2023-12-21 07:21Bloggpost

En återblick på året som gått

Michael CederkvistMichael Cederkvist summerar 2023 för Soft Touch AB

2023 går mot sitt slut och det är dags att summera året som har gått. Vi har återigen ställts inför nya utmaningar, inte bara Soft Touch AB utan hela världen. Vi har sett valutor som nått nya rekordnivåer, den svenska kronan har inte varit värd mycket och inflationen har stigit till höga nivåer. Som så många andra gick vi tidigt in och kollade vår kostnadskostym och vidtog åtgärder. I september fattade vi beslut om att inte höja våra priset, något som de flesta av våra medspelare hade gjort. Vi ville visa att vi fortfarande trodde på Sverige och vår kronkurs och det känns roligt att stå här idag och se att våra önskningar och vår tro faktiskt i viss mån har infriats. Vi kunde göra detta i nära samarbete med våra leverantörer och samarbetspartners och det känns skönt att veta att vi är ett starkt team tillsammans.

Under året har vi kunnat presentera en rad nyheter, bland annat nya modeller på engångshandskar. Vår största nyhet var en stickad handske helt gjord av återvunna PET-flaskor. Att jobba med miljövänliga handskar är något vi kommer att fortsätta satsa på och flera nyheter kommer under 2024.

Vi ser med god tillförsikt fram emot 2024 och önskar er alla En God Jul och Ett Riktigt Gott Nytt År!

Michael Cederkvist, VD på Soft Touch ABOm Soft Touch AB

Soft Touch AB är specialister på tillverkning av arbetshandskar med anor från 1913. Varumärket Soft Touch® utmärker sig genom högsta kvalitet vad avser materialval och design. Ergonomi, funktionalitet och slitstyrka är ledorden i detta sortiment. Varje handskmodell är framtagen med eftertanke för att vara flexibel där det behövs eller specialiserad när så krävs. Idag är Soft Touch® ett ledande varumärke på handskar av alla de slag och sortimentet utökas ständigt med nya modeller i takt med att företaget produktutvecklar. Som komplement distribueras även högkvalitativa handskar och specialhandskar från externa varumärken såsom Hanvo® Bestgrip, Hysafety®, Rubberex® med flera. Företaget har sitt säte i Partille.


Kontaktpersoner

Michael Cederkvist
VD
Michael Cederkvist