort efter at VIVA TIARA blev taget i brug, bremsede Covid-19 og en global nedlukning imidlertid væksten af ​​den ambitiøse opstart. Virksomheden fandt dog hurtigt vej ud af krisen, for i sommeren 2020 begyndte de at tage gæster med ud på lokale floder på korte og tematiske krydstogter.

VIVA Cruises fortsatte med at vokse, og den næste milepæl fulgte i marts 2022, hvor det første VIVA skib, VIVA ONE, blev døbt i sin hjemhavn i Düsseldorf. Året efter, i april 2023, lancerede de VIVA TWO og søsterskibet, VIVA ENJOY, bliver klar til at tage passagerer med fra efteråret 2024.

Jubilæumstur med showprogram

For at markere jubilæet inviterede de to administrerende direktører Arno Reitsma (CEO) og Andrea Kruse (COO) de vigtigste nationale og internationale samarbejdspartnere ud på en særlig flodkrydstogt. 

Turen som førte selskabet fra Düsseldorf til Andernach og tilbage igen forløb den 24. til 26. november. 

Ombord blev gæsterne budt på et farverigt og festligt program med gallamiddag, levende musik og varieret underholdning. Turens fokus var naturligvis selskabets succeshistorie og en tak til alle samarbejdspartnere. Uden deres tillid og engagement havde dette ikke været muligt og virksomheden ville ikke være, hvor den er i dag.

Dette kom tydeligt frem i de mange følelsesladede takketaler fra gæsterne, herunder mange samarbejdspartnere, der har været med helt fra begyndelsen.  

Shiri Gordon er gudmor for VIVA TWO og administrerende direktør for den Tel-Aviv-baserede Gordon Travel Group. Hun har fulgt selskabets historie for VIVA Cruises siden starten.

”Det er som at se en god ven vokse op, og som nu har fundet sin egen identitet,” siger hun og understreger, at det gode samarbejde med VIVA Cruises først og fremmest bygger på respekt og forståelse.

Carolin Ecker, COO for e-hoi, en af ​​de største internationale krydstogt bookingportaler, beskriver også samarbejdet som et "pålideligt og innovativt partnerskab".

Robin Müller fra Seereisedienst og Enrique Martin, der repræsenterer VIVA Cruises på det britiske marked med PR-bureauet Four Agency Worldwide, roser også samarbejdet og illustrerer endnu en gang den høje betydning af selskabets nationale og internationale partnerskaber.

Lothar Hörnig rapporterer, at VIVA Cruises lever op til mottoet: ​​"slap af, nyd, opdag". Præsidenten for Prinzengarde Blau-Weiss i byen Düsseldorf er særlig glad for besætningsmedlemmerne, hvis fremragende service sikrer "absolut ro i sindet om bord".

Som et tegn på påskønnelse og som tak for de mange års loyalitet og partnerskab med byen Düsseldorf, tildelte han endda VIVA Cruises-ledelsen en 2014 Session Order i slutningen af ​​jubilæumsfesten.

Hvad er det næste? 

"Mit største ønske er, at VIVA Cruises bliver den førende udbyder af flodkrydstogter i Europa indenfor de næste fem år. Det har vi potentialet til," siger administrerende direktør Arno Reitsma. Og succesen indtil videre understreger hans ord, for de sidste fem år har VIVA Cruises udviklet sig til en af ​​de mest populære og innovative flodkrydstogt arrangører i Europa.

Et storstilet koncept med fremragende service og den moderne livsstil og stemning om bord samt en stabil prisstruktur og et internationalt gæstemix bidrager til succesen. Flåden omfatter nu syv flodkrydstogt skibe. Derudover lancerer de yderligere 2 skibe i de kommende år og dermed udvider de deres udbud af ruter yderligere.

"Vi lytter til, hvad vores kunder ønsker, og implementerer det i vores produkter," forklarer COO Andrea Kruse. Fem år efter grundlæggelsen står det klart for hende og hendes team: VIVA Cruises er mere end blot en flodkrydstogt arrangør, det er et fællesskab af mennesker, der deler en passion for at rejse, opdage og nyde.

VIVA-INKLBILDMARKE-002-1024x501.jpg

Om VIVA Cruises:

Flodkrydstogt-arrangøren VIVA Cruises rejser til Europas smukkeste flod-verdener og tilbyder krydstogter på Rhinen, Donau, Main, Mosel, Seinen, Rhône og Østersøkysten med sin moderne flåde. Rederiet med hjemhavn og hovedkvarter i Düsseldorf blev grundlagt i 2018 og fejrer fem års jubilæum i 2023. Om bord nyder gæsterne en afslappet livsstil, en skøn atmosfære og det internationale publikum er med til at skabe en stemning af uforglemmelige ferieøjeblikke, som er tro mod firmaets motto "Enjoy the Moment". Med VIVA All-Inclusive tilbuddet får gæsterne også glæde af en varieret morgenbuffet, gourmetmenu til frokost og aften samt drikkevarer af høj kvalitet og en minibar i kabinerne, der altid er fyldt. 

Yderligere information på https://www.viva-cruises.com/


Om United Spirit Nordic

United Spirit Nordic vil som repræsentationsbureau inspirere folk til at rejse. Gennem PR, salgsaktiviteter og markedsføring hjælper vi globale brands inden for bl.a. turisme, livsstil, luftfart og hoteller med at nå vort mål. Via proaktive metoder, baseret på flere års praktisk erfaring fremhæver vi kundernes fordele, styrker deres omdømme og øger forretningen. Den nordiske rejsebranche er vores speciale. Vi skaber forbindelserne mellem vores kunder og den nordiske rejseindustri, rejsemedier og influencere. Vores hovedkvarter ligger i København, Norden er vores hjem, og verden er vores legeplads.


Kontaktpersoner

Lotte Kühn Laugesen
PR Executive
Lotte Kühn Laugesen

Relaterade länkar