2021-02-09 09:54Pressmeddelande

Chasing M2 Pro –pramoniniam pritaikymui skirtas povandeninis ROV

Chasing nusprendė sukurti profesionalesnį droną. Daug galingesnis dronas dabar skirtas kelioms taikymo sritims: nuo fotografavimo ar filmavimo iki povandeninių konstrukcijų tikrinimo.

Praėjo vos keli metai, kai Chasing įsiveržė į rinką. Tai įvyko jiems pristačius savo pirmąjį povandeninį droną Gladius. Dronas buvo skirtas tyrinėti ir fotografuoti povandeninį pasaulį. Nuo to laiko buvo pristatyti dar keli įdomūs modeliai skirtingoms taikymo sritims. Jų tarpe populiarusis F1, skirtas žvejybai.

Naujasis Chasing M2 Pro turi 8 judėjimo kryptį reguliuojančius variklius, suteikiančius galimybę judėti VISOMIS kryptimis. Lyginant su ankstesniu CHASING M2, naujojo M2 Pro variklių galia padidėjo 50 %, o maksimalus greitis dabar siekia 4 mazgus, panirimo gylis – 150 metrų, o didžiausias naudojimo atstumas horizontalia kryptimi – 400 metrų (naudojant papildomai įsigyjamą 400 m kabelį).

Šis modelis ne tik suderinamas su moderniais priedais, pavyzdžiui, „Grabber Claw“ manipuliatoriumi, prožektoriumi, lazeriniu matavimo įtaisu ir t. t., bet ir su valdymo pultu (su didelio ryškumo ekranu), prijungimo stotimi, USBL padėties po vandeniu nustatymo sistema, 700 Wh akumuliatoriumi, moderniu sonaru, pagalbine vaizdo kamera ir kitais naujais ir išskirtiniais patobulintais priedais, skirtais M2 Pro.

Chasing M2 Pro siūlo įmontuotą 4K raiška filmuojančią ir 12 megapikselių vaizdus fiksuojančią vaizdo kamerą su EIS vaizdo stabilizavimo sistema, 4000 liumenų LED žibintais, keičiamu akumuliatoriumi ir išimama „Micro SD“ atminties kortele. Kompaktiškas dronas su aliuminio lydinio korpusu sveria mažiau nei 6 kg, o jį darbui galima paruošti per neįtikėtinai trumpą laiką – vienas asmuo droną darbui paruošia vos per 3 minutes.

 

Kainos ir pristatymas

„Chasing M2 Pro“ bus pradėtas siųsti 2021 m. kovo mėn., rekomenduojama mažmeninė kaina yra 5369 EUR

Dėl papildomos informacijos kreipkitės į karolis.purickas@focusnordic.lt

 

Pagrindiniai techniniai duomenys:

  • Komplekte pateikiamas 200 m kabelis.
  • Vaizdo įrašymas 4k raiška
  • Keičiamas akumuliatorius
  • Atsižvelgiant į atliekamą užduotį, galima rinktis iš kelių skirtingų priedų
  • Svoris mažesnis nei 6 kg.


Apie Focus Nordic - Lithuania

Nuo šiol Focus Nordic yra didžiausia fotografijos produktų platintoja Europoje. Mūsų asortimente yra daug gerai žinomų prekinių ženklų, tiek fotoaparatuose, žiūronuose ir prieduose. Mes atstovaujame Lowepro, Joby, Tamron, Zeiss, Samyang, Panasonic, Kodak, Kenko, Hollyland, NiSi, Nissin, Sirui, Kowa, Lexar, Delkin, Transcend, Ricoh/Pentax, Rotolight, Ledgo, Lenspen, Feelworld, Polaroid, Orca, Saramonic, Zhiyun. Taip pat turime ir savo Focus prekinį ženklą po kuriuo yra daug produktų. Mūsų verslo koncepcija – veiksmingai platinti tiesiogiai iš mūsų sandėlio, tiekiant mažmenininkams Skandinavijos ir Baltijos šalyse geriausius produktus. Dideli viso Skandinavijos ir Baltijos šalių prekių pirkimai mums leidžia derėtis dėl produktų geriausių kainų ir jų pristatymo kainos. Focus Nordic veikloje mes aktyviai palaikome geras darbo sąlygas ir gerą mūsų tiekėjų socialinę padėtį visame pasaulyje. Per mūsų narystę verslo socialinės atsakomybės iniciatyvoje (BSCI) palaikome organizacijos elgesio kodeksą. Tai turėtų apimti užtikrinimą, kad tiekėjai gerbtų žmogaus teises ir atitiktų galiojančius įstatymus ir kitus teisės aktus.


Kontaktai

Karolis Purickas
Area Manager
Karolis Purickas