2021-08-24 15:20Nyheder

D-Link lancerer et holdbart, kraftfuldt access point til trådløs forbindelse i industrielle miljøer

null

[Stockholm – 24. august 2021] – D-Link, en global leder inden for netværks- og kommunikationsteknologi, annoncerer tilføjelsen af et access point (DIS-2650AP), der understøtter Wave 2-teknologi, til sin industrielle netværksløsning. Den nye lancering giver en robust, centralt styret løsning, der muliggør pålidelig trådløs internetforbindelse i barske miljøer.

Access point er bygget med den nyeste 802.11ac Wave 2-teknologi, som muliggør kombinerede Wi-Fi-hastigheder med understøttelse af to frekvens-bånd på op til 1200 Mbps. Da DIS-2650AP understøttes af MU-MIMO og Band Steering teknologi, er det muligt for flere enheder at få Wi-Fi-signal med høj båndbredde, mens de tilsluttes det bedste tilgængelige frekvensbånd.

For at muliggøre tilslutning i industrielle miljøer er den nye access point lavet i et robust metalhus og har et bredt driftstemperaturområde på -20 til 65 °C. DIS-2650AP har også en indbygget 2 kV overspændingsbeskyttelse og 15kV ESD-beskyttelse, der sikrer kontinuerlig drift, selv i tilfælde af elektriske overspænding eller udledninger.

DIS-2650AP, der er udviklet til og kan tilpasses en række netværksmiljøer, kan nemt konfigureres til forskellige driftstillstande: access point, trådløst distributionssystem (WDS) med adgangspunkt, WDS/bridge (ingen AP-udsendelse) og trådløs klient.

DIS-2650AP kan også nemt monteres på en DIN-skinne eller -væg og drives af PoE eller DC AC-adapter, hvilket gør den ideel til placering i svært tilgængelige områder for at muliggøre tilslutningsmuligheder, hvor der er behov for det.

Access point kan betjenes som en enkeltstående enhed eller administreres centralt via D-Link's gratis Nuclias Connect-netværksadministrationssoftware eller Nuclias Connect-hub, så netværksadministratorer kan overvåge og konfigurere netværk eksternt.

DIS-2650AP er en del af D-Link's omfattende sortiment af industrielle netværksprodukter, herunder Ethernet-switches og M2M VPN-routere, for at tilbyde netværksløsninger i fuld skala i en række udfordrende miljøer.

Vigtige funktioner

• Overlegen kapacitet med to-bånds teknologi giver overførselshastigheder på op til 300 Mbps i 2,4 GHz båndet og 867 Mbps i 5GHz-båndet

• Bredt driftstemperaturområde med indbygget overspændingsbeskyttelse på 2 kV og 15 kV ESD-beskyttelse

• Fungerer som en enkeltstående AP eller som en del af en centraliseret, skalerbar multi-device løsning.

• Let at administrere med D-Link's gratis Nuclias Connect centraliseret administration software eller Nuclias Connect Hub


Om D-Link

D-Link designer, udvikler og producerer prisbelønnede netværk og trådløse produkter, videoovervågning og automatiseringsløsninger til hjem og forretning. Som en verdensledende virksomhed skaber D-Link betingelserne for fremtidens kommunikation. D-Link er også en vigtig del af det smarte hjem, så det er let og overkommeligt for mennesker over hele verden at være i stand til at overvåge, automatisere og kontrollere deres hjem, uanset hvor de er, når som helst via en smartphone eller tablet. D-Links omfattende serie af innovative, højtydende og intuitiv teknologi er tilgængelige for både virksomheder og enkeltpersoner gennem sit globale netværk af forskellige detailhandlere, detailhandlere og tjenesteudbydere.


Kontaktpersoner

Roger Jarleswärd
Product and Marketing Manager
Roger Jarleswärd
Camilla Herrera
Marketing Coordinator
Camilla Herrera