Focus Nordic


Lithuania

Focus Nordic Lithuania

Focus Nordic yra pirmaujantis fotografavimo ir filmavimo technikos platintojas Europoje, atstovaujantis daugiau nei 80 prekių ženklų 28 šalių. Mūsų asortimente yra daug gerai žinomų prekinių ženklų, tiek fotoaparatuose, žiūronuose ir prieduose. Mes atstovaujame Tamron, Samyang, Zhiyun, Nanlite, Datavideo, Digipower, Saramonic, Polaroid, Panasonic, Ricoh/Pentax, Kodak, Chasing, Feelworld, Lexar, Transcend, Delkin, Steiner, Hähnel, Ilford, Velbon, Sirui, Kowa, Celestron, LumeCube, Zeiss, NiSi, LedGo.Taip pat turime ir savo Focus prekinį ženklą po kuriuo yra daug produktų.

Mūsų verslo koncepcija – veiksmingai platinti tiesiogiai iš mūsų sandėlio, tiekiant mažmenininkams Skandinavijos ir Baltijos šalyse geriausius produktus. Dideli viso Skandinavijos ir Baltijos šalių prekių pirkimai mums leidžia derėtis dėl produktų geriausių kainų ir jų pristatymo kainos.

Focus Nordic veikloje mes aktyviai palaikome geras darbo sąlygas ir gerą mūsų tiekėjų socialinę padėtį visame pasaulyje. Per mūsų narystę verslo socialinės atsakomybės iniciatyvoje (BSCI) palaikome organizacijos elgesio kodeksą. Tai turėtų apimti užtikrinimą, kad tiekėjai gerbtų žmogaus teises ir atitiktų galiojančius įstatymus ir kitus teisės aktus.

Kontaktinis asmuo

Karolis Purickas
Area Manager
Karolis Purickas