2023-06-21 10:35Pressemeddelelse

2024: VIVA Cruises lancerer tredje nybyggede skib, VIVA ENJOY

VIVA ENJOY

VIVA Cruises er specialister europæiske flodkrydstogter, og er klar til at lancere deres tredje nybyggede skib, VIVA ENJOY i september 2024. 

VIVA ENJOY er designet i stil med VIVA Cruises’ andet byggede skib (VIVA TWO). VIVA ENJOY kommer primært til at sejle på Danube Floden fra september til december i 2024. Rejserne kan allerede nu bookes online.

Efter lanceringen af de nybyggede skibe VIVA ONE og VIVA TWO i henholdsvis 2022 og 2023, fortsætter VIVA Cruises med at udvide deres flåde med endnu en betydelig milepæl på deres 5-år lange rejse til hvor de er i dag.

I linje med firmaets slogan “Enjoy the Moment”, har VIVA Cruises valgt at bryde med det nuværende mønster i navngivningen, og i stedet navngive deres tredje skib VIVA ENJOY, Det nye fartøj lægger fra kaj på sin 12-nætters jomfrurejse d. 22. september 2024, fra Frankfurt til Wien.

“Vi er vokset meget hurtigt de sidste 5 år, og det er vores kundegruppe og efterspørgslen på krydstogter på Danube Floden også - vores tredje nybyggede skib giver os et bredere udvalg af muligheder - med afgange fra Wien for at imødekomme vores internationale gæster.” siger Andrea Kruse, COO for VIVA Cruises.

VIVA Enjoy bliver søsterskib til det nyligt lancerede skib VIVA TWO, og kommer til at være identisk i designet. VIVA ENJOY kommer til at have 95 kabiner til 190 passagerer, tre restauranter, en åben-plan lounge, et rummeligt soldæk og en fitness- og wellness afdeling. Skibet er kendetegnet ved VIVA Cruises’ afslappede feel-good atmosfære. 

Gæster kan nu booke ture på VIVA ENJOY fra september til december 2023. Det nybyggede skib kommer primært til at sejle på Danube Floden med jævnlige afgange fra Wien for at tilgodese internationale gæster.

VIVA ENJOY kommer til at sejle 4-, 5-, og 7-nætters ture på Danube Floden såsom den 7-nætters Charming Danube fra Wien til Budapest (fra €1,395 - ca. 10.394,- DKK); og den 4-nætters Cityhopping Danube der stopper i Budapest og Bratislava (fra €650 - ca. 4,843,- DKK). Gæster har også mulighed for at tage en 5-nætter Advents- og Julecruise, der besøger nogle af de smukkeste julemarkeder i Bavaria og Østrig (fra hhv. €895 og €995 - ca. 6668,- og 7413,- DKK).

Alle VIVA Cruises rejser er inklusiv VIVA CRUISES’ VIVA All-Inclusive produkt som inkluderer snacks, al kost, høj-kvalitets alkoholiske og ikke-alkoholiske drikkevarer, minibar, skønhedsprodukter fra luksus kosmetikmærket Rituals, Wi-Fi, samt alle drikkepenge. 

Hvis du vil læse mere om VIVA Cruises, så besøg venligst www.viva-cruises.com

Note til redaktører:

Om VIVA CRUISES:

VIVA Cruises inviterer dig til at opleve det bedste af Europa, som det bør udforskes: med godt selskab, unikke perspektiver, og award-vindende service og faciliteter. Velvidende at alle rejsende er forskellige, har VIVA Cruises gjort det til deres mission at give kunderne mere ro på, mere fleksibilitet og flere valg. VIVA Cruises har årtiers erfaring med at cruise rundt til Europas mest populære destinationer. De er nu stolte over at tilbyde en cruise oplevelse, ulig nogle andre, designet til at berige, inspirere og forny. Langs de største floder (Danube, Elbe, Moselle, Rhine, Rhône, Seine og Main-Danube kanalen) og det Baltiske hav, dykker gæsterne ind i hjerte af tidsløse byer og landsbyer såvel som verdens mest pulserende hovedstæder.

Ønskes yderligere medieinformation, kontakt da venligst Lotte Kühn Laugesen: lotte@unitedspiritnordic.com

VIVA-INKLBILDMARKE-002-1024x501.jpg

 Om United Spirit Nordic

United Spirit Nordic vil som repræsentationsbureau inspirere folk til at rejse. Gennem PR, salgsaktiviteter og markedsføring hjælper vi globale brands inden for bl.a. turisme, livsstil, luftfart og hoteller med at nå vort mål. Via proaktive metoder, baseret på flere års praktisk erfaring fremhæver vi kundernes fordele, styrker deres omdømme og øger forretningen. Den nordiske rejsebranche er vores speciale. Vi skaber forbindelserne mellem vores kunder og den nordiske rejseindustri, rejsemedier og influencere. Vores hovedkvarter ligger i København, Norden er vores hjem, og verden er vores legeplads.


Kontaktpersoner

Lotte Kühn Laugesen
PR Executive
Lotte Kühn Laugesen

Relaterad media

Relaterade länkar