2020-05-26 09:22Pressmeddelande

Du atnaujinti „Samyang“ rankinio fokusavimo objektyvai

Jau daugelį metų „Samyang“ yra vieni populiariausių rankinio fokusavimo objektyvų gamintojų. Populiariausias židinio nuotolis tarp peizažų fotografų ir astrofotografų yra 14 mm, o tarp vestuvių ir portretų fotografų – 85 mm. 

 

Pagaliau pasirodė ilgai lauktos atnaujintos šių dviejų objektyvų versijos, skirtos viso kadro DSLR: MF 14mm F2.8 MK2 ir MF 85mm F1.4 MK2. Šie objektyvai skirti viso kadro jutikliams, bet puikiai tinka ir APS-C. Šiuos objektyvus galima rinktis iš 6 skirtingų tvirtinimo sistemų variantų: „Canon“ EF, „Nikon“ F AE, „Sony“ E“, „Fujifilm“ X, „Canon“ M ir MFT.

 

Kas naujo?

Dvi naujos funkcijos: „Focus Lock“ ir „Declick“. Atsiradusi fokusavimo užrakinimo galimybė puikiai tinka astrofotografijai ir filmavimui. „Declick“ funkcija suteikia galimybę tiksliai reguliuoti diafragmą, išvengiant F-stop padėčių fiksavimo. Tai efektyviai šalina visus nepageidaujamus ryškumo skirtumus.  Perstatę sidabrinį žiedą į padėtį „Free“ (laisvas), galite sukti diafragmos žiedą itin sklandžiai.

 

Puikus „bokeh“ efektas, pažangi optinė konstrukcija ir modernus dizainas

Abejų 14 mm F2.8 MK2 ir 85 mm F1.4 MK2 objektyvų diafragmą sudaro 9 lapeliai, kuriantys pribloškiančius „bokeh“ efektus. Tai puikiai tinka kuriant svajingą ir sulietą foną portretinei fotografijai arba kai norima užfiksuoti aiškiai matomas žvaigždes. 

 

Optinę 14mm objektyvo konstrukciją sudaro 14 elementų, išdėstytų 10 grupių. 3 aukšto lūžio rodiklio (angl. High Refractive), 1 hibridinis asferinis, 1 asferinis ir 2 itin mažo iškraipymo lygio elementai. 85 mm objektyvo konstrukcijoje naudojami 9 elementai, išdėstyti 7 grupėse. „Samyang“ naudoja hibridinį asferinį lęšį, mažinantį sferinę aberaciją ir iškraipymus bei užtikrinantį ryškią vaizdo kokybę.

 

Abiejų objektyvų dizainas naujas ir modernus. Saugantys nuo aplinkos poveikio tarpikliai, sumontuoti ties objektyvo jungtimi, padeda išvengti drėgmės ar lietaus lašelių patekimo į vidų. Ši savybė užtikrina papildomą apsaugos lygį fotografuojant lauke, esant sudėtingoms oro sąlygoms.

 

Kaina ir pristatymas

Abu objektyvus bus galima įsigyti nuo 2020 m. birželio.

 

Rekomenduojamos pardavimo kainos:

 

  • Samyang 14 mm F2.8 MK2 (Ca, Sony FE, Fuji & MFT)€ 399,-
  • Samyang 14 mm F2.8 MK2 (Nikon AE): € 439,-
  • Samyang MF 85 mm F1.4 MK2 (Ca, Sony FE, Fuji & MFT): € 359,-
  • Samyang MF 85 mm F1.4 MK2 (Nikon AE): € 399,-

 

Jei reikia daugiau informacijos, rašykite karolis.purickas@focusnordic.lt

 

Pagrindiniai techniniai duomenys

  • Galimybė rinktis iš 6 skirtingų tvirtinimo sistemų: „Canon“ EF, „Nikon“ F, „Sony“ E, „Fujifilm“ X, „Canon“ M ir MFT
  • Puikios 1.4 ir 2.8 diafragmos
  • Naujos funkcijos: „Focus Lock“ ir „Declick“ diafragma 
  • Nepakartojamas „bokeh“ efektas, puiki optinė konstrukcija ir 9 lapelių diafragma
  • Naujas ir modernus dizainas su saugančiu nuo aplinkos poveikio tarpikliu ties objektyvo jungtimi


Apie Focus Nordic - Lithuania

Nuo šiol Focus Nordic yra didžiausia fotografijos produktų platintoja Europoje. Mūsų asortimente yra daug gerai žinomų prekinių ženklų, tiek fotoaparatuose, žiūronuose ir prieduose. Mes atstovaujame Lowepro, Joby, Tamron, Zeiss, Samyang, Panasonic, RoadEyes, Kenko, 360fly, NiSi, Nissin, Sirui, Kowa, Lexar, Delkin, Transcend, Ricoh/Pentax, Rotolight, Ledgo, Lenspen, Lomography, Polaroid, Polaroid Originals, Zhiyun. Taip pat turime ir savo Focus prekinį ženklą po kuriuo yra daug produktų. Mūsų verslo koncepcija – veiksmingai platinti tiesiogiai iš mūsų sandėlio, tiekiant mažmenininkams Skandinavijos ir Baltijos šalyse geriausius produktus. Dideli viso Skandinavijos ir Baltijos šalių prekių pirkimai mums leidžia derėtis dėl produktų geriausių kainų ir jų pristatymo kainos. Focus Nordic veikloje mes aktyviai palaikome geras darbo sąlygas ir gerą mūsų tiekėjų socialinę padėtį visame pasaulyje. Per mūsų narystę verslo socialinės atsakomybės iniciatyvoje (BSCI) palaikome organizacijos elgesio kodeksą. Tai turėtų apimti užtikrinimą, kad tiekėjai gerbtų žmogaus teises ir atitiktų galiojančius įstatymus ir kitus teisės aktus.


Kontaktai

Karolis Purickas
Area Manager
Karolis Purickas