2022-04-13 14:50Pressemeddelelse

VIVA Cruises lancerer sit første nybyggede skib, VIVA ONE

Det helt nye skib sejler på floderne Rhinen og Mosel i hele 2022

 

 

(Den 12. april 2022) Flodkrydstogtspecialisten VIVA Cruises har budt sit første nybyggede skib VIVA ONE velkommen til familien. VIVA ONE blev døbt i sin hjemhavn i Düsseldorf (Tyskland) torsdag i sidste uge ved en ceremoni, hvor over 160 gæster deltog. VIVA ONE vil tilbyde en række spændende rejseplaner på floderne Rhinen og Mosel i løbet af 2022, og der er allerede nu flere på vej i 2023.

 

VIVA ONE, hvis navn refererer til at være det allerførste skib, som er nybygget af VIVA Cruises, har 88 moderne kahytter med plads til 176 gæster – inklusive dobbeltsenge og juniorsuiter (de fleste udstyret med franske altaner) og fire suiter med balkoner med bord og stole. Det nye skib byder på VIVA Cruises’ særlige look and feel, herunder et moderne design i blå toner, træmøbler og en afslappet atmosfære.

 

 

Gæster om bord på VIVA ONE vil blandt andet kunne nyde skibets rummelige soldæk, spa- og wellness-område og dets to restauranter: Riverside og VIVAs Bistro. Riverside er VIVA ONEs hovedrestaurant, der byder på et bredt udvalg af morgenmads-, frokost- og middagsmenuer – herunder vegetariske og veganske måltider. Til gengæld byder VIVA’s Bistro på en afslappet atmosfære og et bredt udvalg af snacks og mindre retter til rådighed fra tidlig morgen til sent om aftenen – herunder salater, sandwich og burgere.

 

VIVA ONE er også det første skib i VIVA Cruises flåde, der bruger avanceret hybridteknologi, der er mere miljøvenlig. Skibet har 68 solceller fordelt på soldækket og bruger svovlfrit GTL (Gas to Liquid) brændstof, hvilket reducerer CO²-forbruget og udledningen markant. Desuden har skibet en forbedret autopilotfunktion, som ikke kun forenkler navigationen, men også hjælper med at reducere brændstofforbruget. VIVA ONE oplever også en væsentlig reduktion af plastik om bord med installation af to vandstationer i lobbyen, så gæster kan genopfylde deres genanvendelige vandflasker og skære ned på brugen af ​​engangskopper.

 

 

Det helt nye skib vil tilbyde en række fem- og syv-nætters ruter på Rhinen og Mosel-floderne i hele 2022 og 2023 - de fleste af dem med afgang fra havnen i Düsseldorf, hvor VIVA Cruises har hovedsæde. Alle 2022- og 2023-rejseplaner er allerede tilgængelige på VIVA Cruises hjemmeside.

 

Dåben af ​​VIVA ONE i sidste uge blev overværet af et stort antal gæster, herunder Andrea Kruse, COO for VIVA Cruises; Arno Reitsma, administrerende direktør for det schweiziske rederi, Scylla AG, VIVA Cruises' moderselskab; Josef Hinkel, borgmester i Düsseldorf; og Judith Rakers, en kendt tysk journalist og tv-vært, som er gudmor for VIVA ONE.

 

Andrea Kruse, COO for VIVA Cruises, sagde: "Efter en masse hårdt arbejde og et par usikre år er vi begejstrede for at have søsat vores første nybyggede skib nogensinde. VIVA ONE er omhyggeligt designet ved hjælp af VIVA Cruises' etos og miljøvenlige teknologi for at bringe unikke øjeblikke og eksklusive oplevelser til vores gæster – for ikke at glemme vores VIVA All-Inclusive-produkt. Vi ser virkelig frem til at byde danskere velkommen på vores nye skib – de vil få en helt ny flodkrydstogtoplevelse som aldrig før."

 

Alle VIVA ONE-ruter indeholder VIVA Cruises' signatur VIVA All-Inclusive-produkt, som inkluderer snacks, helpension, højkvalitets alkoholiske og ikke-alkoholiske drikkevarer, selvbetjente kaffestationer og vandstationer, minibar, skønhedsprodukter fra det luksuriøse kosmetikmærke Rituals, Wi-Fi og alle drikkepenge.

 

For mere information om VIVA Cruises, besøg:

www.viva-cruises.com/en

 

SLUT 

 

Bemærkninger til redaktører:

 

Om VIVA Cruises

VIVA Cruises inviterer dig til at opleve det allerbedste af Europa, sådan som det var meningen, det skulle opdages: med godt selskab, unikke perspektiver og prisvindende service og faciliteter. Ved at vide, at ikke alle rejsende er ens, har VIVA Cruises gjort det til deres mission at give kunderne større lethed, fleksibilitet og valgmuligheder. Med årtiers erfaring med at cruise til Europas mest populære destinationer, er de stolte af at tilbyde en krydstogtoplevelse som ingen anden, designet til at berige, inspirere og forny. Efter alle de største floder (Donau, Elben, Mosel, Rhinen, Rhône, Seine og Main-Donau-kanalen) og Østersøen, vil gæsterne dykke ned i hjertet af tidløse byer og landsbyer samt verdens mest blomstrende hovedstæder. VIVA Cruises tilbyder også ekspeditionsruter i Nord- og Vesteuropa, samt arktiske krydstogter ombord på SEAVENTURE.

 

Billeder i høj opløsning kan downloades fra presserummet

 


Om United Spirit Nordic

United Spirit Nordic vil som repræsentationsbureau inspirere folk til at rejse. Gennem PR, salgsaktiviteter og markedsføring hjælper vi globale brands inden for bl.a. turisme, livsstil, luftfart og hoteller med at nå vort mål. Via proaktive metoder, baseret på flere års praktisk erfaring fremhæver vi kundernes fordele, styrker deres omdømme og øger forretningen. Den nordiske rejsebranche er vores speciale. Vi skaber forbindelserne mellem vores kunder og den nordiske rejseindustri, rejsemedier og influencere. Vores hovedkvarter ligger i København, Norden er vores hjem, og verden er vores legeplads.


Kontaktpersoner

Christine Engen
CEO & Creative Director
Christine Engen