2023-09-26 10:10Nyheter

Soft Touch AB tar upp kampen mot inflationen

Michael Cederkvist, VD för Soft Touch ABMichael Cederkvist, VD för Soft Touch AB

Det är väl egentligen en underdrift att skriva att 2023 hittills har varit ett mycket tufft år med en mycket instabil världsmarknadssituation. Vi på Soft Touch AB ser att råvarupriserna fortsätter att stiga, kriget i Ukraina fortlöper och den svenska valutan ligger i underläge. Det är lätt att halka in i en känsla av hopplöshet, men då tog jag mig en lång funderare.

I stället för att vi böjer oss och följer strömmen med temporära prishöjningar har jag och Soft Touch AB valt att ta upp kampen mot inflationen. Vi behåller prisbilden på nästan alla våra produkter. Detta är möjligt endast tack vare att vi är duktiga på långsiktig planering och strategiska inköp tillsammans med våra leverantörer. Vi ser också att fraktpriserna sakta men säkert börjar återgå till mer normala nivåer.

Därför vill jag gå ut till alla våra kunder med detta meddelande:

För att inte skapa ytterligare problem för er som kund kommer vi inte att höja priserna för att kompensera den höga dollarkursen. Vi måste ju ha en tro på framtiden, på att kronan stärks vid årsskiftet och vi får se en mer normal framtid. 

Lycka till med allt i höst!

Michael Cederkvist, VD på Soft Touch ABOm Soft Touch AB

Soft Touch AB är specialister på tillverkning av arbetshandskar med anor från 1913. Varumärket Soft Touch® utmärker sig genom högsta kvalitet vad avser materialval och design. Ergonomi, funktionalitet och slitstyrka är ledorden i detta sortiment. Varje handskmodell är framtagen med eftertanke för att vara flexibel där det behövs eller specialiserad när så krävs. Idag är Soft Touch® ett ledande varumärke på handskar av alla de slag och sortimentet utökas ständigt med nya modeller i takt med att företaget produktutvecklar. Som komplement distribueras även högkvalitativa handskar och specialhandskar från externa varumärken såsom Hanvo® Bestgrip, Hysafety®, Rubberex® med flera. Företaget har sitt säte i Partille.


Kontaktpersoner

Michael Cederkvist
VD
Michael Cederkvist