2023-06-29 11:51Nyheder

D-Link præsenterer D-View 8: Software til administration af virksomhedsnetværk

D-View 8 Software til netværksadministration
(DV-800)
Omfattende værktøjer til administration af kablede og trådløse netværk Giv brugerne mulighed for centralt at administrere, overvåge og vedligeholde kritiske netværk

[Stockholm – 29. juni 2023]   D-Link, en global leder inden for netværks- og kommunikationsteknologi, har afsløret D-View 8, et kraftfuldt og skalerbart netværksadministrationsværktøj, der giver brugerne fuldstændig synlighed og kontrol over deres netværksinfrastruktur. D-View 8 er designet til at imødekomme de skiftende behov i mellemstore og store virksomheder og leverer avancerede overvågnings-, administrations- og automatiseringsfunktioner til flere placeringer/kontorer og flere netværk i én brugervenlig platform.

Med D-View 8 kan netværksadministratorer nemt overvåge og styre netværksenheder fra en enkelt, central placering. D-View 8 fås i Standard- og  Enterprise-udgaver og  tilbyder begge virksomheder i alle størrelser avancerede netværksovervågnings- og administrationsfunktioner til D-Links netværksswitche, trådløse access points og tredjepartsenheder.

D-View 8 Standard Edition tilbyder netværksvisualisering i realtid, proaktive advarsler og omfattende rapporteringsværktøjer, der gør det muligt for virksomheder at identificere og løse problemer hurtigt, før de påvirker deres forretning. Systemet strømliner netværksadministrationen, hvilket gør det muligt for virksomheder at optimere deres netværk og forbedre driftseffektiviteten. Funktioner som automatisk enhedsregistrering, backup til konfiguration og firmwareopdateringer forenkler hverdagens netværksopgaver og reducerer manuelt arbejde.

D-View 8 Enterprise Edition bygger på funktionerne i standardudgaven og  indeholder yderligere funktioner, der er designet til større og mere komplekse netværk. Understøttelse af to servere giver redundans og høj tilgængelighed, mens sFlow-analysatoren med flere sonder giver bedre synlighed, forbedret fejlfinding, hurtigere trafikanalyse og skalerbarhed til netværksovervågning og administration.

"D-View 8 demonstrerer vores engagement i at levere komplette netværksløsninger til vores kunder," sagde Claude Chou, administrerende direktør for D-Link Europe. "Med sine avancerede funktioner og intuitive interface strømliner D-View 8 netværksadministration, hvilket gør det muligt for virksomheder at optimere deres netværk og forbedre driftseffektiviteten."

Du kan finde flere oplysninger om D-View 8 og downloade en 90-dages gratis prøveversion af Enterprise Edition her.



Om D-Link

D-Link designer, udvikler og producerer prisbelønnede netværks- og trådløse produkter, videoovervågning og automatiseringsløsninger til hjem og forretning. Som en verdensledende virksomhed skaber D-Link betingelserne for fremtidens kommunikation. D-Link er også en vigtig del af det smarte hjem, så det er let og overkommeligt for mennesker over hele verden at være i stand til at overvåge, automatisere og kontrollere deres hjem, uanset hvor de er, når som helst via en smartphone eller tablet. D-Links omfattende serie af innovative, højtydende og intuitiv teknologi er tilgængelige for både virksomheder og enkeltpersoner gennem sit globale netværk af forskellige forhandlere, detailhandlere og tjenesteudbydere. For mere information, besøg: http://www.dlink.dk


Kontaktpersoner

Roger Jarleswärd
Product and Marketing Manager
Roger Jarleswärd
Camilla Herrera
Marketing Coordinator
Camilla Herrera