2021-12-06 06:17Pressemeddelelse

VIVA Cruises skyder 2022 i gang med nye temakrydstogter

VIVA Cruises, som specialiserer sig i krydstogter på Europas floder, skyder 2022 i gang med at lancere en række nye temakrydstogter i årets første kvartal – og bliver dermed det eneste krydstogtrederi med speciale i flodkrydstogt, som har sejladser hver måned i 2022. De nye krydstogter med kunst-, kultur-, krimi- og wellnesstema bliver introduceret om bord på VIVA TIARA, VIVA MOMENTS og SWISS RUBY.

VIVA TIARA, som blev fuldt renoveret sidste år, starter sin nye temakrydstogt med fokus på kunst, kultur og madoplevelser, “Arts, Culture and Culinary Delights”, den 22. januar 2022 og har i alt 13 togter fra januar til marts. Den fire nætter lange rute sejler fra Düsseldorf og besøger både Amsterdam, Rotterdam og Antwerpen, før man returnerer til Düsseldorf igen. På dette krydstogt får gæster mulighed for at besøge blandt andet Rijksmuseum i Amsterdam, dedikeret til Hollands kunst og historie, museet Boijmans Van Beuningen, Rotterdams berømte kunstmuseum samt nyde en øl- og chokoladesmagning i Antwerpen. Priserne starter fra ca. 2600 kr. (€ 350) per person i en dobbeltkahyt.

VIVA MOMENTS tilbyder to forskellige fire-nætters krydstogter langs Rhinen med fokus på wellness og afslapning. Alle starter og slutter i Düsseldorf. Krydstogtet "Wellness trip Middle Rhine"  tager gæsterne til karakteristiske tyske byer som Boppard og Bonn, mens "Wellness trip Rhein-Mainvil lægge til kaj i byerne Koblenz, Frankfurt og Speyer. Begge wellness-ruter, med hver ni planlagte afgange, inkluderer en udvidet mad- og drikkemenu med måltider med lavt kulhydratindhold, økologisk te og detox-vand, en spa-pakke med en gratis 30-minutters massage, ubegrænset brug af fitness- og spafaciliteterne, gratis cykeludlejning og særlige wellness-udflugter. Priserne starter fra ca. 2940 kr. (€395) per person i en dobbeltkahyt.

På SWISS RUBY er der plads til 88 gæster, som kan se frem til en helt særlig krimioplevelse med “Crime cruises”. Togtet sejler til Berlin og Düsseldorf og varer 7 nætter, og ombord vil være en række kendte krimiforfattere, som oplæser egne kriminalromaner for gæsterne. Priserne starter fra ca. 7400 kr. (€ 995) per person i en dobbeltkahyt.

 

- Mens mange flodkrydstogter tager en pause efter juleferien, fortsætter VIVA Cruises med at tilbyde nye og spændende temakrydstogter langs Europas største floder. Uanset om man er til kunst, kultur, wellness eller endda kriminalromaner, ønsker vi at give vores gæster mulighed for at tilbringe et spændende ophold hos os , siger Andrea Kruse, Chief Operation Office hos VIVA Cruises

Alle VIVA Cruises’ rejser indeholder VIVA Cruises’ signaturprodukt VIVA All-Inclusive, som inkluderer alle måltider, snacks, drikkevarer (inklusive kendte alkoholmærker), minibar, pleje- og skønhedsprodukter fra Rituals og Wi-Fi. Man skal heller ikke tænke på drikkepenge, da dette altid er inkluderet i VIVA Cruises’ pakker.

Find mere inspiration om VIVA Cruises her på linket

Note til redaktører:

Om VIVA Cruises

VIVA Cruises inviterer på nogle af Europas bedste oplevelser, alt sammen i godt selskab, med unikke oplevelser og med prisbelønnet service og faciliteter. VIVA Cruises ved, at ikke alle rejsende er ens, og derfor har de gjort det til deres mission at give deres rejsende større lethed, mere fleksibilitet og flere valg. Med årtiers erfaring inden for krydstogter til nogle af Europas mest populære destinationer, er de stolte af at tilbyde en krydstogtoplevelse som ingen anden, designet til at berige, inspirere og forny. Foruden sejlads på alle de største floder i Europa som Donau, Elben, Mosel, Rhinen, Rhône, Seinen og Main-Donau-kanalen kan gæster gå på opdagelse i charmerende byer samt verdens mest betagende hovedstæder. VIVA Cruises tilbyder også ekspeditionsruter i Nord- og Vesteuropa samt arktiske krydstogter om bord på SEAVENTURE.


Om United Spirit Nordic

United Spirit Nordic vil som repræsentationsbureau inspirere folk til at rejse. Gennem PR, salgsaktiviteter og markedsføring hjælper vi globale brands inden for bl.a. turisme, livsstil, luftfart og hoteller med at nå vort mål. Via proaktive metoder, baseret på flere års praktisk erfaring fremhæver vi kundernes fordele, styrker deres omdømme og øger forretningen. Den nordiske rejsebranche er vores speciale. Vi skaber forbindelserne mellem vores kunder og den nordiske rejseindustri, rejsemedier og influencere. Vores hovedkvarter ligger i København, Norden er vores hjem, og verden er vores legeplads.


Kontaktpersoner

Christine Engen
CEO & Creative Director
Christine Engen