2022-11-02 12:33Nyheder

D-Link præsenterer holdbart, brugervenligt access point i industrikvalitet til udendørs brug

Med sit robuste design og kompakte størrelse giver DIS-3650AP industrielle miljøer pålidelige, hurtige trådløse forbindelser.
Med sit robuste design og kompakte størrelse giver DIS-3650AP industrielle miljøer pålidelige, hurtige trådløse forbindelser.

[Stockholm - 2. november, 2022] D-Link, en global leder inden for netværks- og kommunikationsteknologi, har tilføjet DIS-3650AP udendørs access point til sin omfattende portefølje af industrielle netværksløsninger. Den nye lancering tilbyder en robust forbindelse, der styres centralt med Nuclias Connect, virksomhedens netværksadministrationsværktøj og velegnet til selv de mest udfordrende miljøer, fra produktions- og byggefaciliteter til udendørs rum.

DIS-3650AP understøtter 802.11ac Wave 2-teknologi med MU-MIMO, der giver banebrydende trådløse hastigheder på op til 1200 Mbps med 802.11k/r "fast roaming". Derudover giver den indbyggede Band Steering-teknologi flere enheder mulighed for at modtage Wi-Fi-signaler med høj båndbredde, når de opretter forbindelse til det bedste tilgængelige frekvensbånd på samme tid.

Den vejrbestandige DIS-3650AP er bygget til at holde og fungere i barske udendørs miljøer og er IP67-klassificeret med et bredt driftstemperaturområde samt 6kV overspændingsbeskyttelse og 8kV ESD-beskyttelse. DIS-3650AP er ideel til industrielle installationer og for at minimere kabelrod og kan nemt monteres på en stang, væg eller DIN-skinne. Access pointet drives via PoE, hvilket gør det ideelt til placering på svært tilgængelige steder for at give forbindelse, hvor det er nødvendigt.

DIS-3650AP er designet til at tilpasse sig en række netværksmiljøer og tilbyder flere driftstilstande, så den kan fungere som et access point, et trådløst distributionssystem (WDS), et WDS med access point eller en trådløs klient.

Det udendørs industriel access point kan bruges som en enkeltstående enhed eller som en del af en skalerbar løsning med flere enheder, så mange som 1000 access points, centralt styret via D-Links gratis Nuclias Connect-administrationssoftware eller Nuclias Connect-controlleren, der gør det muligt for netværksadministratorer at fjernovervåge og -konfigurere netværk.

For at sikre sikkerheden er DIS-3650AP forsynet med stærke sikkerheds- og godkendelsesfunktioner, herunder trådløs LAN-segmentering, VLAN-understøttelse og captive-portal med WPA3-kryptering til personlig Wi-Fi-sikkerhed.

Vigtigste funktioner

  • Overlegen kapacitet med dual-band transmissionshastigheder på op til 300 Mbit/s på 2,4 GHz båndet og 867 Mbit/s på 5 GHz båndet
  • IP67-klassificeret, vejrbestandigt kabinet og bredt driftstemperaturområde med indbygget 6kV overspændingsbeskyttelse og 8kV ESD-beskyttelse
  • Fungerer som en selvstændig AP eller som en del af en centralt administreret, skalerbar løsning med flere enheder
  • Let at administrere med D-Links gratis Nuclias Connect-software til centraladministration eller Nuclias Connect-controller



Om D-Link

D-Link designer, udvikler og producerer prisbelønnede netværks- og trådløse produkter, videoovervågning og automatiseringsløsninger til hjem og forretning. Som en verdensledende virksomhed skaber D-Link betingelserne for fremtidens kommunikation. D-Link er også en vigtig del af det smarte hjem, så det er let og overkommeligt for mennesker over hele verden at være i stand til at overvåge, automatisere og kontrollere deres hjem, uanset hvor de er, når som helst via en smartphone eller tablet. D-Links omfattende serie af innovative, højtydende og intuitiv teknologi er tilgængelige for både virksomheder og enkeltpersoner gennem sit globale netværk af forskellige forhandlere, detailhandlere og tjenesteudbydere. For mere information, besøg: http://www.dlink.dk


Kontaktpersoner

Roger Jarleswärd
Product and Marketing Manager
Roger Jarleswärd
Camilla Herrera
Marketing Coordinator
Camilla Herrera