2022-05-05 10:17Nyheter

Polarn O. Pyret -Sveriges mest populära klädmärke för barn på Tradera 2022

I år har Tradera för första gången presenterat Tradera Circular Brands, en rapport kring de modemärken som är mest populära på den svenska Second hand-marknaden. Inom barnkategorin är det Polarn O. Pyret som toppar listan som det mest populära varumärket.

– Vi på Polarn O. Pyret är mycket stolta och glada över den här placeringen. Den är ett kvitto på att vi verkligen har lyckats med det som är viktigast för oss: kvalitet som håller. Våra kläder är gjorda för att älskas, tvättas och slitas av flera barn. Målet är att varje plagg ska bäras av minst tre barn. Det är hållbarhet på riktigt, säger Johan Munck, vd Polarn O. Pyret.

Ta del av hela rapporten här: https://www.tradera.com/info/circularbrands/

 


Om Polarn O. Pyret

Polarn O. Pyret startade år 1976 med viljan att göra kläder som låter barn vara barn. Idag har vi över 40 år i branschen och är det ledande kvalitetsvarumärket för barn i Sverige, och säljs på flera marknader världen över. Vi gör kläder som tål att älskas, tvättas och slitas. Och som tillslut kan ärvas vidare till nästa barn, och nästa. Vi kallar det design som håller. För mer information gå in på www.polarnopyret.se