2022-05-30 09:36Pressmeddelande

Soft Touch AB lanserar Rubberex® engångshandskar i nitril

Nya engångshandskar i nitril under varumärket Rubberex®Nya engångshandskar i nitril under varumärket Rubberex®

Soft Touch AB har länge jobbat med gummihandskar för industriellt bruk. Under varumärket Rubberex® lanseras nu nya engångshandskar i nitril med speciell mönstring för bättre grepp och kontroll.

Med en ergonomisk utformning har handskarna perfekt passform och hög fingertoppskänsla. En mikrostruktur på handflata och fingertoppar ger handskarna bättre grepp och kontroll. De är latex-, puder- och silikonfria och rekommenderas för personer med latexproteinallergier. Dessutom är de godkända för livsmedelshantering och skyddar mot virus.

Rubberex Gentle Touch Blue

Rubberex® Gentle Touch Blue - lättviktshandske
Med både kemskydd (typ B) och oljeresistens passar denna handske för en mängd branscher, från industrin till skönhetssalonger som hanterar aggressiva kemikalier.

 

Rubberex Gentle Touch Black

RX-60BLK testvärden

Rubberex® Gentle Touch Black - slitstark handske i svart
En något tjockare och därmed slitstarkare handske som även skyddar mot fler kemikalier. Handsken är extra lämplig för industrin, men är också efterfrågad för speciellt tatueringsstudios med kombinationen av svart färg, godkännande för livsmedelshantering och skyddet mot virus som handsken ger.

Rubberex® nya modeller engångshandskar finns tillgängliga för återförsäljare under juni månad 2022.


Om Soft Touch AB

Soft Touch AB är specialister på tillverkning av arbetshandskar med anor från 1913. Varumärket Soft Touch® utmärker sig genom högsta kvalitet vad avser materialval och design. Ergonomi, funktionalitet och slitstyrka är ledorden i detta sortiment. Varje handskmodell är framtagen med eftertanke för att vara flexibel där det behövs eller specialiserad när så krävs. Idag är Soft Touch® ett ledande varumärke på handskar av alla de slag och sortimentet utökas ständigt med nya modeller i takt med att företaget produktutvecklar. Som komplement distribueras även högkvalitativa handskar och specialhandskar från externa varumärken såsom Hanvo® Bestgrip, Hysafety®, Rubberex® med flera. Företaget har sitt säte i Partille.


Kontaktpersoner

Andreas Linder
Marknadsansvarig
Andreas Linder
Magnus Gustafsson
Inköpare
Magnus Gustafsson