2023-02-27 11:32Pressemelding

Focus Nordic utvider sortimentet av produkter for analoge fotografer

JOBOJOBO

Mange sier at den ærligste måten å lære og sette pris på fotokunsten på, er analog fotografering. Ingenting kan erstatte berøringen, utseendet og følelsen av en perfekt fremkalt sølvhalogenidfilm. Kvalitet, engasjement og profesjonalitet har brakt JOBO til toppen i den analoge fotoverden.

 

"Gjenopplivingen av analog film har kommet for å bli", sier Magdalena Ożarek, produktsjef og ansvarlig for JOBO hos Focus Nordic. Selv de som begynte å fotografere med digitale kameraer, oppdager gleden ved analog fotografering og at det er veldig enkelt å fremkalle sin egen film med det riktige verktøyet.

 

Fascinasjonen ved å lage unike fotografier på sølvhalogenidpapir er uerstattelig. Den originale karakteren til et personlig utviklet analogt uttrykk blir et kunstverk som skiller seg markant fra massen av digitale bilder. Enten du er entusiast eller profesjonell, lar JOBO deg kontrollere den kritiske behandlingen av negativene dine perfekt, slik at du kan lage fotografier i henhold til din idé.

 

JOBO er et solid varemerke for fremkalling av analoge bilder, både for amatører og profesjonelle fotografer. Helt siden starten på 1900-tallet har JOBO vært mange fotografers førstevalg når det gjelder fremkallingsutstyr.

 

I 1969, da mennesket tok sitt kanskje viktigste skritt ut i verdensrommet noensinne, på månen, valgte NASA JOBO-fremkallingssystemet for å fremkalle de ikoniske bildene av en astronaut som forsiktig går ned stigen på månelandingsfartøyet med planeten Jorden i bakgrunnen.

 

Innenfor JOBOs brede sortiment av produkter hos Focus Nordic finner du tanksystemer, laboratoriesett, filmklips, fargeprosessorer, fremkallingssett, flaskesett og mange andre produkter som vil lette fremkalling av analog film og papir.

 

JOBO-produktene kommer på markedet i mars 2023.

 

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt magdalena.ozarek@focusnordic.pl

   


Om Focus Nordic – Norway

Focus Nordic er den største distributøren av foto- og videorelaterte produkter i Europa. I sortimentet finnes mange sterke varemerker representert, både når det gjelder kameraer, optikk, lyd og lys, samt kikkerter og tilbehør. Focus Nordic er representert med egne salgskontor i 9 land i Europa. Vi er medlem i BSCI som jobber for rettferdige vilkår. Les mer på ​www.focusnordic.no


Kontakter

Veronica Sand
Markedskoordinator Norway
Veronica Sand