2023-11-21 09:03Pressemeddelelse

VIVA Cruises lancerer sit første 'LGBTQ+ & Friends'-flodkrydstogt

LGBTQ+ friendly VIVA Cruises

VIVA Cruises lancerer sit første 'LGBTQ+ & Friends'-flodkrydstogt i Belgien og Holland

Det nye krydstogt er all inclusive og der kommer til at være en DJ der spiller alle aftener

Som stolte medlemmer af ‘International LGBTQ+ Travel Association (IGLTA)’ har den europæiske flodkrydstogtspecialist, VIVA Cruises, lanceret sit første 'LGBTQ+ & Friends'-krydstogt.

Krydstogtet sejler fra den 28. februar til den 3. marts 2024 og varer 4 nætter, hvor man vil udforske byerne Antwerpen, Rotterdam og Amsterdam - alt sammen i et afslappet LGBTQ+-venligt miljø. Det nye krydstogt kan allerede bookes online. 

Den fem dage lange rejse finder sted om bord på VIVA MOMENTS, et moderne skib med plads til 176 gæster.

Krydstogtet starter og slutter i Antwerpen, som er hjemsted for smarte, uafhængige modehuse og museer. På dag to kan gæsterne udforske den hollandske by Rotterdam, der er kendt for sin moderne arkitektur og kreative scene - og for at have den største havn i Europa.

En byvandring vil give gæsterne mulighed for at opleve atmosfæren i byen, som byder på en bred vifte af museer og kunstgallerier.

På dag tre og fire lægger VIVA MOMENTS til kaj i Amsterdam, Hollands hovedstad, og overnatter der.  En del af turen er en kanalrundfart, hvor man sejler gennem byens berømte kanaler og ser Amsterdams traditionelle smalle huse med deres karakteristiske gavlfacader.

Der vil også være mulighed for at besøge IHLIA LGBTI Heritage - verdens største arkiv om LGBTQ+-historie - før man udforsker Amsterdams natteliv, der er berømt for sine LGBTQ+-barer og -klubber. Populære områder inkluderer Reguliersdwarsstraat, Zeedijk og Warmoesstraat.

På vej tilbage til Rotterdam vil der være mulighed for at slappe af i wellness-området på VIVA MOMENTS - eller fortsætte med at have det sjovt om bord, da en DJ vil spille de nyeste beats alle aftener.

Prisen for LGBTQ+ & Friends-krydstogtet starter fra 795 euro pr. person og omfatter VIVA Cruises' signaturprodukt VIVA All-Inclusive, som inkluderer snacks, helpension, alkoholiske og ikke-alkoholiske drikkevarer af høj kvalitet, minibar, skønhedsprodukter fra luksuskosmetikmærket Rituals, Wi-Fi og alle drikkepenge.

For mere information om VIVA Cruises, besøg venligst: www.viva-cruises.com

Noter til redaktionen:

Om VIVA Cruises

VIVA Cruises inviterer dig til at opleve det allerbedste af Europa, som det var meningen, det skulle opdages: med godt selskab, unikke perspektiver og prisvindende service og faciliteter. VIVA Cruises ved, at ikke alle rejsende er ens, og har gjort det til deres mission at give kunderne større lethed, fleksibilitet og valgmuligheder. Med årtiers erfaring med krydstogter til Europas mest populære destinationer er de stolte af at kunne tilbyde en krydstogtoplevelse som ingen anden, designet til at berige, inspirere og forny. Ved at følge alle de største floder (Donau, Elben, Mosel, Rhinen, Rhône, Seinen og Main-Donau-kanalen) kommer gæsterne til at dykke ned i hjertet af tidløse byer og landsbyer samt verdens mest blomstrende hovedstæder.

VIVA-INKLBILDMARKE-002-1024x501.jpg


Om United Spirit Nordic

United Spirit Nordic vil som repræsentationsbureau inspirere folk til at rejse. Gennem PR, salgsaktiviteter og markedsføring hjælper vi globale brands inden for bl.a. turisme, livsstil, luftfart og hoteller med at nå vort mål. Via proaktive metoder, baseret på flere års praktisk erfaring fremhæver vi kundernes fordele, styrker deres omdømme og øger forretningen. Den nordiske rejsebranche er vores speciale. Vi skaber forbindelserne mellem vores kunder og den nordiske rejseindustri, rejsemedier og influencere. Vores hovedkvarter ligger i København, Norden er vores hjem, og verden er vores legeplads.


Kontaktpersoner

Lotte Kühn Laugesen
PR Executive
Lotte Kühn Laugesen

Relaterade länkar