2020-08-25 08:01Pressmeddelande

Skaitmeninis žūklės bičiulis!

CHASING F1 – tai naujasis nuotoliniu būdu valdomas skaitmeninis povandeninis dronas, skirtas visų tipų žūklei. Chasing F1 dronas pateikia jums informaciją apie dugno reljefą, aplinką, kitus po vandeniu esančius objektus, žuvų susitelkimo vietas ir žuvų padėtį vandenyje. Dronas taip pat puikiai tinka prieplaukų patikrai. 

F1 pateikia ne tik informaciją apie žuvis, bet ir vandens temperatūrą ir tikslų gylį realiu laiku. Jį taip pat galima naudoti, kai žūklės metu norima užfiksuoti puikios kokybės nuotraukas ir aukštos raiškos vaizdo įrašus. 

 

Žūklės procesą galima stebėti net ir tamsioje aplinkoje, o įrašytas vaizdas išlieka aiškus. 

Drone įmontuota „Sony IMX307“ kamera ir infraraudonųjų spindulių lempos, todėl galima perteikti vaizdą net ir itin prasto apšvietimo sąlygomis. Kameros infraraudonųjų spindulių matomas vaizdas yra iki 1 metro. 

Kamera gali įrašyti vaizdą 1080 tašk. 30 kadr./sek. raiška ir užfiksuoti 2MP nuotraukas. Visa tai gali įrašoma į „micro SD“ kortelę. Galima naudoti iki 256 GB talpos kortelę.

Naudodami programėlę, galite lengvai bendrinti savo vaizdo įrašus ir tiesiogiai transliuoti daugelyje „SoMe“ platformų. 

 

F1 juda vertikaliai ir gali automatiškai leistis bei kilti. Didžiausias gylis, į kurį gali pasinerti F1, yra 28 metrai. Drone panaudoti keturi varikliai ir įvairios funkcijos, pavyzdžiui, GPS, judėjimas visomis kryptimis, pakibimas ir sustojimas, kelių žūklės vietų įsiminimas, automatinis plaukimas iš vienos žūklės vietos į kitą ir grįžimas vieno mygtuko paspaudimu. 

F1 taip pat gali būti tvirtinamas prie šėrimui skirtas priedas. Dronui esant žūklės vietoje, pašaras gali būti paskirstytas naudojant programėlę. Taip pat galima tvirtinti sonarų laikiklius (pavyzdžiui, „DEEPER Sonar“ ir kitų prekių ženklų).

Sumontavę DEEPER sonaro rutulį, galite jį perkelti į vietą, kurią norite patikrinti. Paprasta derinti sonarą su vaizdiniu žuvų paieškos prietaisu. Tokiu būdu žuvų aptikimas bus geresnis ir tikslesnis.

Chasing F1 pateikiamas su 4800 mAh ličio jonų akumuliatoriumi, kurio įkrovos pakanka iki 6 valandų. Jį galima pakeisti, jei reikia, ir pratęsti darbo laiką.

 

Kaina ir pristatymas:

Chasing F1 bus galima įsigyti lapkričio mėn., rekomenduojama mažmeninė kaina – 769 EUR. 

Norėdami gauti daugiau informacijos, susisiekite su karolis.purickas@focusnordic.lt

 

Pagrindiniai techniniai duomenys:

  • Darbinis gylis iki 28 m
  • Keičiamas 4800 mAh akumuliatorius
  • Vaizdo įrašymas 1080 30 kadr./sek. raiška
  • Galimybė transliuoti tiesiogiai naudojant programėlę
  • Vandens temperatūros ir tikslaus gylio reikšmių pateikiamos realiu laiku
  • Droną varo keturi tinkamai išdėstyti varikliai


Apie Focus Nordic - Lithuania

Nuo šiol Focus Nordic yra didžiausia fotografijos produktų platintoja Europoje. Mūsų asortimente yra daug gerai žinomų prekinių ženklų, tiek fotoaparatuose, žiūronuose ir prieduose. Mes atstovaujame Lowepro, Joby, Tamron, Zeiss, Samyang, Panasonic, Kodak, Kenko, Hollyland, NiSi, Nissin, Sirui, Kowa, Lexar, Delkin, Transcend, Ricoh/Pentax, Rotolight, Ledgo, Lenspen, Feelworld, Polaroid, Orca, Saramonic, Zhiyun. Taip pat turime ir savo Focus prekinį ženklą po kuriuo yra daug produktų. Mūsų verslo koncepcija – veiksmingai platinti tiesiogiai iš mūsų sandėlio, tiekiant mažmenininkams Skandinavijos ir Baltijos šalyse geriausius produktus. Dideli viso Skandinavijos ir Baltijos šalių prekių pirkimai mums leidžia derėtis dėl produktų geriausių kainų ir jų pristatymo kainos. Focus Nordic veikloje mes aktyviai palaikome geras darbo sąlygas ir gerą mūsų tiekėjų socialinę padėtį visame pasaulyje. Per mūsų narystę verslo socialinės atsakomybės iniciatyvoje (BSCI) palaikome organizacijos elgesio kodeksą. Tai turėtų apimti užtikrinimą, kad tiekėjai gerbtų žmogaus teises ir atitiktų galiojančius įstatymus ir kitus teisės aktus.


Kontaktai

Karolis Purickas
Area Manager
Karolis Purickas