2023-03-13 08:08Pressemeddelelse

VIVA Cruises starter 2023 med flodkrydstogter

Mens de fleste krydstogtsselskaber stadig er i vinterhi, starter VIVA Cruises sæsonen allerede i januar ved at sende de første skibe på floden. For dem der har lyst til at starte det nye år med en afslappende ferie på vandet, er VIVA Cruises det perfekte valg, eftersom de er de eneste turoperatører der tilbyder krydstogter året rundt.

VIVA ONE og VIVA Moments var de første til at lægge fra kaj i hjemhavnen i Düsseldorf 19. januar 2023 med 4-nætters korte krydstogter. Fra januar til marts bliver VIVA ONE hjemsted for ”wellness” programmer – med wellness temaer både på VIVA’s All-inclusive, på ekskursioner, og med en 30 minutters massage inkluderet for alle ombord. Med valgmuligheder som ”Rheingau Wellness” turen der løber gennem Boppard, Rüdesheim, Bonn og Köln, og ”Rhein-Hesse Wellness” turen med stop i Koblenz, Frankfurt og Speyer, er der næsten for mange selv-forkælelsesmuligheder for gæster der ønsker at koble fra og slappe af.

VIVA MOMENTS tager dets gæster med på byture i Holland og Belgien i januar, februar og marts. Med skræddersyede programmer, har krydstogterne i Holland en ostesmagning inkluderet I prisen og i Belgien kan VIVA gæster nyde en eksklusiv ølsmagning.

”For andet år I træk er belægningsprocenten på vores rejser i de første tre måneder af 2023 meget gode, og vi er mere end tilfredse med den nuværende efterspørgsel. Vi har en del gæster som opdagede flodrejser i begyndelsen af året, og som vil starte 2023 på den bedst mulige måde – med en lille time-out. Vi er de eneste flodtursoperatører der tilbyder denne mulighed” siger Andrea Kruse, COO for VIVA Cruises

Alle Viva Cruises programmer inkluderer VIVA Cruises’ VIVA All-Inclusive product, som inkluderer snacks, kost og logi, høj kvalitets drikkevarer - både med og uden alkohol, minibar, skønhedsprodukter fra det luksuriøse kosmetiske brand, Rituals, Wi-Fi og alle drikkepenge.

For mere information om VIVA Cruises, besøg: 

www.viva-cruises.com

SLUT

Om VIVA CRUISES:

VIVA Cruises inviterer dig til at opleve det bedste af Europa, som det bør udforskes: med godt selskab, unikke perpektiver, og award-vindende service og faciliteter. Velvidende at alle rejsende er forskellige, har VIVA Cruises gjort det til deres mission at give kunderne mere ro på, mere fleksibilitet og flere valg. VIVA Cruises er, med årtiers erfaring med at cruise til Europa mest populære destinationer, stolte over at tilbyde en cruise oplevelse ulig nogen andre, designet til at berige, inspirere og forny. Langs de største floder (Danube, Elbe, Moselle, Rhine, Rhône, Seine og Main-Danube kanalen) og det Baltiske hav, dykker gæsterne ind i hjerte af tidsløse byer og landsbyer såvel som verdens mest pulserende hovedstæder.


Om United Spirit Nordic

United Spirit Nordic vil som repræsentationsbureau inspirere folk til at rejse. Gennem PR, salgsaktiviteter og markedsføring hjælper vi globale brands inden for bl.a. turisme, livsstil, luftfart og hoteller med at nå vort mål. Via proaktive metoder, baseret på flere års praktisk erfaring fremhæver vi kundernes fordele, styrker deres omdømme og øger forretningen. Den nordiske rejsebranche er vores speciale. Vi skaber forbindelserne mellem vores kunder og den nordiske rejseindustri, rejsemedier og influencere. Vores hovedkvarter ligger i København, Norden er vores hjem, og verden er vores legeplads.


Kontaktpersoner

Christine Engen
CEO & Creative Director
Christine Engen
Lotte Kühn Laugesen
PR Executive
Lotte Kühn Laugesen

Relaterade länkar